Coś rajdu Mikołaja na tej spółce nie widać...
Coś wyszło na jaw, że taka przecena? Czy może ktoś specjalnie zmanipulował tak kurs? Jak myślicie.
|
|
U mnie w DM jest od sprzedaży i kupna prowizja minimalna, nie ma czegoś takiego jak dzienna prowizja jak napisales.
Chyba, że inne zasady są podczas day-tradingu.
Czy nie jest to manipulowaniem kursem spółki i nie powinno być przechwytywane przez jakiś organ?
|
|
|
|
Ok Frog, a więc widze tylko 2 max można podać.
jarox12 - bli 4 nem 6
|
|
Temat:
NETMEDIA
nic się nie stało. Ciągle (od 25dni) jest trend boczny z wsparciem na na 8.5...
|
|
jarox12 - elt 3 bli 4 nem 3
|
|
Zauważył też ktoś ciągłe manipulowanie kursem BLI? Chodzi mi o sprzedaż od 1-20 woluminów po najwyższym kursie kupna... oczywiście co jakiś czas i po dość mocnym wzroście chwilowym.
EDIT Doskonale to bylo widać teraz jeśli ktoś obserwował, lub sobie zobaczy na wykresie.
|
|
Temat:
NETMEDIA
Na szczeście jest strona www tvncnbc na której są wszystkie wywiady, więc gdyby się przeoczyło zawsze pozostaje internet.
|
|
alex1975 napisał(a):Zastanawiam się nad zakupem tabletu Samsunga Galaxy pad. Myślę że do giełdy będzie lepszy niż iPad bo ma jave. Ja mam DM w mBanku i jest tam możliwość oglądania notowań w czasie rzeczywistym, lecz w iPhone to nie działa. Jestem pewien, że w iPadzie też nie będzie. Może tam notowania chodzą tylko na IE? Taka sytuacje mam w dnb nordzie, więc w telefonie też musiałby być IE ;]
|
|
W BZWBK w BM z tego co pamiętam jest dostęp mobile i tam chyba notowania w rzeczywistym są też. Do końca nie wiem jak z tym jest, bo dopiero od stycznia chyba przechodze do BZWBK.
Pewnie jest napisane na ich stronie coś o tym.
|
|
Temat:
NETMEDIA
Właśnie, była oferta kupna 1k za 8.60 a za tą cenę była transakcja za jakies 20k woluminu...(w sumie w praktycznie jednym momencie)
|
|
Temat:
TAURONPE
Mi sie wydaję ze topci chodziło o interday'owe dolki/gorki. Na świeczkach widać to w ciągu kilku ostatnich dni.
|
|
|
|
Temat:
NETMEDIA
To ja bym prosil o dokladniejszy termin wywiadu jeśli bedzie wiadomy :))
|
|
OK widze krocząca c/z nie jest tym samym co samo c/z
(Poprzedniego postu nie mogłem już edytować)
|
|
Prawdopodobnie widzi więcej niż 1 oferte kupna/sprzedaży. Np. po 5 najlepszych, co oczywiście BM udostępniają za opłatą/określonymi minimalnymi obrotami w ciągu miesiąca.
|
|
Przeglądałem spółki na stockwatch w AT pojawia sie termin kroczące C/Z. Czy to jest ot samo co zwykle c/z? Zobaczyłem kilka spółek, gdzie te kroczące są ujemne, np. www.stockwatch.pl/gpw/talex,wy... Kroczące C/Z -32,42 Co to oznacza taka sytuacja, gdy c/z jest ujemne?
|
|
Dzięki Taurus za odpowiedź Z tego co widzę, moje myślenie było błędne...
Tak pozatym, niska wartość tego wskaźnika to ok. ile?
|
|
Wiem, że nie ten dział, ale tu jest zrobiony już temat dla początkujących :)
Wskaźnik c/z im większy tym lepiej czy gorzej? Chce się upewnić, bo wydaje mi się ze im większy tym lepiej.
Pozdrawiam.
|
|
Temat:
ARCTIC
No raport niezyt dobry. I co gorsza przecena 4% prawie w tym momencie, no ale trudno.
|
|