PARTNER SERWISU
giakedvd
ebveyron

ebveyron

Ostatnie 10 wpisów
Wczoraj oprócz wyników spółki opublikowano także informację o zmianach w składzie zarządu. Michał Rumiński zastąpi dotychczasowego prezesa Marka Sadowskiego. Sadowski wejdzie w skład Rady Nadzorczej, jako powód odejścia podał przyczyny osobiste. LINK

Cytat:
Marek Sadowski odszedł z powodów osobistych, sukcesja była przygotowywana od kilku miesięcy" - powiedział Rumiński dziennikarzom.
"Wyraziłem gotowość do wejścia do rady nadzorczej, o co zostałem poproszony" - powiedział Sadowski, który zaznaczył, że nadal czuje się związany ze spółką.

Ponadto w skład zarządu wejdzie dwóch nowych członków Link:

Tomasz Zatorski
Cytat:
jest od 12 lat związany z ABC Data S.A. Jako Dyrektor Finansowy był odpowiedzialny m.in. za zarządzanie środkami pieniężnymi, kontakty i negocjacje z bankami, organizację działu kontroli płatności i windykacji, organizację i nadzór nad polityką zabezpieczania ryzyka kursowego, a od lipca 2011r. także za nadzór nad działem księgowości i kontrolingu finansowego.

Dobrosław Wereszko
Cytat:
W ostatnich latach prowadził własną działalność doradczą z zakresu zarządzania, projektów kapitałowych i inwestycyjnych. Był współzałożycielem Spółki Inter Mind, producenta i dystrybutora materiałów eksploatacyjnych do urządzeń drukujących, obecnie Black Point S.A, w latach 2000-2005 będąc jej wiceprezesem i prezesem, następnie – do roku 2010 - członkiem rady nadzorczej.

hm... trochę pech, wygrać konkurs i nie uzyskać żadnego punktu :-)

ebveyron SNS 6 ABC 4

ebveyron - na SNS odcięcie 0,07 zł na akcję

tu odkopałem stary link z 13 czerwca: analityk Erste uzasadnia wydane rekomendacje dla spółek AB, ABC Daty i Action. Jedno lakoniczne zdanie z tej rozmowy: "ABC Data otrzymała taką rekomendację, ponieważ jest najdroższa z tych trzech spółek":

www.tvncnbc.pl/9567401,0,0,18,...

Z kolei dzisiaj prezes ABC Daty Marek Sadowski tłumaczył, jakie błędy popełnił analityk Erste; w dalszej części wywiadu także o własnej marce colorovo

www.tvncnbc.pl/9862953,0,0,1,1...

ebveyron ABC 3 SNS 7

ebveyron - ABC 6 CIE 4

Uzyskałem dzisiaj informację, że wszystkie (ale nie wiem ile sztuk) memoranda zostały już rozesłane w tygodniu przed świętami. Za kryteria doboru inwestorów zostały przyjęte:

1. bycie inwestorem instytucjonalnym,
2. bycie klientem Noble Securities,
3. udział w poprzednich emisjach prowadzonych przez NS,
4. wszyscy inni klienci

ebveyron – ABC 7 MRB 3

ebveyron - ABC 5 K2I 5

Niech i ja się podłączę,

ebveyron - ABC 7 K2I 3

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 1 września 2011 11:54:43
Liczba wpisów: 11
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,702 sek.

yosamlas
ivuclqyb
hnzcrdqt
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
rbublmqa
dtvujysw
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat