oeooogkl
Advertisement
PARTNER SERWISU
njbtkkbw
elpi

elpi

Ostatnie 10 wpisów
krewa napisał(a):
jest zmiana terminu przekazania raportu za IIIQ z 5 na 9 listopada. mnie się to jakoś nie podoba; mam strasznie subiektywne i niewytłumaczalne wrażenie, że mile to nas nie zaskoczą Think
z jednej strony mam średnią 1,33 i miejsce na ucieczkę, z drugiej zaś - zakładałem, że dopiero po rocznym pomyślę o wyjściu. вот проблема...

Wydaje mi sie, ze zmienili date opublikowania raportu ze wzgledu na debiut PGE. 5.11 wszystkie oczy (i sporo portfeli) beda zwrocone na ta spolke. Wyniki Dudy powinny byc dobre a informacja o tym zostalaby przycmiona przez PGE.

WatchDog napisał(a):
Dodam od siebie, że taki trend jest widoczny w niektórych firmach: integracja księgowości, kontrolingu i działu finansowego. Szczególnie jak się ma dobry system ERP i dobre procedury, to robotę głównej księgowej robi zwykła księgowa, bilanse generują się z systemu, a zarząd i tak działa na raportach zarządczych, a nie księgowych. Sprawozdania i tak sa audytowane, więc w tym towarzystwie wzajemnej adoracji salute jest coraz mniej miejsca dla typowej głównej księgowej.

Sam nie wiem o co chodzi z ta glowna ksiegowa i czy jej odejscie ma jakiekolwiek znaczenie, ale na stronie Techmexu znalazlem informacje, ze poszukuja kandydata do pracy na to stanowisko. Na pewno nie miala wiec tutaj miejsca zmiana organizacji pracy (integracja ksiegowosci). Chyba, ze to ogloszenie od dawna jest juz nieaktualne...

podaje link: www.techmex.com.pl/uds.asp?cur...

to raczej Duda skupuje akcje własnej spółki. Uważam, że ten papier jest bardzo umiejętnie zbierany już od dłuższego czasu (więc nie tylko przez pana Dudę).

parasite napisał(a):
Jaki jest aktualny kurs bo notowania mi padły ?

6,61

1 zlecenie, 1000 akcji na kupnie po 6,61 i 1 zlecenie na S, 321 akcji po 6,62, wolumen 316828

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 23 grudnia 2009 11:36:34
Liczba wpisów: 6
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,193 sek.

vjtzhopw
dfztlzaa
qknqiqpn
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 751,90 zł +383,76% 96 751,90 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
pabaehgd
ajozhwml
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat