Temat:
GOBARTO
kurs przeciął śrdnią 45 ( przy wyższych obrotach ), na dwóch oscylatorach pojawił się sygnał kupna tj sts i macd i jeżeli byśmy pociągneli i przecięcie lini trzech ostatnich szczytów też może o czymść świadczyć
|
|
Temat:
HAWE
Kiedy hawe daje raport za 4 kwartał i czy wogóle będzie, a może będzie się zawierał w tym z 22.03.2010 rocznym???
|
|
Temat:
LOTOS
KBC to daje rekomendacje na Lotos które się prawie wogóle nie potweirdzają... Wydaje mi się że wzrost może sięgać nawet 35 zł, pod warunkiem że uformowała się chorągiewka ( tworząca się od połowy maja ), co może potwierdzać wykres i wolumen, przy 30 pewnie będzie jakaś korekta bo wskaznik RSI będzie w okolicach 80, wogóle następny ważniejszy opór to wartość oscylująca wokół 30... Co o tym myślicie, może ktoś odniesie się technicznie do tegoco napisałem i obali moją teorie:))..
Pozdr
|
|
Temat:
SYGNITY
Napisze tylko jedno z.a.j.e.b.i.ś.c.i.e.  dlaczego wiecej papierów nie brałem
|
|
Temat:
PEKAO
Nie wiem czy dobrze myśle,ale z obserwacji amatora wyszło że została przłamana linia oporu około 133 zł, było też przebicie średnich ( np. EMA ) od dołu, czy 138 to maks tej spółki czy będzie to jeszcze wyższy poziom ceny??? czy można w tym przypadku korzystać z oscylatorów...
ps. Jeżeli to co napisałem to jakaś fantazja to zbesztajcie mnie bo dopiero się ucze:))
|
|
Jaki możecie polecić program do analizy technicznej, słyszałem o Metastock, ale jakoś nie moge znalezć żadnych linków dzięki którym można go ściągnąć, jakby ktoś mógł wrzucić taki link, byłbym wdzięczny. ps. początki są zawsze trudne  :)
|
|