spark napisał(a):Chyba wszyscy spodziewali się czegoś, czego do końca nie umieli sprecyzować. Przecież będą świadczyć usługi finansowe, tak jak zapowiadali. Co z tego będzie - zobaczymy. cytuję z forum parkietu: Prosto z Rynku powrót Wybicie w górę na BEEFSAN autor: Michał Pietrzyca 2010.06.22, godz: 11:11 Kurs akcji BEEFSAN rośnie na wtorkowej sesji o 12,96% wypracowane na 4,39 mln zł obrotów. Nowa strategia przedstawiona wczoraj przez zarząd spółki spodobała się inwestorom, co w konsekwencji doprowadziło do silnego wybicia w górę powyższych walorów. Z punktu widzenia techniki BEEFSAN łamie opór 0,55 zł, który będzie teraz odpowiadał za wsparcie. Średnia z 13 sesji dynamicznie rośnie, co pozwala na agresywne przyłączanie się nowych inwestorów do wzrostowego układu na wskazanej spółce. Główne indykatory techniczne pokazują silne kupno potwierdzone zwiększonym wolumenem. To daje czytelny układ rynku byka na akcjach BEEFSAN, dla których górne ograniczenie kanału hossy wynosi ok. 1,00 zł. moja.nova.bossa.pl/index.jsp?l...
|
|
Temat:
TAURONPE
sunnyday napisał(a):no wiem tylko tak sobie kombinuje, ze robilam nie w godzinach gieldy i odrzucilo, nic nie zablokowalo, teraz przyjete i zablokowalo srodki, dziwne...
witam u mnie to samo w BZWBK , z terminem realizacji zlecenia na 02.07.2010 sic! a co jeśli debiut będzie 30.06.2010?
|
|
Temat:
ABCDATA
witam wie ktoś kiedy spodziewany jest debiut? I jakie są prognozy, czy to duze zainteresowanie ( redukcja 80%) oraz niska cena (2,35) moga spowodować debiut na poziomie 20%? dziękuję
|
|
Temat:
ABCDATA
dzień dobry Chciałbym zapytać czy w obliczu przedstawionej ceny 2,35 zł warto zapisywać się na akcje? Czy jest szansa na udany debiut? Wiem ,że dużo zależeć będzie od nastrojów na giełdzie w dniu debiutu, ale czy można założyć ,że ta cena w odniesieniu do powyższych wyliczeń jest atrakcyjna na tyle ,że nie ma zbyt wysokiego ryzyka wchodząc w to, ponieważ było nie było jest to dolny pułap wyceny? I jaka może być spodziewana redukcja? dziękuję
|
|