PARTNER SERWISU
imbntusi
sunnyday

sunnyday

Ostatnie 10 wpisów
Frog co Ci zależy zrób prognozę to od razu rynek podciągniesz :-) tylko daj kupić najpierw :-)

kicha straszna, bo jakby sobie moderator przez duże M obejrzał ogladalnosc kronik to wnioski by wyciagnal, a krzywdy Wam morfeusz nie robil, ja np zaczynam albo od kroniki morfeusza albo Froga a pozniej cala reszte, normalnie jak poranna kawa ze smietanka, wisienka na torcie czy co tam kto lubi. Szkoda po prostu. PR sobie zrobiliscie wspanialy. Pozdrawiam

hehe, dokładnie :-) miałam kupić, ale rośnie i rośnie, strach się bać

nie, dlatego piszę, że wpisy robi po tym jak sprzeda :-) kto wie może kiedyś się pokuszę, na razie zagłębiam się w analizach i męczeniu na priv ;-)

no nie mow, ze w oilu zysk jeszcze bedzie... najgorsze, ze jak wyskakujesz to piszesz pozniej ;-)

sunnyday - KOV zamiana OPT

sunnyday MCI 7 KOV 3

witam, aż tak liczysz na GTC czy aż tak marnie będzie na tych co sprzedałeś?

napisales ze chcesz kupic to pewnie wszyscy trzymaja :-)

dokładnie takie cudeńko było :-)

witam, wyrzucało mnie wczoraj ale myślałam, że to net, ale dziś niestety jakieś pół godziny temu wyrzuciło mnie kompletnie mimo, że cała reszta działała poprawnie, pozdrawiam

Frog mam nadzieje, ze odszczekiwac nie bede, ale dzieki Policom wskoczylam na 1 wiec spokojnie, nie wiem co tam sie dzis wydarzylo poza wzrostem

a masz juz jakies spostrzezenia co do PCE? widze, ze dzis na dziennym ladnie mozna bylo wyciagnac :-)

a mi zmiana póki co pomogła :-) wow

sunnyday-KOV zamiana PCE

ładnie z tymi Policami :-) myślisz, że jeszcze pójdą wyżej?

sunnyday - KOV 5 MCI 5

w moim przypadku czysta spekulacja w typowaniu

piękne życzenia :-) dzięki :-) ja Tobie życzę żebyś podążał za marzeniami i w całej pogoni za zajączkiem znalazł trochę czasu dla siebie :-)
wynik imponujący jak dla mnie, gratulacje!

dzieki :-) wlasnie w cnbc sie doczekalam info

witam, do kiedy muszę zrobić sprzedaz by zaliczyla sie strata w roku 2010?do ostatniego dnia grudnia czy wczesniej?

w takim razie na jakim poziomie rozsadne byloby wejscie zeby na waciki bylo?

witam, ja mam nadzieję, że jako jednej z niewielu kobitek na tym forum wreszcie uda mi się na waciki uzbierać :-)Ogromny szacun, że się Panu chce Panie Jakubie tu wogóle pisać, pozdrawiam

Sunnyday - KOV

gratulacje dla wygranych!

wiecie co?cieszę się, fajnie widzieć siebie na górze :-) mam nadzieję, że w realu również KOV mi da troszkę zarobić

SUNNYDAY-KOV
bo w końcu muszę zarabiać zamiast tracić :-)

hej, znowu wreszcie jestes :-)

ja sie powstrzymuje zeby na gorce nie kupic, tak myslalam rano i kurcze skoczylo od tamtej pory 5%

to co kupujesz?

zdrówka!

hehe, jako posiadaczka Marvipolu mam od miesięcy takie nieodparte wrażenie nonstopem Angel

no wreszcie jestes :-)

gratulacje dla wszystkich!
Hajduczek, aż się boję, że zapeszyłam, stawiam ciacho czekoladowe z gruszkami domowe occasion7

a ja nie dosłownie ale dałam ciała :-( czekałam do ostatniej chwili a to dziś buuu

no pieknie! jakby sie nie daj cos mialo zmienic to juz gratuluje!hello1

ja nadal mam nadzieję, że ostatni będą pierwszymi Angel

ha no właśnie, ja raczej na krótko i DT a z musu średnioterminowo i zawsze miałam taki szacun, że cierpliwy i trzymasz i fajnie piszesz flower
Szacun pozostał ale się miotasz jak ja na początku mojej zabawy z giełdą i aż żal, że żałujesz, że z czegoś tam wyszedłeś a wzrosło, więcej cierpliwości :-) i patrz do przodu kiedyś zaczną rosnąć i nie mów, że nie, bo ja mam marvipol na maxie kupiony tzw średnioterminowy przechodzący w długoterminowy laughing6 ale na DT gwiazdach czasami coś wpadnie na waciki

Frog a weź Ty sobie na wstrzymanie może troszkę, zobacz co się rozwinie a nie wyskakujesz tuż przed ;-) coś mi się kojarzy, że wątek był średnioterminowy i sobie wtedy myślałam po co założony, nie będzie dynamiki zmian, a później nagle jakoś takoś zacząłeś na krótko zmieniać, przynajmniej niektóre spółki.

ciesze sie ze moj portfel bardziej rozbudowany jest niz w konkursie

jest ryzyko jest zabawa jak mówią ;-)

nie kopię, ale weszłam i staram się być cierpliwa :-)

nie poddawaj się Frogu, bo nie będzie blogu Angel
a co sądzisz o Groclinie?

wrzuć, jestem niezwykle ciekawa :-)

Frog a jak się naraziłeś przy tym angry5 a i jednej takiej leciutko posłuchałeś przy akcji reset (zakładam, że myśląc iż jestem facetem) toothy10

jeśli tak to się cieszę :-) sama ugrałam na karenie maleńką sumką i ostatnio na beefsanie ale po tym jak popłynęłam na marvipolu już się do tyłu nie oglądam, szukam na czym się da coś znowu ugrać może ciut mniej spokojnie. Kusi mnie CKL ale czekam aż Ty wejdziesz :-)

ale przynajmniej jesteś tego świadom toothy2 a tak na poważnie to patrz do przodu

SUNNYDAY KOV 5 MCI 5

to i ja wrzucę swoje 5 gr :-) zaczynałam pół roku temu z założeniem, że będzie to inwestycja w 2 spółki, które przyniosą mi kokosy :-) życie zweryfikowało moje założenie i zaczęłam się bawić giełdą żeby zrozumieć mechanizmy, czym to się je, jestem kompletnym laikiem ale i tchórzo/ryzykantem i dziś wiem, że można zarobić na waciki angażując niewielkie środki, tylko trzeba czytać, obserwować i ryzykować i mieć dużo pokory. Można wtopić ale przy małych kwotach na błędach dla mnie to nauka. Oczywiście jak ktoś angażuje 100 000 to może się śmiać z kogoś kto ma 3 000 ale i na 1 000 na waciki można zarobić, a grosik do grosika się uzbiera. Życzę powodzenia!

a ja kierując się rozumem wyskoczyłam

aha to Ty jestes tym hamerykanskim inwestorem od Karena i taki zajety :-)

wakacje? fajnie sie czyta ale cos malo Cie ostatnio

witam, mam nadzieje, ze jak wrocisz to jeszcze ladnie beda staly te spoleczki i bedzie to mila niespodzianka, bo tak wogole to podziwiam, ze zostawiles tak samopas, ale to pewnie dlatego, ze ja bardziej DT realizuje zeby na waciki uzbierac i tak podgladam je coby sie do nich przymierzyc

czekam i ja :-)

witam, dziękuję za prezencik, fajny pomysł :-)
co do debiutu masakra, chciałam łyknąć troszkę ale obawiam się, że może być gorzej

5,58

witam, dzieki za odpowiedzie, oczywiscie, ze mam swiadomosc, ze to mega pompowanie ale jak kazdy kto gra chce zarobic, malenkie zakupy i sprzedaz zrealizowalam

witam, podobne jak na kompie pytanko jak sądzicie warto wejść na chwilę czy zaraz padnie?ostatnie wzrosty kuszą ale jak się zakisiłam na marvipolu w ramach praktyki to mi bokami wychodzi próbowanie ;-)

witam,jak sądzicie do kiedy będzie rosło?zastanawiam się nad krótkim wejściem po obserwacji kilku ostatnich dni i tak się czaję ;-) to samo z Karenem

no wiem tylko tak sobie kombinuje, ze robilam nie w godzinach gieldy i odrzucilo, nic nie zablokowalo, teraz przyjete i zablokowalo srodki, dziwne...

witam, chciałam kupić ale mi odrzuciło, dziś wrzuciłam i czekam, co może być przyczyną? pozdrawiam

BBI Capital NFI, w wyniku sprzedania 170 tys. walorów w transakcji pakietowej, zmniejszył zaangażowanie w kapitale lubelskiej firmy do 32,9 proc. Poprzednio fundusz kontrolował ponad 34 proc. akcji Instalu Lublin
www.parkiet.com/artykul/7,8968...

Slawek 87 o to chodziło?
www.parkiet.com/artykul/25,875...

Witam,ponieważ to moj pierwszy wpis grzecznie sie przywitam :-)
Jako, że jestem leszczykiem mam pytanko co z Ambrą? czy słaby ruch oznacza, że się wszyscy zatankowali przed dywidendą i później ruszą? Ponieważ na razie się uczę to w miarę lekko do zakupów podchodzę, ale może podpowiecie w co warto zainwestować?

Informacje
Stopień: Obeznany
Ostatnia wizyta: 5 sierpnia 2011 18:48:02
Liczba wpisów: 70
[0,02% wszystkich postów / 0,01 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 1,676 sek.

olnrhria
avxhneih
hazslxix
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
scxhybxx
ocwoumar
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat