PARTNER SERWISU
txzaxvps
Mezzo

Mezzo

Ostatnie 10 wpisów
Mezzo - MCI 5 IDM 5

Bo ja cierpliwy jestem binky

Mezzo - IDM 5 MCI 5

Wydaje się, że roztrząsanie tego co było 5 lat temu jest jałowe i nie stanowi chyba myśli przewodniej tego wątku; strach pomyśleć jak rozwinie się dyskusja jak ktoś wrzuci temat wysokości prowizji z okresu międzywojennego :) - bo wiadomo, że wtedy to wszytko było lepsze, a dynie rosły takie, że sztuką można było wykarmić garnizon.
Do rzeczy: dzielimy się spostrzeżeniami, moje jest takie, że można dzisiaj znaleźć produkt za free z przyzwoitą obsługą - czekam z niecierpliwością na lepszą ofertę; majowe bodajże zagranie VW z prowizjami za niektóre usługi - cóż, można zacisnąć zęby albo poszukać lepszego.
Panowie, aby nie było nieporozumień muszę wyjaśnić także, że nie jestem handlowcem VW Banku :)

nocnygracz napisał(a):
Mezzo napisał(a):

e-direct jest free

Konto e-direct było free po czym VW wprowadził opłaty za nie (roczna opłata za token). Ludzie zaczęli odchodzić więc wrócono do wersji, że jednak będzie ono za free.

Czy jednak "na zawsze"? Albo nauczeni doświadczeniem już drugi raz tego numeru z wprowadzeniem opłat nie zrobią, albo znów nałapią jelonki, które pewnego dnia odkryją, że ktoś im naliczył opłatę za token zgodnie z nową taryfą. Jednorazowo za cały rok oczywiście.

Hm, aż z wrażenia przed chwilą sprawdziłem - jestem tam już z 8-9 lat a sprawdziłem ostatnie 5 lat i nigdy jeszcze nie zapłaciłem za tokena binky

WatchDog napisał(a):
A cichaczem wprowadzone opłaty za przelewy, 4 zł od sztuki, z Plus Konta?

e-direct jest free

Witam,
Od wielu lat korzystam tak osobiście jak i w firmie z usług:

http://www.vwbank.pl/

Jak dotychczas zastrzeżeń nie mam - tak do procedury otwierania jak i zamykania rachunku :) ; no i jest tanio a czasami za darmo.
Pozdrawiam

Mezzo IDM 5 MCI 5

Mezzo - IDM 5 MCI 5

Odświeżę sprawę ceny akcji - przyznam się, że wobec tych widełek to jestem trochę zdezorientowany.
Czy coś wiadomo bardziej konkretnego czy ja może nie rozumiem mechanizmu (łopatologicznie proszę - początkujący binky ).
Pozdrawiam

Witam,
O dawna jestem anonimowym czytaczem tego świetnego forum a dzisiaj ośmieliłem się na pierwszy wpis binky

Tak więc nieśmiało stawiam mój pierwszy typ na przyszły tydzień: ROPCZYCE.
Argumenty za:
- info o objęciu terenów RPC specjalna strefa ekonomiczną,
- dotacja (ok. 5,5 mln zł) z PARP,
- wybicie z czwartku,
- wysokie obroty na wybiciu.

Proszę o komentarz :)

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 21 czerwca 2011 18:47:16
Liczba wpisów: 10
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,680 sek.

idfmuetg
ijtdqaef
ydvwpyhc
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
xqmwmnnb
lkmyznof
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat