150,12
|
|
Temat:
ATONHT
Nie pasuje mi to, że sprzedali tylko 25k. Wszystko wyjaśni się w najbliższej przyszłości, jak zwykle.
|
|
Metro Pola Mokotowskie
|
|
Temat:
ATONHT
Co sądzicie o dzisiejszym wzroście? Niby wszystko elegancko tylko ten obrót marny trochę. Obawiam się, że to nie będzie trwały wzrost. Obym się mylił. A wy jak to widzicie?
|
|
Temat:
ATONHT
Może Szwajcaria?
|
|
Przewiduje taki scenariusz. z rana trzepanie leszcza, możliwy zjazd do 15gr a potem góra. Ciężko przewidzieć jak gruba spekuła tu usiądzie i jak wysoko napompują kurs. Kto wie, może sprzedam za 19, 20gr.
Oczywiście jutro okaże się na ile moje przewidywania są realne, a na ile są one tylko moim pobożnym życzeniem ;)
edit: martwi mnie tylko sprawa, że w alior banku nie pomnożyli mi akcji jak dotąd. Cenę obniżyli do 0,17gr a ilość akcji jaka była taka jest. A w takim mbanku już w sobote bylo wszystko jak powinno.
|
|
Ja tu wsiadłem parę dni temu spekulacyjnie i teraz czuje, że siedze na gorącym krześle i chce uciekać. Cena po splicie to 17gr, ustawiam S na 18gr i żegnam się z tym papierem. Może być bardzo ciekawie, ale nie mam ochoty na emocje na groszowych spółkach. Każdy grosz to 6%
|
|