Temat:
TRITON
witam,
z uwagą i zainteresowaniem prześledziłam wątek poruszony na formum odnośnie firmy Triton. Widzę, iż część podejmowała próby dotarcia do elementarnych zasad dobrej obsługi klienta i niestety się zawiodła. Jestem jedną z nieszczęśników, którzy zainteresowali się inwestycją i dokonali zakupu mieszkania. Trochę informacji odnośnie obsługi - kompletny brak. Technik - żenada - to za mało powiedziane. Skandaliczny brak jakichkolwiek informacji, sprzedawcy, to zapszeproszeniem - idioci nie mający zielonego pojęcia o produkcie który sprzedają. Próba szukania osób kompetentnych w kręgach menagerskich, również zawiodła. Osoba nadzorująca pracę sprzedawców, czyli dyrektor sprzedaży to kolejny przykład spychologii stosowanej. Termin odbioru mieszkania był 4-krotnie przesuwany, przy czym ani razu nie zostałam poinformowana o zmianie. Wszelkie informacje trzeba "wydzierać" od Tritona. Nie wiem jak potoczą się dalsze losy spółki w sektorze deweloperskim, ani ile jeszcze tego typu inwestycji przeprowadzą, ale z taką obsługą klienta (nie mówiąc nic o transparentności) zbyt wielu klientów nie znajdą!!! Ciężko określić Triton apartamentowcem, gdy inwestor zachowuje się jak granatem od pługa oderwany cinkciaż z trzeciego świata!
pozdrawiam
|