Temat:
TSGAMES
Ktoś, coś, dlaczego taka obsuwa dzisiaj? Dzięki
|
|
Witam, co sądzicie o wczorajszym wybiciu na tej spółce, obroty zachęcające, chyba dzisiaj wskocze
|
|
Witam, wie ktoś może czy w amibrokerze można korzystac z wykresów punktowo symbolicznych??? dzięki, pozdr.
|
|
Temat:
JAGO
Witam, ja także nastawiłbym sie na kupno w okolicach 2,40-2,45. 50% zniesienia + wsparcie trendu + ochłodzenie wskaźnika rsi
|
|
witam, jak dla mnie dyszki nie osiągnie, zastanawiam się nad kupnem w okolicach 14,30-15.
|
|
anulowano
|
|
Temat:
AMICA
witam , jestem na tych papierkach ale mam pewne obawy dalszej jazdy na północ. Na drodze stoi górne ograniczenie kanału i luka Możliwe ze pobuja sie troche w okolicach piątki i strzeli. Jednak trzeba uważać Co sądzicie?? Ładnie zawijają średnie  kliknij, aby powiększyć
|
|
Temat:
MBANK
witam, jak szanowni furowicze oceniają szanse wybicia sie spółeczki???  kliknij, aby powiększyćzasięg w okolicach 140 możliwy ale dzisiaj wszedłem po 130. wóz albo ..... hehe
|
|
Temat:
MBANK
prawda prawda, ale dobrze widziec i uwazac zarazem  , no lae zapomnijmy o kopex'e
|
|
Temat:
MBANK
na kopex'e było podobnie, tak mi sie wydaje, ale to już troche przesadziłem ale zobaczymy
|
|
Temat:
MBANK
wiec czekajmy
|
|
Temat:
MBANK
tak,tak,tak
|
|
Temat:
MBANK
Bedzie czy nie ala RGR?????
|
|
Temat:
TECHMEX
Mi też sie spodobała ale ma szanse jeszcze dogodzić dzieki
|
|
|
|
widoczne problemy z luką bessy, po jej zamknięciu możliwy lot w okolice 15,40 i mamy opór i zniesienie 38,2. Ale jest jak jest
|
|
Temat:
DROZAPOL
mam nadzieje ze biała będzie, a właściwie jej połowa wsparciem, jak na razie trzeba czekać na rozwój.
|
|
Temat:
DROZAPOL
Wczoraj także wybicie przy dużym wolumenie, dzisiaj powrót do lini, ale niestety ta czarnulka brzydka jest.
|
|
No chyba udało się z tym rysunkiem jeszcze raz dzieki Dzisiaj wszedłem w te papierki i mam nadzieje ze powalczą chociaż troche jak nie to szybki sl. co o tym sądzicie?? Bawiłem sie bawiłem i po rysunku oops.
|
|
ooops , nie umiem wstawiac obrazka Może ktoś napisze jak sobie z tym poradzic dzięki
|
|