naibnsbm
Advertisement
PARTNER SERWISU
obuvzzla
ew128

ew128

Ostatnie 10 wpisów
Jak będzie ustalona cena skupu akcji? Jaki to może mieć wpływ na kurs?
Siedzę już drugą emisję PP i jak na razie nie widzę kokosów. Obecnie wiadomo, cały szeroki rynek jest w dołku. W jakim celu ten skup własnych akcji??

09:45 | 16-09-2011

16.09. Warszawa (PAP) - Boryszew planuje skup akcji własnych w celu umorzenia lub dalszej odsprzedaży - poinformowała spółka w projektach uchwał na walne, które odbędzie się 13 października.

finanse.wp.pl/kat,7069,title,B...

ależ obroty dzisiaj 43 388 808 w trzy godziny salute.

18.04. Warszawa (PAP/ESPI) - Raport bieżący 16/2011

W nawiązaniu do raportu bieżącego nr 13/2011 z dnia 8 kwietnia 2011 roku, Zarząd City Interactive S.A. informuje, iz premiera wydania gry "Sniper Ghost Warrior" na platformę Sony PlayStationR3 na terytorium Ameryki Północnej nastąpi dnia 28 czerwca 2011 roku.
Zarząd postanawia o podaniu niniejszej informacji do publicznej wiadomości z uwagi na jej znaczenie dla oceny wartości instrumentów finansowych emitenta, w szczególności na fakt, iż sprzedaż przedmiotowego produktu Spółki ocenia jako istotny czynnik, mogący mieć wpływ na wysokość przychodów i zysku netto Grupy Kapitałowej Emitenta.

link

SteV napisał(a):

Rzeczywiście wszystkie info o tym zniknęły. Sam wczoraj szukałem o tym informacji. Dzisiaj wszystkie linki nie działają i prowadzą do czegoś czego już tam nie ma.. Dziwna sprawa..

Na parkiecie jest

www.parkiet.com/forum/viewtopi...

01.02.2011 - Diamentowy Patentus

Patentus S.A. znalazł się w prestiżowym zestawieniu „Diamenty Forbesa 2011”. Spółka została sklasyfikowana na 23 pozycji wśród podmiotów z regionu śląskiego o przychodach na poziomie 50-250 milionów złotych.

na stronie patka - http://gf.patentus.pl/

LZMO S.A. zakończyła budowę zakładu produkcyjnego
LZMO S.A.– spółka portfelowa notowanego na rynku głównym GPW funduszu private equity LST CAPITAL S.A.– zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami Zarządu, zakończyła budowę zakładu produkcyjnego ceramicznych wkładów kominowych w Lubsku. Aktualnie trwa proces...

całość
www.lstcapital.pl/pl/o-nas/akt...

Czy dzisiajszy wzrost to skutek powyższego??

Idzie weekend więc jest czas na uspokojenie nerwów, może zo niektórzy postanowią nie zaglądać w notowania przez tydzień Think . Pytanie ile jest takich którzy zakładali posiedzenie na papierze przez dłuższy czas a ile takich którzy chcieli wejść "tylko na chwilę" i zostali bo kurs się osunął.
Ja należę do tych drugich ale siedzę spokojnie i czekam na bieg wypadków. Tylko ejdno przemyślenie mi się nasuwa-tak jak kiedyś chciało się wejść na wątek i poczytać merytorycznych wypowiedzi tak już teraz mi się nie chce.
Ale jestem niepoprawnym optymistą i chyba dlatego jeszcze nie ukręciłem sobie sznura. Życzę wszystkim spokojnego weekendu, może w Poniedziałek przyjdzie w końcu ten mikołaj i zrobi Rajd. Jak nie na KOV to na innych paperach.

Pozdrowienia dla Redface, wytrwałości i spokoju także.

[moderator: dla cen zakupu i ilości akcji są stosowne wątki zwane indywidualnymi kronikami]

zabapinkfloyd napisał(a):
Inwestować w papier można tyle aby mieć ZAWSZE kasę na ponowne zakupy a nie wywalić się ze wszystkiego a potem czekać i się modlić o wzrosty do ceny po której się kupiło.

Chyba do mnie pijesz binky . Nie mogłem edytować postu, siedzę od czerwca (a nie od października) a po drodze dokupiłem 4 razy. Nie modlę się o wzrosty, czekam i zerkam co w trawie piszczy. pieniedzy nie potrzebuję więc jak dla mnie pociąg może odjechać nawet za rok. Na innych papierach sobie skaczę a tutaj siedzę na longa.

co znaczy "aby zawsze mieć kasę na ponowne zakupy" . To co mam w nieskończoność dokupywać jak będzie taniej, a potem again, i again, i again?? Kupiłem tyle ile trzeba i czekam. Owszem, gdybym miał odrobinkę .... salute

onochi napisał(a):
Swoją drogą może Pan Jakub zorganizowałby dla akcjonariuszy jakąś loterię fantową dla rozrywki, bo na tym papierze jest nudno jak nie wiem co. 1,62,1,72,1,62,1,72,1,62 i tak bez końca. Można dostać choroby morskiej wave . A pewnie i akcjonariat trochę by się uspokoił 3some .

Teraz to się ubawiłem hello1 . Ja siedzę od października, lekko dopierałem ale nie było tak nisko wtedy jak teraz. Teraz nie mam keszu żeby cos skubnać więc siedzę sobie spokojnie w kaciuku i czekam na gwizdek zawiadowcy stacji blackeye

Pozdrawiam cierpliwych optymistów co wierzą (jak ja) że ten marazm sie kiedyś skończy.

w BZWBK do 20, tak przynajmniej jest napisane ale wolałem nie sprawdzać blackeye

koniec zapisu na nowe akcje upływa dnia 29-11-2010 godz. 20:00 .
ja sie dzisiaj zapisałem, uff mogę spać spokojnie hello1

za longa się nie uważam i nie będę ściamniał że raczej kilkuprocentowe zyski są dla mnie (poczatkującego gracza a raczej spekulanta) zadawalające. Z LST siedziałem od maja do września bądąc pod kreską kilka tysięcy. Potem zwyczajnie się znudziłem i sprzedałem na górce robiąc 6 %. Dal mnie to dużo choć przeliczając na 4 miesiące to tyle co nic :)
Wtedy moja średnia zakupu to 1,34 więc myślę że obecna cena też dałaby mi "jakiśtam" zwrot. A to że ryzyko jest to zdaję sobie sprawę :)

witam , ja jakiś czas temu wyszedłem z papierów, szkoda że nie mam środków, przy tej cenie wszedłbym ponownie :) . Może coś wyskrobię. Skąd taki spadek dzisiaj??

Kanoniers napisał(a):

mi pobrali kwote a PP calkowicie zniknely czyli chyba wszystko jest ok Think

To mówisz że PP (PLBRSZW00078) powinno zniknąć?? A co się ma pojawić, normalny BORYSZEW (PLBRSZW00011) ??

nalesnik2009 napisał(a):
Czy w obecnej sytuacji warto kupic akcje boryszewa czy zainwestowac w boryszewa z prawem poboru ?

było kilka stron wczesniej jak weszły PP do obrotu

moradin napisał(a):
A to ciekawe. Wczoraj w mbanku wypelnilem wniosek o prawa poboru. Posiadalem 2500 pp i zlozylem zapis na 5000 akcji nowej emisji. Do dzisiaj nie pobrali pieniedzy z konta a pp ciagle mam na rachunku. Przed chwila dzwonilem i powiedzieli, ze wniosek jest dobrze wypelniony ale pozniej "ktos" sie tym zajmie. Cwaniaczki. Bede musial tego pilnowac.

W BZWBK zapis się przyjął (komunikat) , kasa zeszła z konta, na PP wsoczyła blokada ale w zleceniach nie widać niczego takiego. Hmm ??

Marcys napisał(a):
Rowniez mam podobny problem. W moim przypadku jest to spowodowane tym, że mam PP na rachunku ale nie widnieją one jeszcze w KDPW. Sprawdz zatem na swoim rachunku czy masz swoje PP widoczne w KDPW... jesli nie pozostaje cierpliwie czekac az tam sie pojawią

ano faktycznie nie mam Anxious . To czekam, kupowałem 16.11 więc jutro pewnie KDWP bedzie to miało u siebie.

Dzięki za pomoc. Siedziałbym i główkował

otrzymałem komunikat
"Klient nie ma uprawnie¤ do zgłoszenia zapisu w pierwszym terminie"
Nie podoba mi się to Not talking

Mam na rachunku
PLBRSZW00078 BORYSZEW-PP 1200 sztuk.
Gotówka jest.

rozumiem że podaję jedynie ilość na jaką się zapisuję.
Mam 1200 PP więc zapisuję się na 2400 akcji tak??

A co jak zapiszę się na większą ilość?? Przejdzie czy nie??
Wolę nie eksperymentować z moim pierwszym PP Think

karenina napisał(a):

już można się zapisać, w bzwbk jest to możlwe właśnie w zakładce którą podałeś

a faktycznie już jest. 18 to 18 więc powinno być od godziny 0 blackeye

Od dzisiaj miały być chyba zapisy na nowe akcje w ramach posiadanych PP, W bzwbk nie widzę tego w "rynku pierwotnym". Czy w innych DM jest już możliwość zapisania się??

MikeKotek napisał(a):

Pytanko w związku z tym: jeżeli nie sprzedam BORYSZEWA-PP do przyszłej środy to co się dalej stanie? Jak będzie wyglądał mój rachunek 8 grudnia?

jeżeli nie sprzedaż PP i nie zapiszesz się na nowe akcje (900 x 2 x 0,1 pln) to stracisz PP i zostaniesz tylko z 900 akcjami po 2,10. Podsumowując w plecy i to strasznie :)

akcje kupowałem różnie, także powyzej 4 :), potem po przydziale praw do PP dokupowałem żeby uśrednić w dół, sprzedaż jedynie po to żeby wyzerować zysk ze sprzedaży części PP bo tu kusi mnie strasznie jak widzę taki zarobek :)

Chyba zostawię i stare akcje i na razie PP. Do jakiej wysokości Borek może dojść jak już temat nowych akcji będziemi mieli za sobą?? Wiadomo że to pytanie to czysta wróżba ale czy jest szansa żeby w 2011 (powiedzmy 1 kw) doszedł chociaż do 3,5 zł??

Robię sobie dwie kalkulację ale pytanie do was bo już sam nie wiem co robić :)
co lepsze??

1. sprzedać części PP (zysk X) + sprzedaż ze stratą wszystkich akcji Borka (strata -X) i kupno za całą kasę PP, potem kupno nowych akcji
czy

2. zostawienie akcji Borka i kupno nowych za posiadane PP ??

wychodzi mi że opcja 2 jest bardziej opłacalna przy sprzedaży całości ale juz sam nie wiem czym sie kierowac.??

daniel23651 napisał(a):
Przydatnym prgramem okaże się http://www.powertrader.pl/ w którym to po wprowadzeniu wszystkich transakcji od początku roku oczywiście z cenami kupna/sprzedaży oraz prowizji np. DT będzęiesz miał wszystko na tacy zysk/strata przed po opodatkowaniu, wartość portfela itd. oczywiście muszisz na bieżąco modyfikować portfel czyli wprowadzać kupione, sprzedane akcje a reszą wyliczanek zajmuje się program, często zaokrągla procenty ale różnica jest znikoma. Polecam salute

No proszę, a ja tu rzeźbię swojego excela :). Zobaczę co za cudo. dzięki

nie obrażam się ;P. dzięki za wyjasnienie, już wszystko wiem. Ale przyznaję się że czasami wolę zapytać niż ruszyć głową. Taka moja wada :)

ja tak samo, wystawiłem nawet zlecenie ale potem je usunąłem i kupiłem Rubicon. Tam coś pewnie pójdzie w górę ale raczej nie 27 procent. No cóż. Jak nie ta to inna okazja będzie :)

W poniedziałek sobie zrobię sprzedaż i kupno żeby nie było niespodzianki z podatkiem.

A co jak sprzedam całość i osiagne stratę np. 20 kPLN to w przyszłym roku skompensuje mi się z zyskiem jaki powidzedzmy osiagnę?? Czy tylko wyzerować zyski i dać sobie spokój z wchodzeniem na duży minus??

no to tak zrobię, dzięki Damkal i Taurus.

A jest jakaś opcja żeby DM mi wysłał aktualny wynik zysku??
Coś tam sobie prowadzę w excelu ale może to lekko odbiegać od rzeczywistości.

A może ktoś sie orientuje czy w BZWBK jest coś takiego jak podgląd aktualnego zysku za 2010??

całego nie sprzedam, ale zastanawiam się nad częścią.
Tylko nie wiem czy dobrze kombinuję.

Powiedzmy że zarobiłem sobie na zabawie "giełda" 10000 pln w tym roku.
Sprzedaję 4000 akcji po 2,26 pln które kupiłem po 4,80 pln
Mam stratę 10160 pln. (chyba że się mylę).

Na koniec roku wychodzi strata 160 pln, podatku nie ma.

Jednak po sprzedaży 4000 sztuk chciałbym to znowu odkupić (powiedzmy po 2,27) bo jakoś polubiłem Borka Angel. Mam stratę i mam tą samą ilość.
Czy tak mam rozumować??

ajas24 napisał(a):
Prośba o wyjaśnienie.
Czy to oznacza, że „straciłem” PP do Boryszewa. Przecież rozwiązania dotyczące skorzystania z PP są dwa:
1)Po pierwsze można zrealizować posiadane PP, czyli objąć akcje (zapisać się na akcje nowej emisji – czego nie zrobiłem)
2)Druga możliwość – mogę nie obejmować nowej emisji i sprzedać PP Boryszewa gdy będą notowane na giełdzie. Na razie nie wiadomo kiedy będą notowane.

Think

Ja widzę w BZWBK BRS PP bez wartości. To w końcu mam sie na coś zapisywac jeszcze?? W opcji zakupu z rynku pierwtnego nie mam nic co dotyczy Borka. Kiedy będę mógł kupić nowe akcje w zamian za posiadane PP?? Lekko się zestresowałem dzisiaj. To moje pierwsze PP :). Od kilku dni szukam czegoś na temat zamiany BRS PP na akcje ale cisza. Do kiedy mogę sopać spokojnie a kiedy mam byc czujny??

jak już złożyłem zlecenie to czy mogę je anulwoać??
System w DMBZWBK pisze że nie, nie mogę też zmniejszyć ilości do minimum.

Czyli teraz już czekanie do 8.11 ??

ja wyszedłem z pokładu, miałem już dosyć patrzenia na ruchy, przez ponad 3 miesiące niewielez tego było choć pewnie spółka da o sobie ejszcze znać. W sumie to bym nie wychodził ale kiedyś ustawiłem zlecenie i zapomniałem o nim. Dzisiaj rano SMS że poszło, nawet byłem zły ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

Życzę podróznym pociągu szybkiej jazdy w górę. A jakbyście widzieli przez okno że leci jakiś facet zziajany i chce wsiadać w biegu to otwórzcie drzwi :)

toć na razie trzymam :) obserwuję, miałęm du żo czasu żeby pogodzić się ze stratą więc juz mi chyba rybka :P

ja juz sam nie wiem, tyle byłem w dołku że mam jakąś awersję. wystawiłęm zlecenie po 1,48 ale nie poszło. Dobrze lub nie, okaże się Think

no i efekt widać :) Pieknie, zaczyna mi się to podobać :)
Wyszedłem już z dużego dołka i lecę do góry. uff

2010-07-21

17:36:00

(PL)-HANDEL-LEKKI-GIEŁDA-SPÓŁKI-KOMUNIKAT-LST CAPITAL SA-PLLSTIA00018-LUSATIA-(PL)-0

LST CAPITAL SA podpisanie listu Intencyjnego

21.07. Warszawa (PAP/ESPI) - Raport bieżący 12/2010

Zarząd LST CAPITAL S.A. informuje, że w dniu 21 lipca 2010 roku został podpisany List
Intencyjny ze spółką inwestycyjną (Inwestor) z siedzibą w Wielkiej Brytanii, w którym Inwestor
wyraża zainteresowanie inwestycją kapitałową w akcje LST CAPITAL S.A.
Inwestor wyraził gotowość obejmowania w transzach nowoutworzonych akcji LST CAPITAL S.A. w
ciągu 2,5 lat od podpisania właściwej umowy inwestycyjnej, za łączną kwotę 3.000.000 Euro. Cena
obejmowanych akcji zostałaby za każdym razem określana na poziomie rynkowym i jej wyznacznikiem
byłaby cena akcji LST CAPITAL S.A. z 10 ostatnich sesji na GPW. Zaliczki na poczet akcji
obejmowanych w kolejnych transzach byłyby płatne na każde żądanie Emitenta, a zabezpieczeniem
transakcji do czasu rejestracji każdorazowego podwyższenia kapitału przez Wydział Gospodarczy
Sądu Rejestrowego byłyby istniejące akcje Emitenta będące w posiadaniu podmiotu zależnego,
spółki Totmes Connect S.A..
List Intencyjny zachowuje ważność do momentu podpisania stosownej umowy. Właściwa umowa
inwestycyjna może zostać podpisana po przeprowadzeniu przez Inwestora szczegółowego due
diligence LST CAPITAL S.A..
Inwestor jest funduszem inwestycyjnym realizującym inwestycje na rynkach: europejskim,
północnoamerykańskim oraz azjatyckim. Główny obszar zainteresowania Inwestora to: energia,
ochrona zdrowia, media, wysokie technologie, telekomunikacja, zasoby naturalne. Poziom
inwestycji w jeden projekt inwestycyjny znajduje się w przedziale od 2 mln USD do 100 mln USD.

