PARTNER SERWISU
hwwkwunj
Spit

Spit

Ostatnie 10 wpisów
A jak oceniacie reakcje kursu centrozapu na info o nowej umowie na 400 mln euro?

sicc napisał(a):
dlaczego posty Tytana są usuwane?

Bo są bezwartościowe. Dodające teorie spiskowe do każdego przecinka który wyszedł z pod klawiatury p. Korczaka

daab007 napisał(a):
Znowu ja wave Kiedyś na jednym z forów, był wątek typowo spamerski - świetnie się na nim czułem binky

Pytanie mi się nasunęło, które nurtuje mnie od jakiegoś czasu. Zdarza się, że inwestor obejmuje akcje po znacznie wyższej cenie niż aktualna cena rynkowa (historia np z Serenity).

Czym takie inwestor się kieruje. Czy tylko tym, że nie byłby w stanie zebrać tylu akcji z rynku ile by chciał? Czy może ma nadzieję graniczącą z pewnością, że kurs dobije do ceny objęcia (bo po niższej nie chcą mu akcji dać)?

Czesto bywa tak, że inwestorem jest jakiś organ powiazany - zależny. Np. Centrozap-Agito-Pronox...

Szkoda ze z glownego watku znow robia smietnik i cytuja jakies artykuły ktore nic nowego d owatku nie wnosza i az szkoda slow na to, moze trzeba troche ostrzej i rozdac kilka ostrzerzen/banow - czegokolwiek?!

mathu napisał(a):
Jak się podoba mój nowy avatarek?

Oh przepiękny. love4

Niestety nadal brak zyskow z działalności operacyjnej - czyli tym - czym sie spolka docelowo zajmuje.

www.pb.pl/a/2011/02/14/KNF_Cen...

Tak wiec jeszcze teraz 350k kary...

warto dodac ze ten 'Ktos' kto bierze te akcje jest spolka zalezna od CZP o ile sie nie myle ;)

Sprawa odszkodowania dla centrozapu znow w sadzie - juz 1 marca termin rozprawy - co o tym sądzicie?

Ja mam 'Bogaty Ojciec Biedny Ojciec' - nie traktuje może ona dokładnie o giełdzie, jednak inspiruje i motywuje, a także zmienia spojrzenie na inwestycje... Łatwo się czyta.

Chętnie wymieniłbym na jakąś książke z AF bądź AT, chetnie na Eldera...

Weźcie pod uwagę, że info mówi o tym, że testy są przełożone na 4.02 i POWINNY być zakończone przez weekend. Czyli publikacja ew. wyników zostanie przełożona najprawdopodobniej na poniedziałek lub nawet później, dzisiaj wypłynęliśmy na OIL'u, jednak całkiem prawdopodobny jest zjazd w przeciągu najbliższych dni do okolic 1,69-1,72

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 1 kwietnia 2012 17:57:11
Liczba wpisów: 19
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,303 sek.

vuwjjvaa
rifgxffy
dgkkfach
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
sossaobr
xejeznvq
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat