Temat:
EUIMPLANT
tak dla przestrogi pamietajcie, ze w emisji glowni akcjonariusze brali po 1 grosz
|
|
Temat:
GETIN
pamietam rekomendacje 25 zl od jakiegos biura ale co jak co dynamika wzrostu zyskow dla mnie imponujaca jak na bank
Swietna stronka i forum, jestem pod wielkim wrazeniem wykonania..analiza wiedzy spolek, wskazniki dla mnie bomba
|
|
Temat:
DEVELIA
pytanie czy JUZ wchodzic i ustawiac sie ponizej 1.10 czy czekac? Jak jest tanio to moze byc jeszcze taniej. Ja czekam na uspokojenie...choc ostatnie sesje mowia za siebie
|
|
Temat:
DEVELIA
Leszek Czarnecki w emisji bral bodajze po zlotowce, czyli jestesmy przy cenie, przy ktorej bral glowny akcjonariusz. Uwazam, ze po uspokojeniu na rynkach i wyciszeniu spolka dobra na long term. Jesli chodzi o model biznesowy (niestandardowa deweloperka) to sie nie boje. Leszek, jak malo kto potrafi zarabiac i tworzyc firmy. Co prawda jego spolki nie rosna tak dynamicznie jak innych, ale za to jest spokojnie i pewnie.
|
|
Temat:
GANT
Tutaj trzeba uwazac na akcjonariat. Sypia fundusze jak widac za wszelka cene. Nieudolny i nieslowny zarzad, miedzy innymi obiecywal buyback, ktorego nie ma, a cena przeciez smiesznie niska. Czekaja az fundy sie wyprzedaja?
|
|
Temat:
GETIN
Witam
Watchdog, a co sadzisz o tej ciekawej spoleczce?
|
|