bankrucik napisał(a):a to już nie wierzysz w tą spółkę?? i sprzedałes akcje?:-))
A tego nie powiedziałem (wiesz, że o transakcjach na wątku się nie mówi), zapytałem jedynie "dlaczego"...? A jak to interpretujesz-to już inna sprawa.Jedynie co mogę powiedzieć to to, że zainteresowanie jest wtedy, kiedy widzę wzrosty i perspektywy wzrostu zysków, dopóki to jest realizowane, to zainteresowanie jest utrzymywane, jeśli nie jest realizowane - to zmienia postać rzeczy jak przy każdej spółce, to chyba nic nowego...?
A musisz przyznać, że do wiosny wyniki (i kurs) dosyć ładnie rosły, potem coś siadło i nie liczę też na jakieś cuda w III kwartale chociażby poprzez spadek wartości posiadanego pakietu Oponeo, ale w IV kwartale kto wie, mam nadzieję, że może będzie już lepiej ze względu na potężny zastrzyk finansowy i ewentualną możliwość większych zakupów (choć coś w tym roku niestety zima nie sprzyja sprzedaży odśnieżarek), ale zobaczymy, nie ma co dzielić skóry na niedźwiedziu i wychodzić przed szereg, trzeba poczekać na jakieś newsy w tym temacie i dopiero wówczas mozna ocenić...
P.S. W każdym razie bez względu czy te akcje mam, czy nie-to zdecydowanie życzę jej jak najlepiej.