PARTNER SERWISU
fizpkodt
metfryt

metfryt

Ostatnie 10 wpisów
METFRYT - KOV 10

Zobaczymy:) tak jak w moim portfelu 100% w tym papierze albo woz albo przewoz:)

Maximusie przypuszczam że Twój pomysł może i będzie wykorzystany ale jeszcze nie w tym roku. Przypuszczam, że dopiero w 1 q przyszłego jest na to szansa. Co do ściany przy 1,62 Czekam i też boję się, że pociąg odjedzie. Przypuszczam, że wejde w ten interes ponownie pod koniec roku jak na innych spółkach coś uda się mi dorobićblackeye Dziś mnie wyrzucił stop loss z centrozapu w dodatku no i chyba musze sie troche z decyzjami inwestycyjnymi wstrzymać. pozdrawiam

Zrobiłem to samo co Mieszko. Zostawiłem sobie tylko 1000 akcji ale chyba też je upłynnie. Sprzedałem ze stratą 8 groszy na akcji i to byla moja 1/3 portfela. Ciągle będę obserwować myślę, że w grudniu wrócę. pozdrawiam

Moze i sie wybil ale tutaj chyba niewiele to da... I tak ktos zablokuje wzrosty... Coraz mniej mi sie to koledzy podoba...

Newsletter przegonił myśli o wysypaniu większości akcji KOV z mojego portfela. Trzymam wszystko dalej a jak tylko będę mieć trochę więcej grosza to na pewno dokupię;) pozdrawiam wszystkich współakcjonariuszy

ps. Do p. Jakuba. Przypuszczam, że ten newsletter pomógł nam wszystkim nie pozostaje mi nic innego jak tylko Panu i całemu zarządowi KOV za ten powiedzmy "prezent" dla nas malutkich gorąco podziękować.

Czy ten bloczek kiedyś ruszy?? Jestem już zniecierpliwiony czekaniem... a płynności praktycznie brak więc wyjśc z tej spółki jest bardzo ciężko... Proszę Was Koledzy o rozwinięcie tematu nadziei nad tym papierem... Warto czekac????angry3

Drodzy Koledzy ja się cieszę, że KOV jest jedną z niewielu spółek które tak często informują nas o postępach prac. Bardzo mi się podoba, że jest na tym forum osoba z wewnątrz mówiąca nam co się dzieje w spółce. Jak w każdej firmie ciężko jest na pewno panu Jakubowi połączyc pilnowanie biznesu z informowaniem współudziałowców co się dzieje. Widac, że dla KOV jesteśmy ważną grupą. Ropa to nie jest łatwy biznes. Bardzo cieszy mnie cięcie kosztów testowania odwiertów. Myślę, że pan Jakub gdyby KOV miał nas głęboko gdzieś nie zarywałby nocy, aby odpisywac na posty, więc drodzy wspólnicy ine reagujmy tak nerwowo i emocjonalnie na wiadomości których wcale mogłoby nie byc.

pozdrawiam wszystkich

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 6 maja 2016 09:20:38
Liczba wpisów: 16
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,201 sek.

czthechd
tccvjvuh
cykviezn
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
bupviesn
ioiqrxxz
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat