A jak oceniacie reakcje kursu centrozapu na info o nowej umowie na 400 mln euro?
|
|
Temat:
SERINUS
sicc napisał(a):dlaczego posty Tytana są usuwane? Bo są bezwartościowe. Dodające teorie spiskowe do każdego przecinka który wyszedł z pod klawiatury p. Korczaka
|
|
daab007 napisał(a):Znowu ja  Kiedyś na jednym z forów, był wątek typowo spamerski - świetnie się na nim czułem Pytanie mi się nasunęło, które nurtuje mnie od jakiegoś czasu. Zdarza się, że inwestor obejmuje akcje po znacznie wyższej cenie niż aktualna cena rynkowa (historia np z Serenity). Czym takie inwestor się kieruje. Czy tylko tym, że nie byłby w stanie zebrać tylu akcji z rynku ile by chciał? Czy może ma nadzieję graniczącą z pewnością, że kurs dobije do ceny objęcia (bo po niższej nie chcą mu akcji dać)? Czesto bywa tak, że inwestorem jest jakiś organ powiazany - zależny. Np. Centrozap-Agito-Pronox...
|
|
Szkoda ze z glownego watku znow robia smietnik i cytuja jakies artykuły ktore nic nowego d owatku nie wnosza i az szkoda slow na to, moze trzeba troche ostrzej i rozdac kilka ostrzerzen/banow - czegokolwiek?!
|
|
mathu napisał(a):Jak się podoba mój nowy avatarek? Oh przepiękny.
|
|
Temat:
IDEON
Niestety nadal brak zyskow z działalności operacyjnej - czyli tym - czym sie spolka docelowo zajmuje.
|
|
Temat:
IDEON
|
|
Temat:
IDEON
warto dodac ze ten 'Ktos' kto bierze te akcje jest spolka zalezna od CZP o ile sie nie myle ;)
|
|
Temat:
IDEON
Sprawa odszkodowania dla centrozapu znow w sadzie - juz 1 marca termin rozprawy - co o tym sądzicie?
|
|
Ja mam 'Bogaty Ojciec Biedny Ojciec' - nie traktuje może ona dokładnie o giełdzie, jednak inspiruje i motywuje, a także zmienia spojrzenie na inwestycje... Łatwo się czyta.
Chętnie wymieniłbym na jakąś książke z AF bądź AT, chetnie na Eldera...
|
|
Temat:
SERINUS
Weźcie pod uwagę, że info mówi o tym, że testy są przełożone na 4.02 i POWINNY być zakończone przez weekend. Czyli publikacja ew. wyników zostanie przełożona najprawdopodobniej na poniedziałek lub nawet później, dzisiaj wypłynęliśmy na OIL'u, jednak całkiem prawdopodobny jest zjazd w przeciągu najbliższych dni do okolic 1,69-1,72
|
|