Masz na myśli prace w branzy gamingowej i bijesz do bloober team czy pisanie analizy finansowej?
|
|
anty_teresa napisał(a):Budowlanka ze względu na umowy o usługę budowlaną i MSSF15 nie będzie wdzięcznym tematem. Lepiej wziąć dystrybucję IT, gdzie modele biznesowe są prostsze. AB, Action, Asbis.
Albo dystrybucję aotomotive: Intercars, Autopartner, Dzieki wielkie, autopartner sie idealnie może nadać do mojego planu pracy. Myślałem jeszcze o Bloober team, zupełnie inny segment natomiast jest o czym pisać i pod analize sprawozdań może byc ciekawa
|
|
WatchDog napisał(a):likus8 napisał(a):Rownież dobrze by było gdyby spółka miała bezpośrednią konkurencje na rynku żeby zrobić ciekawą analize porownawczą. Czy unibep bądź mirbud się nada? A musi być z GPW? Niekoniecznie. Masz jakąś propozycje?
|
|
Ludzie! tu nikogo nie ma!
|
|
Cześć wszystkim.
Jestem na etapie wyboru spółki do analizy na prace licencjacka, czy macie jakieś sugestie czego szukać? Myślałem o budownictwie, deweloperce, spółce produkcyjnej bądź wydobywczej. Jak widzać rozstrzał jest duży natomiast nie wiem do końca, na której będzie najbardziej transparetny raport oraz dostęp do informacji. Rownież dobrze by było gdyby spółka miała bezpośrednią konkurencje na rynku żeby zrobić ciekawą analize porownawczą. Czy unibep bądź mirbud się nada?
|
|