PARTNER SERWISU
rzzhdtld
Jankooo

Jankooo

Ostatnie 10 wpisów
SirHoe w każdym aspekcie życia są bary pełne ,,pijaków i złodziei'' itp... Czy idziesz do pracy, czy nawet do sklepu lub banku itd. to każdy chce nas oskubać z oszczędności życia. Jedni dają się skubać całe życie, drudzy próbują aż do swojej śmierci i im się nigdy nie uda, a trzeci będą tak wytrwali i będą dążyli do tego że wygrają wyscik szczurów. A oszczędzanie na lokacie jest bezpieczne ale długotrwałe i do tego skubią Cię tam tak samo jak wszędzie bo twoje odsetki też są opodatkowane. Człowiek do póki nie spróbuje to nigdy się nie dowie, w której grupie jest. 3some

Najważniejszą inwestycją jaką chce zrobi to wiedza, to jest podstawą... read2

A jeszcze jedno pytanie. Koledzy z góry zaznaczam że wiem o tym iż oby dwa rynki nie są łatwe. A mianowicie, który rynek byście polecili osobie, która by chciała zacząć inwestować na GPW czy na Forex-ie? 3some

Witam wszystkich. Mam pytanie, mianowicie o możliwościach ludzkich czy wierzycie w to że można stać się od zera do milionera, czyli np; czy można dorobić się na giełdzie czy Forex bez studiów ekonomicznych itp...? Czy można stać się ze zwykłego Kowalskiego na mega inwestora na rynkach. Jeśli tak, to jakie cechy powinna mieć taka osoba? Jaki rynek jest łatwiejszy dla początkującego? hello1

a jeszcze jakieś inne książki koledzy ten tytuł też sprawdzę co piszecie Angel

A jeszcze takie książki w pod obie jak Kiyosaki Robert - Bogaty ojciec, biedny ojciec.

Witam wszystkich na forum nie wiem czy ten temat już był. Mam prośbę, czy moglibyście mi podać najlepsze tytuły książek o giełdzie. Jak zacząć inwestować na giełdzie? itp...

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 31 grudnia 2011 14:36:33
Liczba wpisów: 7
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,221 sek.

iuwlcacl
vvgzkzwy
mqxabngr
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
hyjuswak
sofxlpum
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat