Powrót na forum po prawie dwu-tygodniowym odpoczynku...a w portfelu praktycznie bez większych zmian.
Nic nowego/znaczącego się nie wydażyło. Może nadchodzący tydzień przyniesie coś ciekawego...
Aton HT wreszcie zamknął półrocze na plusie, po raz pierwszy w histori spółki. Tutaj na jakieś "spektakularne" ruchy przyjdzie jeszcze troche poczekac. Spodziewam się ciekawych informacji pod koniec września..
" W połowie września br. na Florydzie mają takŜe rozpocząć się testy urządzeń do unieszkodliwiania
odpadów ropopochodnych oferowany przez ATON-HT - Aton HR-S wraz z systemem oczyszczania
gazów Aton MOS. Wykorzystaniem technologii Spółki do usuwania skutków wycieku ropy w Zatoce
Meksykańskiej zainteresowany jest koncern BP(strona spółki)" hmmm ciekawe czy coś z tego wyjdzie...
Asseco Poland mimo informacji o przedłużeniu "współpracy" z ZUS'em, co uważam za pozytywną wiadomość spadło...Tracę już powoli cierpliwość do tej spółki...mimo iż mam do niej mały sentyment(wiem że to zły doradca) gdyż to była pierwsza spółka która dała mi zarobek...
Tauron liczyłem na wejście do WIG'u 20...
Reszta - nic ciekawego...
Na dziś sytuacja wygląda tak:
Aner1984 -
13,34%WIG -
3,04%WIG 20 -
0,48%
"Ekonomista to ekspert który będzie wiedział jutro dlaczego nie sprawdziło się dzisiaj to co prognozował wczoraj..."