Może by ktoś doradził czy Czy to warto i na jak długo wykupić dostęp może na priw. bogdnskiw@wp.pl
|
|
Mam taki sam problem. Może ktoś pomoże, może jakieś dziesięciolatki z wykupem za 4-6 lat. i jak ocenić dyskonto i oprocentowanie takich obligacji ? Bo w skarbówkach jestem całkiem zielony. Płynność to mało istotna przy IKZE
|
|
Ma ktoś jakieś wieści co tam się dzieje?. Czy kancelaria coś efektywnego zdziałała? No i czy w tej fazie można założyć sprawę o egzekucję?
|
|
a jaka prokuratura prowadzi sprawę, coś może dokładniej. A jak tam wygląda sprawa z układem lub upadłością , bo nie mogę nic znaleźć.
|
|
wypadłem z tematu , a mam obligacje, napiszcie co tam jest grane czy jest układ, upadłość ,czy coś jeszcze lub gdzie to znaleźć
|
|
Mam takie pytanko, Czy od odsetek za zwlokę od niewykupionych obligacji lub odsetek należy samemu wyliczyć 19% podatek i wpisać go w poz.36 PIT 38 jako zryczałtowany podatek z art 30a. Wykazany jest przychód z odsetek za zwłokę w Pit 8C jaki inne przychody z art.20 ust.1 Domy maklerskie nie pobierają podatku , jest na to interpretacja, a podatnik sam , Czy musi płacić?
|
|
ale na którym formularzu ?
|
|
Mam pytanko
Czy wniosek do syndyka za obligacje 1015 i 0416 to na formularzu pierwszym wzór zgłoszenia wierzytelności - obligacje, czy drugim wzór zgłoszenia wierzytelności
Bo w tym przypadku nie ma odsetek ustawowych tylko umowne tzn. od kuponu obligacji
I czy wniosek w dwu egzemplarzach i czy druga może być zwykła kopia świadectwa depozytowego , czy poświadczona przez notariusz
będę wdzięczny za odpowiedz
|
|
Przyłączam się do prośby o SKAN wypełnionego wniosku zgłoszenia wierzytelności dotyczącego spółki PCZ.
|
|