Temat:
BORYSZEW
Tak ale spółka odstaje znacząco od indexu w którym się znajduje (wig20). Kiedyś działała jak wyprzedzenie dla przyszłego toru indexów ale to jeszcze jak była w mwig40. Obecnie nie za bardzo widać tam chęci do wzrostów.
|
|
|
|
Temat:
HBPOLSKA
Boberek napisał(a):ale ja właśnie planuje złapać się na tą mini korekte spadków - jak to nazwałeś :-) ale to było do tego od kiedy spółka spada, nie od ostatniego wystrzału tylko jak masz napisane wyżej od 09.2007. A ten skok kursu do 5 zl bylo lekka korekta. Teraz ja takze uwazam ze bedzie odpal ale blizej wynikow
|
|
Temat:
HBPOLSKA
Boberek napisał(a):ale ja właśnie planuje złapać się na tą mini korekte spadków - jak to nazwałeś :-) ale to było do tego od kiedy spółka spada, nie od ostatniego wystrzału tylko jak masz napisane wyżej od 09.2007. A ten skok kursu do 5 zl bylo lekka korekta. Teraz ja takze uwazam ze bedzie odpal ale blizej wynikow
|
|
Temat:
HBPOLSKA
Maciek1981 napisał(a):Boberek, spółka spada od września 2007 :) dokładnie a to co widział Boberek to tylko mini korekta spadków, ale cały czas podpisują nowe umowy, więc myślę, że to dobra długoterminowa inwestycja. ze stopem poniżej 3,6 w razie jakby jednak chciała mocniej spadać.
|
|
Temat:
HBPOLSKA
narazie obronione ale jak na stałe przebiło by 3,94 to niestety ale dalsza jazda w dół byłaby bardzo prawdopodobna. Też uważam, że ten papier powinien wystrzelić, jednak jeśli nie zrobi tego przed spodziewaną (teoretycznie) korektą to będzie problem. Ja zastanawiam się nad zakupem w okolicach 4 zł bo wydaje mi się to przyzwoita cena.
|
|
Temat:
CHEMOS
Dokładnie tak i uważam, że w niedługim czasie 3 złote osiągnie. Po za tym jak przebije poziom około 6,5 to naprawdę do 3 zł droga otwarta. Pozdrawiam tych którzy kupili po 9-10 zł i liczą, że jeszcze wzrośnie do tych poziomów.
|
|
Temat:
ZREMB
wg mnie opor nie jest na 1,2 a na 1,25 bo tam mamy szczyt ostatniej zwyzki. Kolejny opor w okolicach 1,4 dalej okolice 1,5 oraz 1,65. Potencjal jest i szanse na wzrosty takze. Najbezpieczniej wejsc po wybiciu 1,25 ze stopem na dole swiecy wybijajacej. Ale to tylko moje skromne zdanie.
|
|
Temat:
MOSTALZAB
ja jestem dobrej mysli , jesli zamkniecie byloby powyzej 4,62 to wtedy super, ale i tak mozna smialo wchodzic ze stopem ponizej 4,4. Realny jest ruch do 5 zl.
|
|
Temat:
TECHMEX
a ja jeszcze postoje z boku, może jutro znowu zrobi chociaż -15% wtedy zastanowię się nad wejściem, jeśli nie to też dobrze bo przynajmniej wy zarobicie:) powodzenia
|
|
Temat:
TECHMEX
owsze pewnie się zakończy ugodą, ale kurs najpierw osiągnie dno a potem pewnie spekulacyjnie pójdzie do góry, ale narazie czekamy jak się dzisiaj zamknie -35%??
|
|
Temat:
TECHMEX
no po cenie obecnej na pewno nie wchodze:)
|
|
Temat:
TECHMEX
no ja się właśnie takiego ruchu spodziewałem.
|
|
Temat:
MOSTALZAB
to wsparcie na 4,29 juz raczej obronione, byc moze teraz jakas lekka jazda w gore.
|
|
Temat:
MOSTALZAB
mam nadzieję, że się utrzyma a wybicie może będzie a może dopiero po wynikach tego nie wiemy.
|
|
Temat:
ZREMB
no czyli powinien to być bodziec do przebicia dzisiaj 1,24 cena close day. Przy sprzyjającym szerokim rynku (a myślę, że później taki będzie), możliwe nawet trochę wyższe zakończenie. Umowa znacząca to jednak jak sama nazwa wskazuje:)
|
|
Temat:
CHEMOS
ktoś coś wie na temat spółki?? jakieś negatywne info po walnym czy po prostu realizacja zysków??
|
|
Temat:
KREZUS
dzisiaj jest kolejne pompowanie spółek Karkosika, także ja wole zostać z boku.
|
|
Temat:
HBPOLSKA
biorac pod uwage AT jesli spadnie ponizej 4,25 to ja zdecydowanie z niej uciekam, bo nie widze juz wtedy perspektyw na wzrosty
|
|
Temat:
REGNON
|
|
Temat:
Onesano
Spekula ostatnio wszystkie Karkosiki rosna...
|
|
Temat:
GOBARTO
Dudy kurs był za nisko. Wypowiedź Maćka była po prostu bodźcem do ruchu w górę.
|
|
Temat:
GOBARTO
Nerwy puszczają. Ja trzymam, najwyżej wyjdzie z tego inwestycja długoterminowa ale myślę, że w miarę opłacalna.
|
|
Temat:
GREENECO
Wystarczy, że właśnie pojawi się jakiś artykuł i już jest euforia. Tylko ciekawe jak długo potrwa:)
|
|
Temat:
IDMSA
Zdecydowałem się wejść zobaczymy co rynek nam dalej przyniesie. Jeśli najbliższe sesje będą wzrostowe, a taką mam nadzieje, to IDMSA biorąc pod uwagę raport powinien sporo zyskać.
|
|
Temat:
PKOBP
Dziś PKOBP publikuje wyniki, ciekawe czy dzisiejszy wzrost utrzyma się również po nich.
|
|
Temat:
HBPOLSKA
także gratuluję, ja zastanawiałem się czy brać i żałuję. No ale teraz może poczekam do połowy dziennej świeczki jeśli spadnie i na pewno kupie, bo chyba będzie trend wzrostowy:)
|
|