Na plus dla spółek z tej branży przepowiadają między innymi ludzkie skłonności do nałogów. :-$ Nie da się ukryć że ogólny dostęp do sieci i informacji w niej zawartych jest pożądany w coraz większym stopniu. Większość z nas jest w większym lub mniejszym stopniu uzależniona od sieci Szooler napisał: Cytat:za 15 lat nie będzie gazet,będzie onet,wp,interia,bankier,i jeszcze parę innych...Liar a oto zwiastun że te słowa mogą okazać się prorocze: manager.money.pl/styl/ciekawos...
|
Witam serdecznie.
Jestem totalnym zielonkiem w tej dziedzinie, od niedawna szperam po internecie szukając materiałów by zgłębiać podstawy i tajniki gry na giełdzie, i oto mogę głośno krzyknąć
:director: znalazłem coś naprawdę wspaniałego - kopalnię wiedzy i pomysłów!
Dział edukacja jest rewelacyjny! Z niecierpliwością oczekuję na kolejne artykuły i materiały (niestety jak dla mnie tylko w języku polskim:angry3: )
Wasze dyskusje na forum są niezwykle ciekawe, pouczające i naprawdę wiele można z nich się nauczyć oraz wyciągnąć ogromne ilości pożytecznych informacji :cheers:
Gratuluję wspaniałej roboty wszystkim zaangażowanym w tworzenie tego zakątka wiedzy oraz wszystkim udzielającym się na forum.
Odwalacie tu kawał naprawdę świetnej roboty!:thumbrigh
|