PARTNER SERWISU
qffqvvhd
MaciasWronki

MaciasWronki

Ostatnie 10 wpisów
No i mocno powiązane jest zachowanie akcji z branżą -> np. City Interactive...
Jak tam rośnie to tu przynajmniej nie spada jak cały rynek...

Ale faktycznie zaufanie do Prezesa Majki lekko ograniczone...

Dają ciała z terminami a tu jeszcze takie info... Przydałby się lekki pozytyw dla zapakowanych...

Cze, co sądzicie o zapowiadanej emisji akcji w komunikacie...

A Morfeuszu Elstar i Ferrum to Twoje spółki na dłuższy okres czy liczysz na jakieś odpały w najbliższych dniach.

No może źle zadałem pytanie bo wiadomo, że na szybki wzrost każdy liczy :) Wiesz mam nadzieję co mam jednak na myśli...

No ja też gratuluję ale też dziękuję za Police :)

Przekonałeś mnie, wszedłem i nie żałuję... Teraz się zastanawiam kiedy wyjść by z pięknego nie wpaść w stan "jak zawsze" :)

Hejka, pytanko: Co Cię przekonało do włożenia kapitału w Police? Mógłbyś rozwinąć odpowiedź?

Chiny to nie jest ściema... Kilku znajomych inżynierów zatrudnionych w Amice lata do Chin dopinać kwestie techniczne... Wiem z dobrego źródła - i to nie jest tajemnica - patrzcie na link skąd jestem :)))

Kod:
[moderator] nie jest tajemnicą bo Prezes o tym mówił.

19.10 - 3 dni daje 13.10 -> jak to wyliczyłeś?

Jeśli posiadanie akcji było wymuszone 18.10 to nie wystarczyło ich kupić 18.10?

Sorki, jeśli "śmierdzę" niewiedzą ale chcę mechanizm dywidend raz na zawsze zrozumieć.

No właśnie a u mnie nie widzę takiego wpłynięcia i mnie to dziwi...
Nie wiem czy mi przysługiwała dywidenda. Miałem akcje 19.10, które sprzedałem 20.10 więc niby powinienem się załapać... Nie wiem czy dobrze to rozumie i u kogo to mogę sprawdzić...

Czy jeśli 19.10 posiadałem akcje Ambry - sprzedałem 20.10 -> to 3.11 nie powinna mi wpłynąć na konto maklerskie dywidenda...

Jak to można sprawdzić... Kto tego pilnuje...

Mam pytanko co do ACE bo od 3 miesięcy utrzymuje się w trendzie spadkowym.
Czy nadal utrzymujesz pogląd, że przyniesie zyski?

Wiadomo, że wchodziłeś na poziomie 2,8 więc ta korekta boli Cię mniej...

Ja zastanawiam się w kontekście tego co napisałeś w pierwszym poście, że powinno polecieć do poziomu szczytów z ostatniej hossy czyli poziom 20...

Nie mam akcji tej firmy ale ciągle rozglądam się w co tu włożyć pieniążki na dłuższy okres - np. 2-5 lata i spodziewać się stabilnego 20% rocznie :)

kaczmarzyk napisał(a):
na czym opierasz swoj spokoj co do hawe?

No właśnie - dołączam się do pytania...
Tym bardziej, że dzisiejsza sesja była słaba a jak pisałeś ona miała "rozwiać wątpliwości... co do dalszego kierunku" :)

Ok, już znalazłem.
Na 5 PP przypada jedna akcja.

Mam 120 PP - ile mi przysługuje nowych akcji z tego tytułu? Nie mogę znaleźć tego zapisu.

Tym się nie martwię.
Zastanawiam się jaki wpływ na ten bieżące wyniki może mieć pył w atmosferze i problemy linii lotniczych, które też się przekładają na biura podróży.
Przecież ludziska urlopują cały rok i jeżdżą po całym świecie...

Pan Jaworski sprzedał swoje udziały (powyżej 5%) w NGS i zwiększył udział w Indexcop.

Czy to oznacza, że jest jakiś pomysł na wzrost wartości Indexcop'u?
Co sądzicie?

Nie mam tych walorów ale ... się zastanawiam ...

Nisko ten Eurocash jeszcze poleci? Jak sądzicie?
Trend w dół jest nadto denerwujący, szczególnie jak się ma troszkę tych walorków...

Cały czas trzymam i zastanawiam się czy dane za 4 kwartał pomogą odzyskać kondycję mojemu portfelowi...

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 28 czerwca 2016 10:22:55
Liczba wpisów: 18
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,281 sek.

uzctymfo
pfnjrsft
zlmgdxlu
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
ggrmixtt
qoobhloc
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat