0 Dołączył: 2016-10-29 Wpisów: 1
Wysłane:
29 października 2016 14:24:00
Witam, Jestem aktywnym przedsiębiorcą z sukcesami, obecnie mam 26 lat i do tej pory samodzielnie stworzyłem (od absolutnego zera) wiele firm oraz projektów, których łączny przychód znacznie przekracza 10 000 000 PLN. Nigdy nie korzystałem z żadnego finansowania zewnętrznego, wszystkie projekty finansowałem z kapitałów własnych (z przychodu) - co nie zawsze było dobrym ruchem. Poszukuje partnera, mentora aby rozwinąć już posiadane projekty i stworzyć nowe. Moim celem jest znacznie zwiększenie przychodów moich projektów oraz ich rozpoznawalności, rentowności - głównym ograniczeniem jest dostęp do kapitału. Od przyszłego partnera strategicznego oczekuje: - Wieloletniego doświadczenie w biznesie - Kapitału do zainwestowania (co najmniej 1M PLN) - Kontaktów oraz możliwości w sferze biznesu - Otwartej partnerskiej komunikacji, asertywności - Otwartości na nowe pomysły, innowacje, projekty wysokiego ryzyka W wyniku współpracy zrealizuje założone cele biznesowe, mam apetyt na znacznie więcej - działam już na wielu rynkach europejskich (różne branże). Jestem elastyczny, traktuje biznes jak biznes - bez sentymentów. Poszukuje partnera do absolutnie przejrzystej współpracy na zasadach partnerskich, kogoś kto będzie miał realny wpływ na decyzje biznesowe, będzie pełnił rolę mentora oraz inwestora a ja będę skupiał się na realizacji celów. Zachęcam do kontaktu, proponuje spotkanie w moim biurze (Warszawa).
|
50 Grupa: Zespół StockWatch.pl
Wysłane:
30 października 2016 11:41:59
Czy mógłbyś skomentować poniższy link? http://blog.louiscypherr.pl/?p=39Cytat:Nie tak dawno w spamie z o2 natknąłem się na reklamę serwisu puzz.pl, oferującego grę w puzzle. Normalnie wiadomość wyrzuciłbym do kosza bez czytania, tak jak to robię z dziesiątkami innych reklamówek, które o2 codziennie przysyła mi w swojej łaskawości, jednak tym razem moją uwagę przykuła jedna rzecz -mianowicie obiecywane przez nich wygrane.
|