PARTNER SERWISU
othahvop
rafalania

rafalania

Ostatnie 10 wpisów
Pani Joanno, co z produktem "mysafe" który miał wejść do sprzedaży w czwartym kwartale?

Nie sądziłem że kurs dotrze w rejon starego kilkumiesięcznego oporu.Mam nadzieję że obszar ten stanie się twardym dnem.
Na amazon.de można kupić "ANOMALY" za 13,99 EURO

regisek napisał(a):
Info z bloga anomaly, btw polecam śledzenie ich twittera.
Cytat:
Good news, people --> Anomaly Warzone Earth will soon be compatible with touch screens for the PC! Drag and poke your squad to navigate the dangerous maze of alien turrets! The touch screen compatibility will go live on June 23, 2011.
anomaly na touch PC

Jeżeli to będzie gotowe na 23 czerwca to może debiut na platformy mobilne odbędzie się też w tym terminie. Jak myślicie?

"Zarząd 11 bit studios S.A. informuje o podpisaniu ze spółką Just a Game GmbH umowy wydawniczej. Umowa określa warunki dystrybucji gry Anomaly Warzone Earth na platformy sprzętowe PC i Mac w wersji pudełkowej, czyli na fizycznym nośniku CD-ROM lub DVD-ROM i obejmuje wszystkie kraje świata z wyłączeniem terytorium Polski."

Ja mam pytanie kiedy i w jakich krajach "wersja pudełkowa" gry pokaże się w sklepach?

Jeżeli gra odniesie sukces na platformach sprzętowych iPhone,iPad, oraz iPod Touch to pisanie gry na następne platformy ma sens.
Jednak nowy projekt to szansa na dalszy dynamiczny rozwój firmy, a tego oczekujemy wszyscy i na taką informację czekamy.

Projekt "ANOMALY" praktycznie zakończony. W czerwcu ruszy sprzedaż w wersji pudełkowej na świecie oraz prawdopodobnie odbędzie się długo oczekiwany debiut na platformy mobilne.
Mnie najbardziej jednak interesuje nad jaką nową grą firma pracuje? Mam nadzieje że będzie to coś w stylu "TERRARIA". (tanie, proste i zarabia kaskę).

"Anomaly Warzone Earth
von EuVi Games
Plattform: Windows XP / Vista / 7 | Alterseinstufung: USK ab 12 freigegeben
USK ab 12 freigegeben Alterseinstufung: USK ab 12 freigegeben

Erfahren Sie mehr über USK-Alterseinstufungen
Like 1305613510 false -1 3 3 2 (3)
Preis: EUR 17,99 Kostenlose Lieferung ab EUR 20 (Bücher und Blu-rays immer versandkostenfrei), auch bei allen Verkäufern, die "Versand durch Amazon" nutzen. Details
Alle Preisangaben inkl. MwSt.
Vorbesteller-Preisgarantie Weitere Informationen.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
Dieser Artikel wird am 31. Mai 2011 erscheinen.
Bestellen Sie jetzt
Verkauf und Versand durch Amazon.de. Geschenkverpackung verfügbar.
2 neu ab EUR 17,99"

To jest przedsprzedaż. Za jedną grę wychodzi 9 EUR

topfacet napisał(a):
Jeśli to prawda i bedą to sprzedawac w takiej cenie tj. 17,99 Euro, to jest to świetna wiadomość! Zauwazcie że cena jest prawie dwa razy wyższa niż w dystrybucji cyfrowej!

To jest cena za dwie gry

Też nic nie zauważyłem.
Mamy trend spadkowy i tyle w temacie.Trochę zapomniana spółka przez inwestorów.

nocnygracz napisał(a):
Czy sądzicie, że nazwa spółki może mieć wpływ na cenę jej akcji? Mam wrażenie, że tutejsza cena ciągle wokół 11 zł. się obraca.

Czy twórcy tej firmy wykazali się krótkowzrocznością nazywając ją 11Bit, a nie np. 24Bit, albo nawet - odważniej - 1000Bit? Ciekaw jestem Waszych opinii.

"No i mamy 16bit" Angel
Takiego wyskoku to tu się dziś nie spodziewałem.Wolumen nie był zbyt wysoki - akcje muszą trzymać silne ręce.
Najważniejsze że padł opór na 12,30 i to z jakim hukiem.
Ciekawie się tu robi.
Pozdrawiam akcjonariuszy teraźniejszych i tych przyszłych salute

Z różnych źródeł wynika że dystrybucja gry rozpocznie się w marcu "STEAM", kwietniu "CHILLINGO".
Dziwne że spółka o tym oficjalnie nie poinformowała.

Do techników?
Czy mógłby ktoś pokazać linie trendu na dziennym i tygodniowym wykresie?

Cytat:
Śniło mi się dzisiaj, że Steve Jobs podczas prezentacji iPada 2 (a może iPhona 5, sen nie był zbyt precyzyjny) pokazywał Anomaly: Warzone Earth wychwalając grę, w wyniku czego sprzedaż tej gry ruszyła z kopyta i do końca roku 11bit Studios miało 100 mln zł zysku.

Ty to masz sny???

Pytanie do znawców gier i tematu? Ostatnio głośno jest o "Wiedzminie 2", "Sniperze 2". Co sądzicie o grze "Bulletstorm" firmy People Can Fly? Czy to właśnie będzie ten polski MEGAHIT?
11bit studios - 'czy w tle tych wszystkich premier" podacie nam akcjonariuszom kiedy "Anomaly Warzone Earth" zadebiutuje na naszych "ekranach"?
Pozdrawiam akcjonariat...

Kasiuniu możesz wyjaśnić o czym piszesz?

"myPhone A210 PROXION - pierwszy smartfon marki myPhone, z systemem Android" - droga zabawka ( czy jes szansa żeby żeby rynek to kupił - to już pytanie do telemaniaków???)
Technicznie: uklepanie wsparcia na 6,50 i będzie naprawde dobrze. Pozdrawiam kcjonariat.

Takiego obrotu to ja tu jeszcze nie widziałem..

Ładnie się kurs zachowuje..Wie ktoś co się dzieje w firmie? Może w końcu coś naprawdę zaczną zarabiać (co raczej w tej branży nie jest dużym problemem).

Tworzy się tu drugie bardziej czytelne ORGR.Co o tym sądzicie?

Wskaźniki jak z kosmosu.C/Z 2,28, C/ZO 3,38.Czy mógłby ktoś podać te wskaźniki po wyłączeniu różnych przesacowań, sprzedaży nieruchomości oraz niezrozumiałych przychodów finansowych? Za pierwszy kwartał podają 9,6 mln zł zysku netto, a mi po odliczeniu zdarzeń jednorazowych wychodzi dużo mniej. IV kwartał 2009 to już całkowity cyrk.

Zastanawia mnie liczba akcji posiadanych przez ING. Według stanu na dzień 9 marca 2010 r posiadali 611 332 (6,79%).
A na dzień 14 kwietnia 2010 r. 584 089 akcji (6,49%) - info z 20.04.2010r.
Nie było ostatnio infa że sprzedali 27 243 akcji a chyba takie powinno się pojawić.
Co o tym myślicie?

Pinki napisał(a):
Próba zbierania ale chętnych do oddania niewielu na tych poziomach,jak niektórzy stracą cierpliwość to 6 zł zobaczymy bardzo szybko, zdziwiłbym się gdyby było inaczej, kwestia dni jak sądze Think

Żeby zobaczyć 6 zł musi wyjść z kanału.A to będzie bardzo trudne.Potrzeba obrotów.A bez konkretnego infa będzie to trudne.Myślę że do wyników za I kwartał będziemy się poruszać wewnątrz kanału spadkowego, co nie oznacza że nie można czegoś tu ugrać..

HENRY napisał(a):
rafalania napisał(a):
Wyniki słabe jak dla mnie.Myślę,że jednak się nie utrzymamy w kanale.Bijemy w dolne ograniczenie już zbyt długo.Zaraz po wynikach sprzedałem resztę i myślę że dobrze zrobiłem.
Słabe,a czego sie spodziewałes? 500 mln? A AT tutaj to ja mam w d...Tutaj wazne jest tylko fakt, kiedy papier zostanie zebrany z rynku,a zbierany jest bardzo efektywnie i takie okazje jak wyniki jakie by one nie były sa najlepsza okazja-ostatni ,którzy brali pod milionowe zyski oddaja az przykro patrzec.Powoli do celu,wysokie obroty i płynnosc tutaj sa niepotrzebne nikomu-bo i po cóz przyciagac grubsze rybki-one na tak prostacki mechanizm zebrania papiera z rynku sie "nie złowią"A tak poza tym to niech sobie leci dalej,od listopada jest i tak +20%,w sytuacjii gdy wiekszosc z szerokiego jest juz 30% i wiecej ponizej swoich ubiegłorocznych maksimówBoo hoo! .Niewidze i jestem pewny ze jeszcze dłuuuugo nie znajde powodu dla którego miałbym oddawac papier ponizej 14 pln-w sytuacji gdy taka cena obowiazywała w czasie gdy spólka była na skraju upadłosci-a szeroki nizej niz terazDancing .Ale...,chetnie poczekam nizej i dobiore,chociaz zapewne znajda sie tez inni chetni-wiec aby wreszcie papier był zebrany za nisko poleciec nie powinien.blah5

Byłem pewny że będzie 1,5-2 mln.Rynek chyba też.Ja AT poważam i dlatego wyszedłem na jakiś czas.Co do zbierania papieru z rynku - po dzisiejszej sesji jeszcze będzie dużo okazji żeby się obkupić taniej. Ja tu widzę dopiero jakieś poważniejsze wsparcie w okolicach 4,3-4,4.(Tu prosiłbym o komentarz jakiegoś AT- maniakaAngel
Fundamentalnie spółeczka coraz lepiej sobie radzi i projekt myphone może się okazać sukcesem, choć martwią mnie tutaj te zapasy"w komunikatach podawli że sprzedaż idzie świetnie".Sprzedali tych telefonów trochę, w 2010 mam nadzieję sprzedadza przynajmniej 2 razy tyle, i podpiszą jakąś umowę z operatorem podstawowym.
Mam nadzieję że nie okaże się wielką klapą jak te ich Teletorium.
Martwi mnie "technicznie" ta emisja prywatna, bo fundamentalnie to super.
Ciekawe jaka będzie cena, wątpie żeby była taka jak dla p.Kuchara.
Pozdrawiam obecny i przyszły akcjonariatwave

Wyniki słabe jak dla mnie.Myślę,że jednak się nie utrzymamy w kanale.Bijemy w dolne ograniczenie już zbyt długo.Zaraz po wynikach sprzedałem resztę i myślę że dobrze zrobiłem.

I co tu dalej z tym Trionem zrobić?Kupiłem trochę pod odbicie, ale czy ono nastąpi?Ot to jest pytanieThink

Echinos napisał(a):
Wg mnie jutro zapowiada nam się ciekawa sesja.

Najpierw wykres:

kliknij, aby powiększyć

Kurs odbił się od wyrysowanego przeze mnie dolnego ograniczenia kanału wzrostowego i zakończył dzień trochę powyżej. Dodatkowo w tych okolicach cenowych wypada 38,2% zniesienia Fibonacciego liczone dla okresu wzrostowego od marca. To na plus. Na minus widzę, że linia MACD oddala się od swojej linii sygnału. Świeczka także niezbyt przyjemna.

Na wykresie godzinowym RSI oraz STS w strefie wyprzedania. RSI zawraca i powinien wygenerować sygnał zakupu.

Postawiłem swoje pieniądze na odbicie i zakupiłem pakiet akcji. Jutro byki czeka obrona linii i mam nadzieję, że im się to powiedzie.

Kolejny raz odbiliśmy się od dolnego ograniczenia kanału wzrostowego (5,76).Robi się tu niebezpiecznie.Mam nadzieję że nie wylecimy z tego kanału.Co o tym myślicie?

tomasz79 napisał(a):
jak ktoś nie widział to niech podziwia...

myphone.com

Nie wiedziałem że na Filipinach też istnieje firma myphone...
Ale telefony mają ciekawsze.

Wychodzi mi że linia trendu długoterminowego (główna) znajduje się na poziomie 5,65, a krótkoterminowego wzrostowego na poziomie 6,65.Chyba złamaliśmy na dobre linię trendu krótkoterminowego i powoli zmierzamy w kierunku dolnego ograniczenia kanału wzrostowego.
Co o tym sądzą specjaliści od AT?

JA TO WIDZĘ TAK
OD KOŃCA GRUDNIA WALIMY W LINIĘ PRZYSPIESZONEGO TRENDU WZROSTOWEGO, KTÓRA ZNAJDUJE SIĘ DZIŚ NA WYSOKOŚCI 6,40.JUTRO BĘDZIE DECYDUJĄCA SESJA.JAK POLECIMY W DÓŁ, TO MAMY OTWARTĄ DROGĘ NA POZIOMY 5,55-5,70.TAM PRZEBIEGA LINIA DŁUGOTERMINOWEGO TRENDU WZROSTOWEGO ZACZYNAJĄCEGO SIĘ WSTYCZNIU 2009.
CO O TYM MYŚLICIE?

mkk napisał(a):
rafalania napisał(a):
do mkk
Wsparcie chyba na 6,50.Jak myślisz wytrzyma?

Bardzo dobre pytanie :) Do mojego wykresu dorysowałem dwie linie. Zielona to nowy trend krótkoterminowy. Czerwona dość mocne wsparcie zbudowane na "wysokoobrotowej" świecy z 2 grudnia. Wnioski? Kurs powinien ruszyć do góry wcześniej niż po dobiciu do dolnej linii trendu wzrostowego. Prawdopodobieństwo tego oceniam na 50 proc. ;)

kliknij, aby powiększyć

mkk chyba nam się rozpoczął krótkoterminowy trend spadkowy.Mógłbyś to uzupełnić na twoim wykresie?Z góry dziękuję.

Dzięki mkk
Oceniając spółkę fundamentalnie myślę że masz dużo racji.Różne rzeczy mogą się wydażyć.Zobaczymy jakie będą wyniki za IV i I kwartał.
Mam duży sentyment do tej spółki z wiadomych względów i chciałbym znowu nabyć jakiś pakiecik.
Uczę się dopiero AT.
A widzę że AT mówi narazie niedotykaj.
Technicznie podobnie wygląda jak w pewnym momencie ABPL.(tak mi się wydaje)
Może tu też tak będzie.Ostro spadnie do 3,20 a póżniej w górę.Pochylenie trendu sie zmniejszy( wyznaczymy nową linię trendu średnioterminowego)
Narazie więc będę obserwował.
Jeszcze raz dziękuję ci mkk za merytoryczną odpowiedż na moje zapytanie.

do mkk
Wsparcie jest chyba koło 3,40-3,50.Prawdopodobnie znowu kurs tam się zbliża.Jak nie wytrzyma to przepaść widzę.
Mógłbyś narysować trend główny i omówić AT.
Z góry dziękuję...

do mkk
Wsparcie chyba na 6,50.Jak myślisz wytrzyma?

Czy mógłby ktoś przeanalizować wykres pod względem AT.Czy ja dobrze widzę, poważniejszy opór jest dopiero koło 12 zł?

Dziwi mnie różnica podawanego wskażnika c/wk.
Money podaje 2,57, Bankier 0,79, Stockwatch 0,61.
Skąd biorą się te różnice.Czy są różne metody obliczania tego wskaźnika?
Z góry dziękuję za odpowiedż.

Mardog napisał(a):
I. Moje analizy:
a)
kliknij, aby powiększyć

b) Przy wykorzystaniu analizy fundamentalnej w portalu WatchDog (w kształcie kropek) niestety nic nie wynika bo jest ich bardzo mało.

II. Podsumowanie:
W przeciągu 1-2miesięcy kurs pójdzie w górę 5zł-6zł na akcję.

Copyright © MarDog

POZDROOO

A teraz jak to widzisz?Wsparcie chyba koło 3,5 tak na moje oko.A jak przebije wsparcie???

c/wk=107,15
Coś tu chyba nie gra.

Trend wzrostowy trwa.Mocna spółka na tle rynku...

Mirek50 napisał(a):
Asbis ma szereg nowych umów dystrybucyjnych, pracuje nad kolejnymi
ISB - Biznes
10 Wrz 2009, 10:59

Warszawa, 10.09.2009 (ISB) - Dystrybutor IT, spółka Asbis - zarejestrowana Cyprze i notowana w Warszawie - poinformowała, że ona i jej spółki zależne podpisały od 29 czerwca szereg nowych umów dystrybucyjnych, w tym m.in. z ASUSTek (w Chorwacji), Symantec (Egipt, Tunezja, Maroko, Algieria, Libia i Irak) i Kaspersky (Rumunia i Bułgaria). Firma spodziewa się, że w III i IV kw. podpisze kolejne umowy.

"Kolejne kontrakty są w fazie negocjacji, a ich podpisanie może być oczekiwane zarówno w III, jak i IV kwartale 2009 roku. Podpisanie wskazanych nowych umów dystrybucyjnych jest częścią strategii spółki, polegającej na poszerzaniu portfolio produktowego, szybszym rozwoju portfolio i sprzedaży produktów gotowych i oprogramowania oraz na ulepszaniu dotarcia do klientów" - czytamy w komunikacie.

W połowie sierpnia dyrektor generalny firmy Siarhei Kostevitch informował, że strategia spółki zakłada m.in. wzmocnienie jej pozycji jako dystrybutora oprogramowania. Spółka ma też poszerzać swoją ofertę w Polsce, gdzie obecnie najsilniejszą pozycję ma w segmencie komponentów komputerowych.

W I połowie 2009 roku grupa miała 6,52 mln USD straty wobec 7,27 mln USD zysku rok wcześniej przy obrotach odpowiednio 469,17 mln USD wobec 704,80 mln USD. Prezentując wyniki za II kw., Kostevitch informował, że spółka nadal może zakończyć rok z zyskiem netto. (ISB)

mtd/tom

stooq.com/n/?f=273226&sear...

ABC Data, Tech Data, Action,AB te 4 firmy liczą się na rynku dystrybucji IT.Pronox jest na krawędzi bankructwa.Dalej Techmex- z tego co mi wiadomo zamyka tę działalność. Jak na tym polu wygląda Asbis?"oczywiście chodzi mi tylko o Polskę". Jaki jest jego udział w rynku w ujęciu procentowym.Patrząc na jego pozycję w innych krajach to w Polsce chyba dopiero raczkuje.Mają dużo gotówki, może jakieś przejęcie by zwiększyło jego udział na rynku w naszym kraju. Mam duży sentyment dla tej spółki.Pozdrawiam akcjonariuszy...

A tu co się dziś stało!!!

robertkajzer napisał(a):
Rowniez polecam ksiazke Murphy'ego. W zasadzie zawiera wszystko co powinienes wiedziec o analizie technicznej. Ze swej strony moge rowniez polecic ksiazke pt. "Zawod inwestor gieldowy" Eldera. Zawiera tylko najwazniejsze rzeczy z analizy technicznej ale porusza rowniez tematyke psychologii inwestowania oraz zarzadzania pieniedzmi.

No to już jakieś konkrety.
Niektórzy mówią że AT nie jest najważniejsze.Może i racja.Pewnie w głębokiej bessie i potężnej hossie tak.Myślę że teraz nadejdzie czas pośredni po którym zacznie się znów hossa na giełdach.Dlatego chcę zgłębić tajniki AT, żeby ten czas pośredni jak najlepiej wykorzystać.
Dzięki za dobre rady.

owner napisał(a):
przeczytaj to Angel

[...]

Dzięki.Dużo tych pozycji.Co najlepiej trafia do czytelnika?

Chciałbym zrozumieć kiedy najlepiej wejść i wyjść z inwestycji.
Od czego mam zacząć?
Jaką polecacie literaturę, program do AT?
Z góry dziękuje za informacje.

Kasia Stefanska napisał(a):
Witam serdecznie, poniżej krótkie omówienie raportu półrocznego spółki Asbis.

W porównaniu do 1Q2009 mamy niewielki spadek przychodów o 3%. Z drugiej strony podniosła się rentowność sprzedaży (z 3% do 5%) i spółka zanotowała zysk netto (na koniec 1Q2009 miała stratę netto). Wytłumaczeniem spadków jest w ocenie zarządu kryzys finansowy. Dodatkowo w celu zabezpieczenia się przez ryzykiem zmian kursów walut spółka przyjęła strategię sprzedaży w USD (a nie np. w rublach). To jeszcze bardziej przyczyniło się do spadku sprzedaży, ponieważ jej towary stały się droższe. Zarząd przyznaje, że niska marża brutto zostanie w przyszłości utrzymana.

W porównaniu do 2Q2008 spadek przychodów jest jednak znaczący i wyniósł 33%. Jeszcze bardziej spadł zysk brutto, bo aż o 41%. To ponownie jest głównie kwestia kryzysu, który uderzył właśnie w 2 połowie roku 2008. Ma to dość poważny wpływ na sezonowość sprzedaży. Dotychczas spółka realizowała gros swoich obrotów przez świętym mikołajem. W 2008 roku po raz pierwszy ta tendencja została złamana. Jeśli rynek się nie podniesie na tyle szybko, aby pod koniec roku 2009 spółka mogła poprawić wyniki, Asbis znów nie będzie miał mikołaja.

Cash flow się poprawił w porównaniu do 1Q2009, szczególnie na inwestycyjnej i finansowej. Pomógł spadek wartości zapasów i należności.

Analiza aktywów wskazuje przede wszystkim na znaczący spadek należności (które stanowią 51% sumy bilansowej), co spowodowane jest spadkiem sprzedaży. Brak jest informacjo o zmianie w rotacji należności. Spadła także wartość zapasów, co jest objawem pozytywnym. Oznacza, że spółka sprawniej nimi zarządza. W tej branży należy zwrócić szczególną uwagę na tzw. moralne starzenie się zapasów. Wynika ono z częstych zmian technologii, które powodują, że stare produkty bardzo szybko tracą na wartości. Spółka kupiła za to bardzo dużo oprogramowania na kwotę prawie 1,5 mln PLN ale nie napisali, co to dokładnie jest.

Zwracam w tym miejscu szczególną uwagę na pozycję wartość firmy, której to wartość nie zmieniła się w porównaniu do 31.12.2008. Co prawda stanowi ona tylko 1% z sumy bilansowej ale warto wspomnieć, że tutaj akurat wzięła się z połączenia. Zgodnie z MSR powinna ona być zawsze aktualizowana do wartości godziwej. Niestety w raporcie trochę mało jest na ten temat powiedziane.

Analiza pasywów pokazuje znaczący spadek wartości zobowiązań krótkoterminowych. Częściowo jest to związane ze spadkiem stanu zapasów – spółka mniej kupuje. Spadły też zobowiązania faktoringowe. Zawracam uwagę, że spółka ma bardzo dużo kredytów.

W tym miejscu muszę napisać, że uważa się, że branża informatyczna reaguje na wszelkie kryzysy z około 6-miesięcznym opóźnieniem w stosunku do ogółu gospodarki. Wydaje mi się, ze wyniki firmy w następnych kwartałach roku mogą nie ulec poprawie. Ponadto spółka stara się teraz coraz więcej sprzedawać w dolarach, żeby zmniejszyć ekspozycję na ryzyko zmiany kursów walut. To z kolei powoduje, że jej produkty stają się relatywnie droższe wobec konkurencji sprzedającej w walutach lokalnych. No i mamy kolejny powód do spadku sprzedaży. Nie mogę powiedzieć, abym była optymistką w zakresie wyników rocznych tej spółki. No chyba, że fortuna się odwróci…

Czy może ktoś coś napisać o AT.Gdzie się pojawi silniejszy opór?
Z góry dziękuję.

liczbero napisał(a):
Sorki, nie wiedzialem ze na forum mamy dwa watki tej spolki. ``rafalania`` nie wiem czy powstanie trend wzrostowy. W okolicach 4,65 jest powazny opor, jesli kurs go przelamie to droga do wzrostow otwartathumbright

Jestem nowy na tym forum.Przypadkowo stworzyłem nowy wątek tej spółki. Przepraszam za tę dziwną sytuację.

Teresa napisał(a):
Zazwyczaj strona głóna jest na sronie głównej ale....
Proszę oto link www.stockwatch.pl/artykuly/pos...

Dzięki.Szukałem na stronie AB.

mkk napisał(a):
Zapraszam do lektury wywiadu z prezesem na naszej głównej stronie :)

Podaj link

Trader777 napisał(a):
Z walki na 8PLN zrobiła się klasyczna z(walka)Whistle ...ale czy to aby znów nieprzypomina o świeczce z przed paru dni kiedy jeden cfaniak opychał papiery??? Pod koniec sesji pojawił się większy popyt który zebrał ukrytego na podaży, miejmy nadzieje, że papier urośnie podobnie jak w zeszłym tygodniu + podwójny dołek i wylecimy na 8PLN.... a co do Rafako:) to chyba trafiłem:) Papier mocny bez względu na otoczenie;)

Mierzi mnie już ta konsolidacja.Duże szanse że się wybije dołem!!!

Informacje
Stopień: Obeznany
Ostatnia wizyta: 27 stycznia 2012 22:55:46
Liczba wpisów: 60
[0,01% wszystkich postów / 0,01 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,702 sek.

tqnwpcgc
kpuiqdrh
rwudhajs
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 827,68 zł +384,14% 96 827,68 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
vtlhdeim
capsahfl
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat