czasami jest lepiej nie mieć majątku nieruchomego
|
|
Napisane jest ze 18.06 będzie sprawdzał raport biegły
|
|
pytanie nr.3 jest powtarzane (08.09.11 było zadane)do pana Patryka odpowiedz jest taka: Na obecną chwile nie możemy podawać takich informacji, będą one podane w raporcie kwartalnym. Mogę jedynie powiedzieć że sprzedaż granulatu jest satysfakcjonująca z bardzo dobrymi perspektywami na najbliższe miesiące. W IIIQ przychody wyniosły 43 tys. ale produkcja rozpoczęła się w połowie kwartału co uzasadnia tak poziom przychodów.
( sprzedaż granulatu jest satysfakcjonująca z bardzo dobrymi perspektywami na najbliższe miesiące moje pytanie do pana Patryka to czy ok 700pln. dziennie. przychodu to jest satysfakcjonujące i b.dobre ?
|
|
czasami ten ktoś też sprzedaje 1 akcje aby obniżyć, wiec to nie ma jak dla mnie znaczenia, brał ktoś udział w telekonferencji ? na stronce nie ma nagrania
|
|
Temat:
ORZLOPONY
brał ktoś udział w telekonferencji ? czy były jakieś ciekawe informacje na temat przejścia na główny rynek ?
|
|
Temat:
JUPITER
Posiada może ktoś informacje na temat postępowania w sprawie Jupka
|
|
Zarząd ORZEŁ S.A. informuje, że dnia 08.09.2011 r. otrzymał od Pana Sławomir Orła Przewodniczący Rady Nadzorczej w trybie art. 160 ust. 1 Ustawy o obrocie instrumentami finansowymi zawiadomienie o zbyciu papierów wartościowych Emitenta w transakcji na podstawie umowy w dniu 01 września 2011 r Dnia 01 09 2011 r. Pan Sławomir Orzeł zbył 115.668 akcji po średniej cenie 3,83 zł. Przed transakcją Pan Sławomir Orzeł posiadała 1.817.441 sztuk akcji ORZEŁ SA, co stanowiło 23,07% udziału w kapitale zakładowym. Posiadane akcje dawały 1.817.441 głosów na Walnym Zgromadzeniu Akcjonariuszy, co stanowiło 23,07% ogólnej liczby głosów na WZA. Aktualnie Pan Sławomir Orzeł posiada 1.701.773 sztuk akcji Emitenta, co stanowi 21,60% kapitału zakładowego. Posiadane akcje dają 41.701.773 głosów na WZA, co stanowi 21,60% ogólnej liczby głosów.
|
|
mathu napisał(a):Mamy dziś dużo popytu w arkuszu i teraz albo ten popyt zostanie wykorzystany do wysypania kolejnej porcji akcji, albo będzie musiał przesuwać się w górę i zacznie realizować poniższy trójkąt (albo chorągiewkę, jak kto woli) :)  kliknij, aby powiększyć jak dla mnie kreska w góre ale jak wysoko?
|
|
właściwie to coś narysował? w/g mnie po trójkącie nastąpiło wybicie, ta analiza wklejona kilka dni temu przez Ciebie była jasniejsza. a to nie wiem co jest
|
|
Temat:
CHEMOS
a dzis od czego był jakis news?
|
|
mathu napisał :Może sobie spaść nawet do 4 zł - fundamentalnie ciągle jesteśmy nisko. Przypominam też, że szefostwo chce w tym roku przejść na główny, a to wymaga kursu powyżej 6.50 to 6,5 to skąd? jak byś mógł napisać
|
|
usuwany jest tylko spam, jak napiszesz cos wartościowego nie usuną
|
|
Temat:
UNIBEP
jesli popatrzeć na wzrost w skali roku od 28,12,2009 wzrost był blisko 100%. W sumie mógłby ktoś z analityków napisać coś o tej spółce
|
|
Ty czekaj na dotacje i fabrykę, ja wolę coby tu sie pojawili chetni po lewej
|
|
do wzrostu juz pisałem (ale usunęli)nie potrzeba fabryki i dotacji ale ludzi którzy chca kupować papier! a ci teraz powiedzmy miedzią się bawią optimus wybudował cos ostatnio zeze złotówki zrobiło sie cztery
|
|
zerknij na 20 ok ostatniej dekady kwietnia i popatrz na orła na 20 sie zaczynała jakas korekta
|
|
orzeł sie ruszy jak tylko korekta na miedzi i 20 sie zacznie
|
|
Temat:
DIGATE
zapisy w dniach 09-28.02.2011r
|
|
Temat:
RODAN
Podpisanie umowy z Mazowicką Jednostka Wdrażania Programów Unijnych Zarząd firmy Rodan Systems S.A. informuje, że podpisał umowę z Mazowiecką Jednostką Wdrażania Programów Unijnych. Umowa dotyczy świadczenia usług utrzymania systemu SEZAM działającego na PLATFORMIE SYSTEMOWO - SPRZĘTOWEJ. Okres trwania umowy 12 miesięcy, kwota umowy 280.800 PLN netto.
Podstawa prawna: § 3 ust. 2 pkt 2 Załącznika do Uchwały nr 363/2009 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 27 lipca 2009 r. "Informacje Bieżące i Okresowe w Alternatywnym Systemie Obrotu".
|
|
Temat:
RODAN
Podpisanie umowy z Ministerstwem Spraw Zagranicznych Zarząd Rodan Systems S. A. informuje, że podpisał z Ministerstwem Spraw Zagranicznych umowę na konserwację oprogramowania aplikacyjnego systemu EWD-P. Umowa obowiązuje do końca 2013 roku i opiewa na kwotę 2.405.425,20 zł brutto. System EWD-P (Europejskiej Wymiany Dokumentów-Polska), zrealizowany w oparciu o platformę Office®Objects, wykorzystywany jest w związku z udziałem Polski w unijnym procesie legislacyjnym i jest jednym z najnowocześniejszych w Unii Europejskiej systemów do elektronicznej wymiany dokumentów. Celem systemu EWD-P jest wsparcie działań polskich ekspertów i podnoszenie efektywności procesu wypracowywania stanowisk Polski w odniesieniu do propozycji aktów prawnych i dyrektyw programowych Unii Europejskiej.
Podstawa prawna: § 3 ust. 2 pkt 2 Załącznika do Uchwały nr 363/2009 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 27 lipca 2009 r. "Informacje Bieżące i Okresowe w Alternatywnym Systemie Obrotu".
|
|
Temat:
JUPITER
anty_teresa i miałeś racje ale kiedy kupować jak nie na granicy wsparcia kupiłem zobaczę, będzie strata. sprzątaczka a właściwie pan sprzątacz sprzątnie jupka.
|
|
Panowie sugerujecie że 60 akcji uprzywilejowanych tąpło kursem
|
|
Są notowane od jakiegos czasu (w sumie z 3 tygodnie )
|
|
bibiak73 napisał(a):sprzedałem ze stratą, nie znam sie bardzo, wsparcie wydaje sie być w okolicach 40zł jak zejdzie poniżej to moze kosztowac i 15-20 zł jak niedzwiadki sie przebija to za 2 tygodnie kupimy po ok20
|
|
w przypadku złego rozliczenia, trzeba pieniążki oddać
|
|
kiedy połączą się akcje orła z pda? od kogo lub czego to zależy? jak to jest z połączeniem jesli jest różnica w cenie
|
|
Temat:
MOSTALPLC
sprzedałem ze stratą, nie znam sie bardzo, wsparcie wydaje sie być w okolicach 40zł jak zejdzie poniżej to moze kosztowac i 15-20 zł
|
|
Temat:
ORZLOPONY
a nie jest tak ze Orły sprzedały troche papieru ? bo czy ta fabryka bedzie czy nie i tak powinno kosztować ok 3,80
|
|
Temat:
ORZLOPONY
ok dziękuje
|
|
Temat:
ORZLOPONY
skrypciu napisał(a):witam, wiecie czy do końca roku są jeszcze jakieś emisje z PP? Bo chciałem zrobić stratę podatkową. czy możesz napisać jak to zrobić
|
|