Zgłaszam się do udziału w konkursie.
Wybieram BRAND24
Uzasadnienie:
- bardzo dynamiczne wzrosty przychodów raportowane w ostatnim czasie,
- inwestor zza oceanu po wezwaniu, które nie zakończyło się pełnym sukcesem z pewnością podbije stawkę i ogłosi ponowne wezwanie po wyższej cenie,
- ogólnie wysoka jakość spółki działającej w perspektywicznej branży.
|
|
Temat:
BRAND24
|
|
Kakarotto napisał(a): Drugi warunek nie został spełniony, bo raz że osoby z list rezerwowych są nieobecne (o ile w ogóle jeszcze są na tym forum) to dwa termin 14 dni dla obu z nich również minął.
Ja tylko chciałem nieśmiało zauważyć że jestem obecny (cokolwiek to znaczy w przypadku forum) a swoją spółkę podałem już w styczniu...
|
|
W takim razie poproszę o dopisanie mnie do rezerwy oraz zakup spółki Lokum. Uzasadnienie: dobre perspektywy dla branży ze względu na stymulację popytu kredytem 2%/0%, niskie wskaźniki(C/Z ok. 5), ponadto trend wzrostowy.
|
|
Proszę o aktualizację pierwszej strony, podałem już spółkę wraz z uzasadnieniem. Notabene jego uzupełnieniem mogą być wysokie rekomendacje np. amerykański Argus Research 2 grudnia wycenia spółkę na 72 PLN, co umacnia mnie w przekonaniu, że to dobry wybór.
|
|
Dzień Dobry,
Jeśli jest jeszcze wolne miejsce to chętnie wezmę udział w konkursie, proszę mnie dopisać.
Spółka: Asbis. Tania wskaźnikowo (C/Z: niecałe 3 !), systematycznie poprawiająca przychody i zyski, działająca w perspektywicznej branży, dodatkowo wypłacająca dywidendę oraz o wysokiej ocenie Piotroski F-Score.
|
|