PARTNER SERWISU
cthwdkmh
apostlepk

apostlepk

Ostatnie 10 wpisów
Jestem radiologiem i urzadzenie Braster dla mnie to niewypal i dezinformacja pacjentow. Termografia nie jest adekwatna do diagnozowania raka piersi w obecnej formie, lacznie z Brasterem. Podejrzewam, ze ekspansja na Zachod, gdzie medycyna opiera sie na solidnych badaniach naukowych, nie powiedzie sie, bo termografia nie jest tam akceptowana i szeroko stosowana metoda diagnostyczna i raczej ogranicza sie do butikowych klinik. Moze na Wschodzie czekaloby firme wiecej szczescia. Bede obserwowal losy Brastera z zaciekawieniem.

Czy ktos sie orientuje czy istnieje jakies stowarzyszenie inwestorow poszkodowanych przez PCZ ? Chodzi mi o obligacje. Pare lat temu Nomad Partners prowadzilo cos w tym stylu, pozbieralo po jakies 4 paki od zainteresowanych, informowalo emailami o toku sprawy, ale od roku nic nie pisza i nie odpowiadaja na emaile. Dobrze byloby byc blizej sprawy niz polegac na informacjach z mediow.

Anty teresa rzadzi. Po to leszcze przychodza do Stockwatch zeby znalezc troche wiarygodnych info i analiz dotyczacych spolek, a jesli chodzi o te ostatnie to Anty teresa ma dluga track. Mam dosc czytania pompy zapalonych mlodych inwestorow lub obietnic zarzadow spolek. Osobiscie wole przegapic okazje zycia niz obstawic ruletke i stracic wszystko.

Powiedzialem "dead money" bo dlugoterminowy wykres lezy jak EKG i nie ma dywidend zeby zrekompensowac mi w jakims stopniu ryzyka za trzymanie walorow. Osobiscie zachowuje sie bardziej jako inwestor niz trader i lubie trzymac spolki dlugoterminowo pod warunkiem, ze jest szansa na jakis zarobek. Nie jestem analitykiem, ale tutaj nie widze zeby wykres przewidywal jakis rozwoj firmy i zarobek.

Proponuje popatrzec na wykres w dluzszym okresie czasu.

Dlaczego wszyscy przeszkadzacie Mosci Sciborskiemu w uczciwym dorobieniu sie ? Wszystko wydaje sie byc zgodne z litera prawa, on tylko odpowiednio manewrowal zeby Wasze pieniadze staly sie jego wlasnoscia. Wiec dlaczego tyle nienawisci ???

Hehehe, a tak na serio, tez polecialem na PCZ. Teraz puszczam reszte innych obligacji i odwracam sie tylkiem do Catalyst juz na dobre. A Sciborskim zycze Wszystkiego Najgorszego.

Nikt nic nie powiedzial od 3 lat, to ja cos powiem. Ta spolka to dead money. Nic sie nie dzieje, nic nie slychac, nic nie widac. Moze powinni wycofac sie z gieldy i dalej se po cichu cos skubac.

Dzieki za odpowiedz !

Witam,

Robie kroki ku pierwszemu zakupowi obligacji i szukam wszelakich informacji. Zastanawiam sie czy ktos ma doswiadczenie z portalem korporaty.pl ktory oglasza oferty pierwotne obligacji i wyglada, ze posredniczy w zapisach choc informacje dostepne bez wypelnienia zgloszenia zapisu sa raczej skape. Dziekuje za jakiekolwiek informacje.

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 18 sierpnia 2025 07:46:16
Liczba wpisów: 9
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 1,709 sek.

skkyuijr
zxmzeukq
sydwloyy
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 827,68 zł +384,14% 96 827,68 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
vngyfnhl
jvvgrols
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat