Czy ktos z posiadaczy GND0513 moglby zamiescic na forum jaka kwota odsetek przypada na jedna obligacje? Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam
|
|
do 20kPLN podobno maja oddac 100% narazie nalezy czekac, jakies informacje mozna zdobyc w spolce od srody swiadectwa depozytowego narazie bym nie zamawial
|
|
kochani obligatariusze,
co myslicie na temat zaproponowanej konwersji serii E na serie J? dodatkowo jak oceniacie mozliwosc uzystania zgody obligatariuszy serii J na taki ruch ze strony Skystone?
Ja widze to zle, kolejna MEWa czy GANT nam sie szykuje.
z zyczeniami noworocznymi Pawel
|
|
Czy ktos wie co dalej dzieje sie w temacie naszego bankruta? Moglby ktos zamiescic kontakt do syndyka na forum?
|
|
No niech to... to juz trzecia emisja w tym roku z przeszkodami w moim przypadku...
Mila Pani z Skystone poinformowala mnie dzis, ze do 30,12 Spolka ma przedstawic dalsze informacje. Z powyzszych postow rozumiem ze nie czekacie i chcecie wyslac cos w miedzyczasie do Sadu?
|
|
jaki to symbol obligacji ta seria D? HGN1115?
|
|
u mnie kasa na koncie.
|
|
ja dolaczam świadectwo depozytowe. Taka porade otrzymalem u Syndyka, ktory zajmuje sie nasza nieszczesna spolka.
|
|
w BOSu wyliczyli ze na obligacje przypada 5,21PLN odsetek dla MSA1013 (od dnia ostatniego kuponu do daty ogloszenia upadlosci). Moze ktos to potwierdzic, ze jest to poprawna kwota ktora nalezy wpisac?
|
|
Czy moglby ktos napisac co w takim razie zrobic, jezeli posiada sie MSA1013? Pomijam szanse na otrzymanie choc czesci srodkow, pytanie bardziej dotyczy dokumentow ktore ewentualnie nalezaloby wyslac w odpowiednie miejsce.
|
|
Dziś mija kolejny ustalony przez Spółkę termin wykupu obligacji. W biurze zarządu tradycyjnie nie mają nic do powiedzenia. Czy macie może jakieś informacje co dalej z GND0513?
|
|
Czy moze ktos odpowiedziec mi pewnie na banalne pytanie - dlaczego obligacje Murapolu MUR0814, majace najwiekszy kupon, chodza ponizej 100, w momencie gdy dwie pozostale serie nieznacznie wyzej?
|
|
mam dobra wiadomosc i zla zaczne od dobrej: doradca finansowy ZPS Krzetle - MM doradztwo gospodarcze - donosi, iz Spółka wykupi obligacje w terminie. zla informacja: Nikt w Krzetlach nie odbiera telefonu, wiec albo sa bardzo zajeci zawijaniem w sreberka swoich produktow, albo zwineli juz sklep a posiadacze obligacji w wykupie zamiast kasy dostana kiszone ogorki
|
|