PARTNER SERWISU
bbkowhhp
bibiak73

bibiak73

Ostatnie 10 wpisów
czasami jest lepiej nie mieć majątku nieruchomego

Napisane jest ze 18.06 będzie sprawdzał raport biegły

pytanie nr.3 jest powtarzane (08.09.11 było zadane)do pana Patryka
odpowiedz jest taka: Na obecną chwile nie możemy podawać takich informacji, będą one podane w raporcie kwartalnym. Mogę jedynie powiedzieć że sprzedaż granulatu jest satysfakcjonująca z bardzo dobrymi perspektywami na najbliższe miesiące. W IIIQ przychody wyniosły 43 tys. ale produkcja rozpoczęła się w połowie kwartału co uzasadnia tak poziom przychodów.

( sprzedaż granulatu jest satysfakcjonująca z bardzo dobrymi perspektywami na najbliższe miesiące moje pytanie do pana Patryka to czy ok 700pln. dziennie. przychodu to jest satysfakcjonujące i b.dobre ?

czasami ten ktoś też sprzedaje 1 akcje aby obniżyć, wiec to nie ma jak dla mnie znaczenia, brał ktoś udział w telekonferencji ? na stronce nie ma nagrania

brał ktoś udział w telekonferencji ? czy były jakieś ciekawe informacje na temat przejścia na główny rynek ?

Posiada może ktoś informacje na temat postępowania w sprawie Jupka

Zarząd ORZEŁ S.A. informuje, że dnia 08.09.2011 r. otrzymał od Pana Sławomir Orła Przewodniczący Rady Nadzorczej w trybie art. 160 ust. 1 Ustawy o obrocie instrumentami finansowymi zawiadomienie o zbyciu papierów wartościowych Emitenta w transakcji na podstawie umowy w dniu 01 września 2011 r Dnia 01 09 2011 r. Pan Sławomir Orzeł zbył 115.668 akcji po średniej cenie 3,83 zł. Przed transakcją Pan Sławomir Orzeł posiadała 1.817.441 sztuk akcji ORZEŁ SA, co stanowiło 23,07% udziału w kapitale zakładowym. Posiadane akcje dawały 1.817.441 głosów na Walnym Zgromadzeniu Akcjonariuszy, co stanowiło 23,07% ogólnej liczby głosów na WZA. Aktualnie Pan Sławomir Orzeł posiada 1.701.773 sztuk akcji Emitenta, co stanowi 21,60% kapitału zakładowego. Posiadane akcje dają 41.701.773 głosów na WZA, co stanowi 21,60% ogólnej liczby głosów.

mathu napisał(a):
Mamy dziś dużo popytu w arkuszu i teraz albo ten popyt zostanie wykorzystany do wysypania kolejnej porcji akcji, albo będzie musiał przesuwać się w górę i zacznie realizować poniższy trójkąt (albo chorągiewkę, jak kto woli) :)

kliknij, aby powiększyć

jak dla mnie kreska w góre ale jak wysoko?

właściwie to coś narysował? w/g mnie po trójkącie nastąpiło wybicie, ta analiza wklejona kilka dni temu przez Ciebie była jasniejsza. a to nie wiem co jest

a dzis od czego był jakis news?

mathu napisał :Może sobie spaść nawet do 4 zł - fundamentalnie ciągle jesteśmy nisko. Przypominam też, że szefostwo chce w tym roku przejść na główny, a to wymaga kursu powyżej 6.50 to 6,5 to skąd? jak byś mógł napisać

usuwany jest tylko spam, jak napiszesz cos wartościowego nie usuną

jesli popatrzeć na wzrost w skali roku od 28,12,2009 wzrost był blisko 100%. W sumie mógłby ktoś z analityków napisać coś o tej spółce

Ty czekaj na dotacje i fabrykę, ja wolę coby tu sie pojawili chetni po lewej

do wzrostu juz pisałem (ale usunęli)nie potrzeba fabryki i dotacji ale ludzi którzy chca kupować papier! a ci teraz powiedzmy miedzią się bawią optimus wybudował cos ostatnio zeze złotówki zrobiło sie cztery

zerknij na 20 ok ostatniej dekady kwietnia i popatrz na orła na 20 sie zaczynała jakas korekta

orzeł sie ruszy jak tylko korekta na miedzi i 20 sie zacznie

zapisy w dniach 09-28.02.2011r

Podpisanie umowy z Mazowicką Jednostka Wdrażania Programów Unijnych
Zarząd firmy Rodan Systems S.A. informuje, że podpisał umowę z Mazowiecką Jednostką Wdrażania Programów Unijnych. Umowa dotyczy świadczenia usług utrzymania systemu SEZAM działającego na PLATFORMIE SYSTEMOWO - SPRZĘTOWEJ. Okres trwania umowy 12 miesięcy, kwota umowy 280.800 PLN netto.

Podstawa prawna: § 3 ust. 2 pkt 2 Załącznika do Uchwały nr 363/2009 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 27 lipca 2009 r. "Informacje Bieżące i Okresowe w Alternatywnym Systemie Obrotu".

Podpisanie umowy z Ministerstwem Spraw Zagranicznych
Zarząd Rodan Systems S. A. informuje, że podpisał z Ministerstwem Spraw Zagranicznych umowę na konserwację oprogramowania aplikacyjnego systemu EWD-P. Umowa obowiązuje do końca 2013 roku i opiewa na kwotę 2.405.425,20 zł brutto.
System EWD-P (Europejskiej Wymiany Dokumentów-Polska), zrealizowany w oparciu o platformę Office®Objects, wykorzystywany jest w związku z udziałem Polski w unijnym procesie legislacyjnym i jest jednym z najnowocześniejszych w Unii Europejskiej systemów do elektronicznej wymiany dokumentów. Celem systemu EWD-P jest wsparcie działań polskich ekspertów i podnoszenie efektywności procesu wypracowywania stanowisk Polski w odniesieniu do propozycji aktów prawnych i dyrektyw programowych Unii Europejskiej.

Podstawa prawna: § 3 ust. 2 pkt 2 Załącznika do Uchwały nr 363/2009 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 27 lipca 2009 r. "Informacje Bieżące i Okresowe w Alternatywnym Systemie Obrotu".

anty_teresa i miałeś racje ale kiedy kupować jak nie na granicy wsparcia kupiłem zobaczę, będzie strata. sprzątaczka a właściwie pan sprzątacz sprzątnie jupka.

Panowie sugerujecie że 60 akcji uprzywilejowanych tąpło kursem

Są notowane od jakiegos czasu (w sumie z 3 tygodnie )

bibiak73 napisał(a):
sprzedałem ze stratą, nie znam sie bardzo, wsparcie wydaje sie być w okolicach 40zł jak zejdzie poniżej to moze kosztowac i 15-20 zł

jak niedzwiadki sie przebija to za 2 tygodnie kupimy po ok20

w przypadku złego rozliczenia, trzeba pieniążki oddać

kiedy połączą się akcje orła z pda? od kogo lub czego to zależy? jak to jest z połączeniem jesli jest różnica w cenie

sprzedałem ze stratą, nie znam sie bardzo, wsparcie wydaje sie być w okolicach 40zł jak zejdzie poniżej to moze kosztowac i 15-20 zł

a nie jest tak ze Orły sprzedały troche papieru ? bo czy ta fabryka bedzie czy nie i tak powinno kosztować ok 3,80

ok dziękuje

skrypciu napisał(a):
witam, wiecie czy do końca roku są jeszcze jakieś emisje z PP? Bo chciałem zrobić stratę podatkową.

czy możesz napisać jak to zrobić

Informacje
Stopień: Oswojony
Ostatnia wizyta: 23 września 2013 22:21:04
Liczba wpisów: 35
[0,01% wszystkich postów / 0,01 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,281 sek.

loiaqrmk
pkxmxbks
ceudwhvq
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
cefzrzeh
ibwbfjgx
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat