oiuhcilr
Advertisement
PARTNER SERWISU
esxeyygn
biedronka

biedronka

Ostatnie 10 wpisów
witam,

z uwagą i zainteresowaniem prześledziłam wątek poruszony na formum odnośnie firmy Triton. Widzę, iż część podejmowała próby dotarcia do elementarnych zasad dobrej obsługi klienta i niestety się zawiodła. Jestem jedną z nieszczęśników, którzy zainteresowali się inwestycją i dokonali zakupu mieszkania. Trochę informacji odnośnie obsługi - kompletny brak. Technik - żenada - to za mało powiedziane. Skandaliczny brak jakichkolwiek informacji, sprzedawcy, to zapszeproszeniem - idioci nie mający zielonego pojęcia o produkcie który sprzedają. Próba szukania osób kompetentnych w kręgach menagerskich, również zawiodła. Osoba nadzorująca pracę sprzedawców, czyli dyrektor sprzedaży to kolejny przykład spychologii stosowanej. Termin odbioru mieszkania był 4-krotnie przesuwany, przy czym ani razu nie zostałam poinformowana o zmianie. Wszelkie informacje trzeba "wydzierać" od Tritona. Nie wiem jak potoczą się dalsze losy spółki w sektorze deweloperskim, ani ile jeszcze tego typu inwestycji przeprowadzą, ale z taką obsługą klienta (nie mówiąc nic o transparentności) zbyt wielu klientów nie znajdą!!! Ciężko określić Triton apartamentowcem, gdy inwestor zachowuje się jak granatem od pługa oderwany cinkciaż z trzeciego świata!

pozdrawiam

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 7 stycznia 2010 14:10:00
Liczba wpisów: 1
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,191 sek.

ajmzonaq
mqvuslqq
ftglhoti
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 965,67 zł +379,83% 95 965,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
wdmdhtor
encuvjpg
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat