Majamo: nie ma co dalej drążyć skoro discotadek sam się nie wypowiada. Widocznie do czegoś mu to potrzebne.
Mi to wygląda na to, że jak już się raz napisze, że coś ma być na zawsze, to może być jednak trochę "głupio" po kilku dniach zmienić zdanie. A discopolo być może w pierwotnym zamyśle nie był tworem "na zawsze", tylko właśnie "na jakiś czas". Ale sytuacje tymczasowe mają tendencje do utrwalania się :)
Dodam tylko jeszcze, że jeśli chodzi o podobieństwo sposobów wypowiadania się obu kolegów, miałem na myśli nie tylko treść, ale i formę, np:
discopolo:
Cytat:Potem gospodarka dogoni hossę i PONAD 1000 FOREVER.
ś.p. tadekmazur:
Cytat:Ale bessa i tak już zakończona, bo 1200 nie będzie NIGDY. Przynajmniej moim zdaniem.
Cytat:Coś takiego ostatni raz obserwowaliśmy w 1992r podczas hiperinflacji czyli NIGDY CZEGOŚ TAKIEGO NIE BYŁO.
Cytat:Jednak absolutnie nie wierzę w zjazd WIG poniżej 20tys.
IMHO juz jesteśmy w hossie i NIGDY nie zjedziemy nawet do 1500 dla WIG20.
To nie są moje podkreślenia :)
czy w ostatnim cytacie padło "IMHO"?
Tylko Vox IMHuje częściej:)
discopolo:
Cytat:Choć myślę że te 1500 to za nisko. Przy 1800 wiara rzuci się na akcje (IMHO) i nici z dalszych spadków.
Cytat:C/WK dla WIG20 na poziomie 1.67 to IMHO lekkie niedowartościowanie. Za neutralny uważam poziom 1.80.
Cytat:Zatem jej przebicie jest przesądzone. Oczywiście niekoniecznie już teraz. Jej przebicie wcale nie musi spowodować mega zjazdu bo IMHO rynek już wie że i tak będzie przebita.
Cytat:Boi się że w przypadku korekty w Ameryce nie utrzyma WIG2o przez wiele dni.
IMHO zacznie pilnować w środę.
tadekmazur:
Cytat:Skoro to zagrożenie minęło to IMHO niżej niż 20370 WIG nie będzie nigdy
Cytat:IMHO nie będzie żadnego Armagedonu. Jak za mocno urośnie czyli np. do 2400 w końcu lata to będzie nieco silniejsza korekta.
Cytat:
Pierwsze zniesienie Fibonacciego to IMHO już korekta czyli 0.382 czyli 1983 to już będzie korekta.
Spodziewam się większej ale mogę się mylić.
Wreszcie last but not least chłopaki biją podobnie:
discopolo vs nocnygracz:
Cytat:
Jeśli Angela napadnie na Westerplatte to będzie ten 1000, ale nie istnieje możliwość 3000 w tym roku.
Na to 1000 też bym nie liczył. Niemcy mają słabą armię.
Cytat:Twoje straty na Techmexie odebrały Ci jasność spojrzenia.
tadekmazur vs buldi:
Cytat:
Masz niedźwiedzia w herbie to i nie dziwota że takie rzeczy wypisujesz. Nawet 1500 nie zobaczysz już nigdy.
Starczy tego. Każdy chyba zdążył nas tu przeczytać i - jeśli tego chciał - napisać coś od siebie. Spełniłem się jako detektyw, teraz jakbym jeszcze mógł się spełnić jako akcjonariusz spółki Techmex (głównie aby discotadkowi wytrącić z rąk oręż) to już w ogóle nic mnie więcej w życiu spotkać by nie musiało :)
Pora chyba zakończyć ten wątek NA ZAWSZE.
Nie będę omawianego tu zagadnienia JUŻ NIGDY dalej drążył i wiercił.