PARTNER SERWISU
lgbghfcb
lupo3

lupo3

Ostatnie 10 wpisów
no ale przeciez wszyscy kupujacy wiedzieli w co sie pakuja :-) ja tez dzis wywalilem wszystko - mimo to na plus

witam,

na razie mam na Techmexie - 61 % :-) Byc moze to bledna taktyka ale sprzedaz teraz to strata prawdziwa a nie wirtualna. Powiekszenie jej do 80 czy nawet 100 niczego nie zmieni. Pozdrawiam załadowanych drożej... :-)

tomasz79 napisał(a):
Pubish napisał(a):
Witam.

Trochę obserwacji terenowych:

Dziś wybrałem się z moją lepszą połową na Rynek w Poznaniu na obiadek. W planach był Sphinx. Po dotarciu na miejsce okazało się, że nie ma już Sphinx'a, jest "Fenix". Wystrój ten sam, menu bardzo podobne. Kelner, zagadnięty o powód zmiany dekoracji, potwierdził moje przypuszczenia, stwierdzając, że właściciel lokalu zerwał umowę franchisingu. Pozostałe lokale w Poznaniu jeszcze działają, ale miał być otwarty kolejny w nowym centrum handlowym "Malta" i nie został.

IMO znaczy to tyle, że jest źle. Niby jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale jeżeli kolejne lokale zaczną "uciekać", to spółka się nie podniesie...

Pozdrawiam

Marcin

to chciał osiągnąć AmRest i mu się udało.

No nie do końca - w Malcie się jednak otworzy. Wiem bo miałem tydzień temu podpisać umowę na ten lokal :-)

Mam a właściwie miałem wątpliwą przyjemność współpracować z firmą LSI. Jeśli chodzi o zakup systemu do restauracji - firma jest niezła ale obsługa posprzedażowa - to TRAGEDIA. Kontakt z ich działem technicznym w weekend jest praktycznie niemożliwy - proponują naprawę w poniedziałek (w gastronomii największe przychody generuje weekend :-). Sprzedają system, który nie działa i tłumaczą, że u nich działa a w restauracji nie działa i to nasza wina bo : mury za grube, antenka za krotka, kelnerki nie potrafia obslugiwac palmów itd.
Nie wroze im przyszlosci a jak widze siewiera chce sprzedac swoj pakiet akcji - niech sprzedaje, moze ktos odkupi po 0,99 zł za akcje.

Nie korzystajcie z usług LSI.
PS Od czasu zmiany systemu na innej firmy - problemy zniknęły - wszystko działa. :-)

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 21 listopada 2017 14:46:35
Liczba wpisów: 4
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,239 sek.

dymsgytk
utgizivx
ztbgdhof
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 827,68 zł +384,14% 96 827,68 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
jzaagmbm
nvufhgkt
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat