Temat:
BORYSZEW
...dziac sie dopiero zacznie ...cierpliwosci... ja w ta spolke wierze ...
|
|
Temat:
MIDAS
Taurus80 napisał(a):Jak nie zatwierdza prospektu bedziesz mial tylko zapis PP na rachunku i nie zrobisz z nim kompletnie nic !!!
..dokladnie ja tak mialam z PEPEESEM - wartosc ktora widniala na rachunku przez wiecej niz rok to "0" ..tylko ze tam chodzilo o cos jeszcze innego, ale fakt emisja nie doszla do skutku a PP akcjonariusze nabyli...no i nie byly to takie wartosci jak na Midasie... Moim zdaniem dziwne, ze brak jakichkolwiek informacji ze spolki czy sie proces wydluzy czy na cos czekaja ...i przy takiej "ciszy" rodza sie spore watpliwosci czy optymizm w jaki sie wchodzilo w spolke byl wlasciwy ? Czas pokaze....
|
|
Temat:
CHEMOS
|
|
SaarGummi Group: Investor process at SaarGummi not yet finalized As opposed to contrary announcements to the effect that the Polish plastics manufacturer Boryszew has acquired parts of the SaarGummi Group, the two provisional insolvency administrators involved in the selling process, Jean-Olivier Boghossian and Udo Gröner, have stated that these announcements are inaccurate. It is true that the investor process is at a far advanced stage and should be completed in the next weeks. Both provisional insolvency administrators emphasize that the aim is to sell the SaarGummi Group as a whole. 2011, January 27Ten komunikat jest widoczny jako w grupie newsow na stronie Saar Gummi ... http://www.sgtechnologies.de/Nie czytam wszystkich odpowiedzi ... stad jesli juz ktos to wrzucil na forum to sorki :)
|
|
Temat:
BORYSZEW
..spokojnie tutaj warto poczekac  nie wiem czy macie jakies wiadomosci ktore to jeszcze firmy sa na celowniku Pana Romana, ale z tego co mozna wywnioskowac z ogolnie dostepnych informacji np. z rynku niemieckiego to sa ciekawe perspektywy do przejec w zaleznosci od portfela no i potencjalu wzrostu na przyszlosc.... ja wierze ze tu bedzie dobrze nawet bardzo i to niekoniecznie juz od razu po wynikach IQ
|
|
Temat:
IDEON
..chyba malo kto wierzy pomimo pozytywnych informacji ze Centek bedzie wiecej wart niz obecnie ... ja jeszcze z nim poczekam ...
|
|
Temat:
IDEON
..taaak juz niedluuugo sie okaze...:)
|
|
Wegry to ponoc zagrywka polityczna...dosc niebezpieczna...ale wplyw na rynki ma...szczegolnie widac to na zamknieciu w USA..ponad 3% spadki....jak sie taki trend utrzyma to kurs 4 nie utrzyma...:(
|
|
Temat:
IDEON
jaki kurs przewidujecie w okolicach 18-go czerwca? :)
|
|
ja obstawialam 4.38 i dzis przez chwile na tym poziomie byl... ale czy bedzie nizej... mam nadzieje ze nie...
|
|
Temat:
PEPEES
A czy ktos wiec czy ten spor sie w koncu zakonczyl ? Mam PP tej spolki i z checia sie ich pozbede ....
|
|
 ..nie wiem czy mam draznic Was czy nie ? :) ja jestem w tej spolce ze srednia 1,73 i zamierzam jeszcze troche poczekac ...mam nadzieje ze ten trendzik wzrostowy jeszcze sie utrzyma ..czas pokaze a jesli tak bedzie to :)
|
|
Temat:
PAMAPOL
...a czemu dzis przed ustaleniem kursu otwarcia bylo podbicie o ponad 151% ?? ktos wie ? czy kolejna spekula ??
|
|
Temat:
ADVADIS
...hmm albo ja zle czytalam albo na Stockwatchu nie maja aktualnych danych o terminach raportow spolek... bo jakos nie widac zadnych danych za II polrocze.. a juz widnieje tylko data31 sierpnia i raport za dane polroczne ...
|
|
Temat:
VRG
..i ja tez :) jestem dobrej mysli :)
|
|
Temat:
ADVADIS
ładnie ładnie tylko ciekawe jak tam wyniki  ...jutro sie okaze czy to ladnie bylo przez chwilunie
|
|
Temat:
HAWE
Widze ze watek przystanal tak jak i kurs ..... odgrzebalam kurs sprzed roku i dwoch lat ..jak myslicie jest szansa na odbicie w ta strone pod warunkiem ze beda sprzyjaly warunki do wzrostow? rok temu -> 2,15; dwa lata temu -> 78,22; www.parkiet.com/artykul/7,8216...Ja nadal mysle ze bedzie dobrze  ..tylko zeby rynek nie chcial wiekszej korekty ....
|
|
Temat:
BIOTON
..hmm rok temu Biotek kosztowal max 0,57 pln  a dwa lata temu ..kto pamieta ?? 1,94  ..... pytanie za jaki okres czasu dobije do tego poziomu? jesli w ogole
|
|
Temat:
ADVADIS
|
|
Temat:
MIESZKO
mam nadzieje ze w koncu kurs przebije sie ponad 2 zl :) i pewnie tak bedzie jak beda dostepne wyniki za II kw....
|
|
Temat:
BIOTON
Komar to zalezy od indywidualnego poziomu cierpliwosci co do tej spolki :) ja kupilam i czekam.... moim zdaniem i zgodnie z paroma wycenami ktore widzialam kurs powinien pojsc w gore ... niestety ktos go dosc usilnie dusi... czas pokaze czy oplacalo sie czekac :) pozdrawiam
|
|
Temat:
BIOTON
...wlasnie Crazy...ktosik kurs dusi... a dzis jeszcze dodatkowe info z wynikami... moze sie cos ruszy w gore ?
|
|