Temat:
SADOVAYA
Czekam na to odbicie z niecierpliwością, bo wchodziłem rok temu przy wyższych kursach. Dzięki za info o pakietach - nie mam czasu i możliwości śledzenia na bieżąco. Niemniej, ktoś stwierdził że to dobry moment na takie transakcje, więc mam nadzieję na bliski powrót do poziomów sprzed roku. No ale jak napisałeś - wyniki za IVQ wiele pokażą. Kod:mod: proszę zapoznać się z regulaminem i nie umieszczać informacji o swoich transakcjach, celach czy oczekiwaniach na wątkach spółek
|
|
Temat:
SADOVAYA
Dzisiaj nagły wystrzał na koniec sesji i wielki wzrost obrotów..Skąd to może wynikać?
|
|
Temat:
PHOENIX
|
|
gonzo83 - SGR zamiana BMI
|
|
gonzo83 - SGR 6 KOV 4
spółki z portfela więc wierzę w ich wzrosty :)
|
|
Temat:
SADOVAYA
takie info w internecie można znaleźć: Cytat:Drożejące akcje węglowych spółek to odpowiedź inwestorów na powodzie w Australii. Na Antypodach ze względu na kataklizm wiele kopalni musiało wstrzymać pracę. (...)Niektórzy analitycy twierdzą, że cena węgla koksującego może wzrosnąć w ciągu kilku miesięcy o 30 proc. do 330 USD za tonę Całość - www.parkiet.com/artykul/100363...Wyjaśniało by to po części mocne wzrosty po debiucie i sugerowałoby ich kontynuację. Przy okazji - witam wszystkich na forum :)
|
|