Poproszę o analizę Agroligi  (Znów koncert życzeń)
|
misieck SNS 5 BRS 5
|
misieck - HEL 5 MDS 5
|
Czy nie sądzicie, że za te kilkanaście lat z własnym atomem będziemy sporo do tyłu? Uważam, że w najbliższym czasie zamiast szykować się na atom, powinniśmy zabrać się za modernizację infrastruktury w tym całej sieci przesyłowej. O ile mnie pamięć nie myli w najbliższych latach wydatki, które powinny być na to poniesione to grube miliardy erło( ok. 100). Nie jestem przeciwnikiem energii atomowej a tym bardziej odnawialnej. Wszak jestem z wykształcenia górnikiem, poznałem je w sumie jako tako i próbuję teraz rozszyfrować konkurencję i jak najbardziej skłaniam się ku niej.
Za nim wybudujemy własny, osobisty, jedyny i niepowtarzalny reaktor jądrowy przy "pomocy" francuzów (wieloletnie złodziejskie kontrakty na paliwo dla niego i patent na jego budowę) w Japonii pewnie się już będą teleportować.
|
misieck - KOV 4 OIL 6
|
|
Witam Zwracacie uwagę na złoto i ropę? Robi się tam co najmniej nieciekawie Ropa spada od dobrych pięciu dni, złoto od 3 z małym przystankiem. Nie sądzicie,że komentarz goldmanów ukazał się akurat wtedy kiedy widać lekkie załamanie?
|