@ owocowy Każda laska zapyta cię o dochód a nie o przychód. Uwierz, uczą tego już w gimnazjum A te na trasach wylotowych proszą o inne papierki. Nie pamiętam już wzoru zaświadczenia z US, ale tam też będzie wykazany przychód, kup oraz dochód (zysk/strata). Nie wiem co kombinujesz i nie interesuje mnie to, ale chyba nie doceniasz ludzi. Kłania się Ustawa o podatku dochodowych od osób fizycznych. Od razu zerknij też do Kodeksu KARNEGO
|
|
Przychód 1000,- kup 1000,- a po odliczeniu prowizji maklerskiej = strata 12 zł ( np w BOS, gdzie nim prowizja to 6 zł)
|
|
Z jakiego to filmu? Czuję, że jutro zamówię wszystko co wydał na płytach
|
|
@ Buldi Za dramatyczna ta Joplin. I jej życie i muzyka @ Frog No tak Rocky to przesłanie zwycięstwa. Dzięki, przypomniałeś mi Morricone A pod tym fragmentem ktoś dobrze napisał: niektóre filmy nie potrzebują dialogów, przemawia do nas muzyka.
|
|
@ Szutnik Dziękuję, naprawdę śliczne To może Tobie spodoba się Lara Fabian i jej interpretacja Caruso
|
|
@ Buldi Fajne, wykonane bardzo poprawnie technicznie. Ale czegoś tam brak...Nuty serca, jakiejś pasji? @ Szutnik - Brian jest faktycznie balsamiczny. Dzieki Polecam jeszcze piękne, mocne damskie głosy. Boska Monika
|
|
To ja polecam jeszcze ...wachlarz A ten utwór regge jest świetny. Czy to ta krótka sprzedaż na KGHM tak cię nastroiła?
|
|
Oj tak. Dzwięk gitary jest cudowny Ostatnio sporo dobrych linków z muzyką znika z YT, ale np to...?
|
|
To ja dołączę kobiety z ogonem. Wersja warsztatowa. Ale prowadzącym jest mężczyzna i to śpiewający I pełniejsza
|
|
To ja dodam kastaniety :)
|
|
Buldi - dla ciebie, w biesiadnym klimacie
|
|
Buldi - dobre wykonanie, ale za bardzo statyczne, jak po ... dwóch piwach
|
|
Inna - flamenco Bo jest w nim wszystko - radość, ogromny smutek. Oczyszczające, porywające. Nawet to współczesne - Sara Baras
|
|