Wstępnie mam już 38 pozycji, ale przyjrzę się książkom Prof. A.Ferli. Dzięki i pozdrawiam.
|
Do obrony mam jeszcze 3 semestry, więc troche czasu mam, ale dzis oddałem plan i bibliografię na całkiem inny temat, odnośnie zabezpieczania się przed ryzykiem walutowym. Temat myśle że spokojnie mogę wyczerpać, pozatym opcje walutowe to konik mojej promotor.
A więc temat do zamknięcia. Pozdrawiam.
|
Oczywiście, że się uczę o tym, ale plan pracy zmieniłem, tzn chcę pisać o tym, gdyż zaczęło mnie to interesować, a muszę w najbliższym czasie podać promotorce temat pracy, jej plan i bibliografię. Dlatego potrzebuję narazie paru propozycji tematów, ewentualnie jakiś szkieletowych planów, ciekawych tytułów na ten temat. Pozdrawiam.
edit: myślałem napisać pracę na temat analizy i oceny efektywności wybranych wskaźników/formacji Analizy Technicznej. Początek pracy byłby wstępem, opisaniem jak wygląda polski rynek papierów wartościowych, ogólnie o analizie, przedstawiłbym wskaźniki/formacje i potem chciałbym zrobić analizę i ocenić ich efektywność. I tu pojawiają się pytania: Jak taka analiza wygląda, co muszę sprawdzać, liczyć. Proszę też o jakieś tytuły książek/publikacji na temat oceny efektywność instrumentów AT.
|
Witam, dopiero raczkuję w temacie analizy technicznej, ale chcę o tym napisać pracę licencjacką. Prosiłbym o jakieś pomysły, najlepiej aby były to proste prace na ten temat. Jednym z rozdziałów musi być cześć badawcza. Będe wdzięczny za wszystkie propozycje. Pozdrawiam.
|