Temat:
COMPREMUM
Co się tutaj właściwie wydarzyło? Spółka z dużymi perspektywami, brak negatywnego info i 6 %......???
|
|
Temat:
BLOOBER
Dla mnie raport nie tak dobry jak myślałem, spółka się mocno rozwija, czekam na potwierdzenie nowych projektów.
|
|
no właśnie zdziwiony jestem, korekta ok ale tutaj trwaja spadki co sesje i zacząłem się zastanawiać czy pojawiły sie jakieś informacje itp, normalnie też bym dobierał ale już mam dużo akcji, nawet niebezpiecznie dużo procentowo( to blisko 1/3 mojego portfela). No nic czekamy na wyniki:)
|
|
O co chodzi z tymi spadkami? Od 7 sesji dol, firma w dobrym momencie, kontrakty na horyzoncie, duzo sie pozytywnego dzieje a kurs spada.....ma ktos jakies przypuszczenia, celowo obnizaja kurs zeby zbierac przed wynikami? Ale wolumen nie duzy...hm
|
|
Jak oceniasz perspektywy tej spółki? założyłem okres 12 miesięcy i według moich szacunków i wiedzy pozyskanej wcześniej o spółce, kurs w 2022 zakładam na poziomie powyżej 4,3. Zobaczymy jak to będzie wyglądało.
|
|
Nie rozumiem spadków na tej spółce, zastanawiam się ile jeszcze spadnie, wczoraj dokupiłem troszke akcji bo myślałem że poniżej 2,79 nie zejdzie...teraz się zastanawiam czy dzisiaj to już dołek czy jeszcze zleci żeby dobrac pakiet.
|
|