PARTNER SERWISU
qlgyhqrp
jarox12

jarox12

Ostatnie 10 wpisów
Coś rajdu Mikołaja na tej spółce nie widać...

Coś wyszło na jaw, że taka przecena? Czy może ktoś specjalnie zmanipulował tak kurs? Jak myślicie.

U mnie w DM jest od sprzedaży i kupna prowizja minimalna, nie ma czegoś takiego jak dzienna prowizja jak napisales.

Chyba, że inne zasady są podczas day-tradingu.

Czy nie jest to manipulowaniem kursem spółki i nie powinno być przechwytywane przez jakiś organ?

www.tvncnbc.pl/netmedia-czuja-...

Gdyby komuś nie chciało się szukać- dzisiejszy wywiad prezesa netmedia

Ok Frog, a więc widze tylko 2 max można podać.

jarox12 - bli 4 nem 6

nic się nie stało.
Ciągle (od 25dni) jest trend boczny z wsparciem na na 8.5...

jarox12 - elt 3 bli 4 nem 3

Zauważył też ktoś ciągłe manipulowanie kursem BLI?
Chodzi mi o sprzedaż od 1-20 woluminów po najwyższym kursie kupna... oczywiście co jakiś czas i po dość mocnym wzroście chwilowym.

EDIT
Doskonale to bylo widać teraz jeśli ktoś obserwował, lub sobie zobaczy na wykresie.

Na szczeście jest strona www tvncnbc na której są wszystkie wywiady, więc gdyby się przeoczyło zawsze pozostaje internet.

alex1975 napisał(a):
Zastanawiam się nad zakupem tabletu Samsunga Galaxy pad. Myślę że do giełdy będzie lepszy niż iPad bo ma jave.
Ja mam DM w mBanku i jest tam możliwość oglądania notowań w czasie rzeczywistym, lecz w iPhone to nie działa. Jestem pewien, że w iPadzie też nie będzie.

Może tam notowania chodzą tylko na IE? Taka sytuacje mam w dnb nordzie, więc w telefonie też musiałby być IE ;]

W BZWBK w BM z tego co pamiętam jest dostęp mobile i tam chyba notowania w rzeczywistym są też. Do końca nie wiem jak z tym jest, bo dopiero od stycznia chyba przechodze do BZWBK.

Pewnie jest napisane na ich stronie coś o tym.

Właśnie, była oferta kupna 1k za 8.60 a za tą cenę była transakcja za jakies 20k woluminu...(w sumie w praktycznie jednym momencie)

Mi sie wydaję ze topci chodziło o interday'owe dolki/gorki. Na świeczkach widać to w ciągu kilku ostatnich dni.

blelump napisał(a):
dobry tool :-)

Formacja odwróconego młota nie powinna mieć białego korpusu ?

Tu masz info co do odwróconego młota.
www.stockwatch.pl/forum/defaul...

To ja bym prosil o dokladniejszy termin wywiadu jeśli bedzie wiadomy :))

OK widze krocząca c/z nie jest tym samym co samo c/z

(Poprzedniego postu nie mogłem już edytować)

Prawdopodobnie widzi więcej niż 1 oferte kupna/sprzedaży. Np. po 5 najlepszych, co oczywiście BM udostępniają za opłatą/określonymi minimalnymi obrotami w ciągu miesiąca.

Przeglądałem spółki na stockwatch w AT pojawia sie termin kroczące C/Z.
Czy to jest ot samo co zwykle c/z?

Zobaczyłem kilka spółek, gdzie te kroczące są ujemne, np. www.stockwatch.pl/gpw/talex,wy...

Kroczące C/Z -32,42

Co to oznacza taka sytuacja, gdy c/z jest ujemne?

Dzięki Taurus za odpowiedź
Z tego co widzę, moje myślenie było błędne...

Tak pozatym, niska wartość tego wskaźnika to ok. ile?

Wiem, że nie ten dział, ale tu jest zrobiony już temat dla początkujących :)

Wskaźnik c/z im większy tym lepiej czy gorzej? Chce się upewnić, bo wydaje mi się ze im większy tym lepiej.

Pozdrawiam.

No raport niezyt dobry. I co gorsza przecena 4% prawie w tym momencie, no ale trudno.

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 13 grudnia 2010 16:29:36
Liczba wpisów: 22
[0,01% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 1,405 sek.

uqijasjr
zyqcdadg
xulduinf
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
jwjvkgyx
vkfaazjn
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat