Temat:
TSGAMES
Miloszdobro napisał(a):deamon86 napisał(a):Bardzo niepokoi mnie obecna sytuacja, myślicie, że kurs pójdzie w końcu w dobrą stronę? Sam już nie wiem co o tym myśleć, lepiej wyjść ze stratą - niestety nie małą, czy może jest dobra perspektywa; mam tu na myśli nadchodzący raport w marcu. Złe zarządzenie kapitałem. Jak nie czujesz się komfortowo z taką wyceną to znaczy że już nie powinieneś mieć tych akcji, a jak uważasz że cena niska to źle zrobiłeś zakupy nie zostawiając sobie gotówki żeby ewentualnie dokupować na atrakcyjniejszych poziomach. Jeśli myślałeś o długim terminie, to stop loss nawet jak nie w arkuszu to powinien być ustawiony w głowie żeby ewentualnie podjąć decyzję po cenach zamknięcia. Zjazd z 300 na 200 to -33%, ale żeby potem to wróciło to już +50%. Pamiętaj że trzeba mieć swój własny pogląd/plan w inwestycja, a nie pytać na forum co robić ;) Oczywiście, masz rację, gotówkę zostawiłem na dokupienie w takim przypadku jak ten, ale niestety mam na dniach pilny wydatek więc nic już z tym nie zrobię; nie będę przecież brał kredytu :D. Cóż, nie mam jeszcze sporego doświadczenia, w najgorszym wypadku będzie to droga lekcja na przyszłość.
|
|
Temat:
TSGAMES
Bardzo niepokoi mnie obecna sytuacja, myślicie, że kurs pójdzie w końcu w dobrą stronę? Sam już nie wiem co o tym myśleć, lepiej wyjść ze stratą - niestety nie małą, czy może jest dobra perspektywa; mam tu na myśli nadchodzący raport w marcu.
|
|
Temat:
TSGAMES
Czy ktoś z was ma jakieś informacje odnośnie wczorajszej przeceny/korekty? Trochę mnie to martwi, siedzę w spółce od wyższego kursu, z drugiej strony rekomendacje, sam już nie wiem...
|
|
Temat:
TSGAMES
Teraz pozostaje tylko czekać na lepsze czasy dla kursu :).
|
|
Temat:
TSGAMES
@Space Cowboy dziękuję, właśnie o coś takiego mi chodziło :)
|
|
Temat:
TSGAMES
Panowie (i być może Panie), posiadacie zbiór najważniejszych ogłoszonych wydarzeń dot. spółki na 2021 rok?
|
|