Czy istnieje możliwość dostosowania forum do Autopagera pod Firefoxa? Zdecydowanie łatwiej przeglądałoby się wątki.
|
|
No tak, w sumie innej odpowiedzi nie mogłem się spodziewać:). Jednak uważam, że konkurencji nie macie żadnej. Raczej nie są nimi bankier.pl, money.pl czy nawet onet.pl ze swoim serwisem giełdowym. Zgadzam się, że rynek jest niewielki, ale z czasem będzie się rozrastał, coraz więcej ludzi będzie interesować się giełdą i ostatecznie inwestować na niej.
|
|
Pytanie do autorów/ojców portalu. Jak myślicie, czy na rynku jest jeszcze miejsce na podobny portal jak stockwatch.pl? Pozdrawiam
|
|
Temat:
ERNE
ciekawa notatka na pb.pl trochę przypomina sytuację Veno Trzy lata po założeniu firmy, Fisker wreszcie zaprezentuje pierwszy samochód przeznaczony do produkcji. Mała amerykańska firma obiecywała, że pokaże hybrydową sportową limuzynę już w 2009 roku. Do tej pory przyszłych nabywców zwodzono koncepcyjnym modelem i kolejnymi zapowiedziami rozpoczęcia produkcji. Podczas październikowego salonu samochodowego w Paryżu firma pokaże pierwszego produkcyjnego Fiskera Karma. Karma to sportowa hybrydowa limuzyna doładowywana bateriami jonowo-litowymi. Samochód spala zaledwie 2,4 l/100 km, a przyspiesza „do setki” w zaledwie 5,9 sekundy. Współzałożycielem i prezesem firmy jest Henrik Fisker, który w CV ma realizację takich projektów, jak Aston Martiny V8 Vantage i DB9 oraz BMW Z8. pb.pl/4/a/2010/09/17/Fisker_wr...
|
|
Temat:
EGB
ja mam pytanie: jak może być redukcja jezeli na akcje moze maksymalnie zapisac sie 99 osob?
|
|
Temat:
ERNE
czy komus udalo sie kupić akcje Veno?
|
|
Myśle, że Stockwatch.pl mógłby się podjąć zadaniu stworzenia zbioru wszystkich planowanych debiutów na rynku New Connect.
|
|
czy moze mi ktos powiedziec jak czytac tabelki z transakcjami kupna i sprzedaży na stronie Pulsu Biznesu? tzn ktore to są transakcje kupna a ktore transakcje sprzedaży?
|
|
witam, jestem nowy na forum, jak juz wszyscy zauwazyli stronka jest rewelacyjna, wiec nie bede sie na ten temat rozpisywal:) chciałbym tylko spytac, tak z czystej ciekawości, na jakiej zasadzie działacie? czy jestescie organizacją non-profit? wynajmujecie jakies biuro? czy pracujecie w swoich domach? ile zajmuje wam czasu praca nad tym portalem?
pozdrawiam
|
|