Temat:
WISTIL
Zapraszam do dyskusji na temat szans na przeżycie dla tej spółki.
|
|
Ale to jakiś stary kotlet jest. Informacja nie jest zła. Temat na czasie - wiatraki. Może to aluzja do kupujących i ich walki?
|
|
ronin napisał(a):Spójrzmy na wykres dwie ładne białe świece z luką bez górnych cieni, świadczy to o sile rynku to że byki mają jeszcze siły i dopuki się to nie zmieni zamierzam trzymać walor. Przy takim dynamicznym wzroście sygnał zmiany trendu będzie widoczny a jeśli nie to przecież nie strace dochodów dwóch świec w ciągu jednej sesji...  To nie Krosno No cóż, bessa jest bessa  .
|
|
Witam Cóż, na razie 12 z groszami silnym oporem. Coraz więcej rzeczy przemawia za powrotem ceny do 10,30. Owszem mamy tu lukę cenową ciut wyżej, ale... zobaczymy  . Proszę się nie martwić. 10 będzie moim zdaniem silnym oporem i technicznym i psychologicznym. Na 10 doczekamy do lepszych czasów  . Pozdrawiam
|
|
Paczki po 500 lub 1000 tylko fruwają po tabeli. Nie jestem, pewien, ale wydaje mi się, że to "dopasowanie kursu" do innych giełd - chyba do Euronextu. Cóż, kupiłem i mam (nie dużo  ). Zobaczymy jak sytuacja się rozwinie. Na razie spadki powstrzymane, czy będzie większe odbicie  . Dużo na to wskazuje. Uważam, jednak tą spółkę za bardzo ryzykowną. Pozdrawiam.
|
|
Witam Jak myślicie, przebijemy jutro na dłużej 12,40 Pozdrawiam
|
|
szooler, dlaczego twierdzisz, że ORCO nie jest bankrutem? Dlaczego cena leci na łeb na szyje? Na Euronext już 2,95EUR. Czy ktoś coś wie?
|
|
Witam Proszę szanownych kolegów/koleżanki o kilka słów opinii o Orco. Czy warto w nią zainwestować , ile (jaki % portfela) i kiedy? Czy cena 19 zł za akcję jest w obecnej sytuacji spółki atrakcyjna? Ile może być taniej? Jak przewidujecie? Dziękuje za uwagę.
|
|
bardzo możliwe, aczkolwiek ten poziom 8,6 może długo się nie utrzymać ... wtedy 7,9 i tu widzę duże wsparcie (dno białej świecy). A i jeszcze jedna rzecz. Czy ktoś analizował cenę z całego okresu notowań (interwał m-c)? Proszę zobaczyć. Formacja objęcia hossy w tym miejscu na tym poziomie cenowym nie jest przypadkowa.
|
|
nie wiedziałem, że wymyśliliście tę kreskę, ale cieszy mnie, że w tej kwestii mamy podobne poglądy
pozdrawiam
|
|
Witam
Chciałby dodać trzy grosze od siebie. Uważam, że cena akcji Kopexu znajduje się do trzech tygodni w bardzo wąskim trendzie bocznym. Proszę zwrócić uwagę. Wsparcie wyznacza formacja objęcia hossy z dni 1 i 2 grudnia, a konkretnie cena zamknięcia z 2 grudnia 2008 (9,22). Oporem jest cena zamknięcia z 27 stycznia 2009 (10,25). Wczoraj i dziś było nam bliżej do dna, ale nie było wybicia dołem - a mogło :) . Cena zamknięcia 9,20 z 17 lutego nie jest wybiciem. Czy wybije się górą?
Uważam, że jest to bardzo ciekawy przypadek od strony technicznej.
Dziękuje za uwagę.
|
|
Temat:
POLAQUA
Witam A widzi kolega Szooler jakiś konkretny dość mocny technicznie poziom wsparcia cenowego dla waloru? Mówiąc szczerze nie potrafię wyznaczyć.
|
|
Temat:
POLAQUA
Wszystko pięknie, tylko proszę mi powiedzieć dlaczego akcje tanieją.
|
|