Jeżeli Cię to pocieszy to ja także tu jestem Eh? . Wśród moich papierków rentowność LST także ma najwyższy a dokładnie najdłuższy Pray słupek pod kreską. Już sam nie wiem czy wyjść z tego czy czekać. ech ....

5,45 - raczej z fusów :)

coś mi nie poszło Shhh

ew128 napisał(a):

2010-06-27

17:08:00

(PL)-HANDEL-LEKKI-GIEŁDA-SPÓŁKI-KOMUNIKAT-LST CAPITAL SA-PLLSTIA00018-LUSATIA-(PL)-0

LST CAPITAL SA terminy przekazywania raportów okresowych w 2010 r.

27.06. Warszawa (PAP/ESPI) - Raport bieżący 8/2010

Zarząd LST CAPITAL S.A. działając na podstawie ő 103 ust. 4 Rozporządzenia Ministra Finansów z
dnia 19 lutego 2009 roku w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez
emitentów papierów wartościowych (.), informuje o terminach publikacji raportów okresowych w
2010 roku.
Jednostkowy Raport Roczny za 2009 rok - termin przekazania 29.06.2010 r.
Jednostkowy Raport Półroczny - termin przekazania 31.08.2010 r.
Jednostkowy Raport Kwartalny za III kwartał 2010 r. - termin przekazania 15.11.2010 r.
Zarząd LST CAPITAL SA, oświadcza również, że zgodnie z ő 101 ust. 2 ww. Rozporządzenia, nie
będzie przekazywał do publicznej wiadomości Raportu Kwartalnego za II kwartał 2010 roku.

Co może być powodem nieujawniania raportu za II kwartał ??
Think

GETIN HOLDING SA zmiana podmiotu zobowiązanego do sprzedaży akcji M.W. TRADE SA

24.06. Warszawa (PAP/ESPI) - Raport bieżący 22/2010

Getin Holding S.A. (dalej: Emitent) informuje, iż w dniu 23 czerwca 2010 r. otrzymał od
Pana Marcina Mańdziaka informację, że Pan Marcin Mańdziak przeniósł w dniu 22 czerwca 2010
r. posiadane przez siebie akcje M.W. Trade S.A. z siedzibą we Wrocławiu w liczbie
2.500.000 na spółkę Ataraxia Holdings Limited z siedzibą w Larnace, Cypr, będącą podmiotem
od niego zależnym. W związku z powyższym podmiotem zobowiązanym do zbycia tych akcji w
ramach ogłoszonego przez Emitenta wezwania jest Ataraxia Holdings Limited, a Pan Marcin
Mańdziak w trybie art. 391 Kodeksu cywilnego gwarantuje, że Ataraxia Holdings Limited to
zobowiązanie wykona.
Podstawa prawna: art. 56 ust. 1 pkt 1 ustawy o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania
instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach publicznych z
dnia 29 lipca 2005 r. (Dz.U. Nr 184, poz. 1539).

Koledzy czy w NOL3 bedę miał notowania zaraz na debiucie??
(Przy ABCData nie widziałem spółki w notowaniach ciagłych. Było tylko ABCdata-PDA a ABCA nie było.)

Jak zdrobic aby było to widoczne zaraz przy starcie??

dzieki Krewa, wycofuję wobec tego swoje pytania :).
Chyba tzreba zamknąć wątek, jak zwykle ręce miałem szybsze od głowy i zamiast poszukać to nabazgrałem :P

pozdr

ew128 napisał(a):
Jak to jest w Aliorze?? W tabeli jest 0,38 % (nie mniej niż 3 złote) od transakcji ale czy w przypadku DT jest jakaś róznica??

Właśnie znalazłem w Aliorze w tabeli opłat.

"Oferujemy Ci niższe stawki prowizji dla transakcji odwrotnych zawieranych w ciągu jednej sesji:
- na rynku kasowym (0,2 % wartości transakcji),

Zwrot nadpłaconej części prowizji następuje w ciągu trzech dni od zawarcia transakcji odwrotnej (w przypadku rynku kasowego) oraz w dniu zawarcia transakcji odwrotnej (w przypadku rynku terminowego)."

Więc jest podobnie jak w BZWBK.

Zastanawiam się nad przeniesieniem papierów z BZWBK do ALIORU, jakby ktoś miał konto w Aliorze to proszę o parę słów i odpowiedź na poniższe pytania.

Moje obserwacje na korzyśc Alioru.

1. W BZWBK prowizja wynosi 0,39 od kazdej transakcji ale nie mniej niż 6 zł a jak sprzedam w stym samym dniu to od sprzedaży mam 0,2 % (rozliczane jako zwrot na konto).
Jak to jest w Aliorze?? W tabeli jest 0,38 % (nie mniej niż 3 złote) od transakcji ale czy w przypadku DT jest jakaś róznica??

2. W BZWBK przy zleceniach sprzedaży mogę uzyskać informację o rentowności transakcji (procent i PLN) wliczając zapłacone prowizje od kupna i sprzedaży.
Czy jest coś takiego w Aliorze??

3. W BZWBK mam podaną wartość portfela po danym kursie. Czy istnieje możliwość otrzymania informacji o rentowności całego portfela. Wiadomo przecież za ile kupiłem, wiadomo ile prowizji zapłaciłem wiec czy jest mozliwość przeliczenia posiadanych papierów po bieżącym kursie i podania informacji że jestem w plecy np. 5 procent d'oh! . Czy w Aliorze jest wartośc portfela po bieżącym kursie??

4. W BZWBK 5 notowań mam gratis przy 100 tysiacach obrotu miesięcznego a w Aliorze przy 60 tysiacach.

Pozdrawiam

He he nawet moj nietrafiony KOV cos drgnal,
gorzej z LST ale coz czekam az wyjdzie ten minus na zero. Tak myslalem dzisiaj zeby skubnac CKL bo ladnie zeszla na dol ale wzialem MWT z prawej. Juz trzeci raz jestem z MWT zobaczymy jak daleko zajede :)

Powoli juz zaczyna mnie wkurzac takie ciagle sprzedawanie
Wiec mozna powiedziec chyba ze dorastam :)

To i ja sie odezwe bo tak siedze cichaczem i czytam jak najlepszy kryminal :). Mowisz w 9 tygodni? Ladnie i chyba bede powielal Twoje poczynania.
Oczywiscie jak sprzedam moje cudowne akcje

KOV (na dzisiaj strata),
LSTCAPITA (na dzisiaj mega strata)
PKO (dzisiaj strata, wczoraj bylem na plusie),
PLJADLO (lekki plus ale czekam az sie ruszy),
KGHM (tutaj plus ale nie sprzedaje bo cena jeszcze niska)
PATENTUS (na zero ale czekam na winde)

Generalnie jestem graczem nastawionym na kilkudniowe zyski a tym samym utrzymuje swoj DM i jak tak dalej pojdzie to dyplom od nich dostane jako najlepszy klient :P
Bawie sie w GPW od czasu PZU i na razie to jest git gdyby nie moje malo racjonalne pomysly (czytaj zakup KOV i LST).

Mysle o CKL i MWTRADE (tutaj juz dwa razy wysiadlem) ale obecnie nie ma gotowki :(

Jednak FROGU ciebie do tanca z gwiazdani poslac trzeeba z to pisanie :)
Pozdr i czekam dalej.

P.s.
Jestem ciekawy jak wyglada twoj plik do zarzadzania portfelem, jestem skrzywiony na punkcie excele :)

No to do mnie przemawia :)
Dzięki

paya napisał(a):
Tylko będzie ich mniej.

Witam, jestem leszczem i jak to leszcz na razie czytam blackeye

Może ktoś wyjaśnić w krótkich żołnierskich słowach czemu właściwie słuzy to scalenie??

Informacje
Stopień: Obeznany
Ostatnia wizyta: 19 września 2011 15:07:01
Liczba wpisów: 58
[0,01% wszystkich postów / 0,01 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,362 sek.

bfalaovk
vvrmdebo
eobfyuii
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +77 405,22 zł +387,03% 97 405,22 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
bnhcgdbs
idsjmple
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat