pivovarit napisał(a):Prawdopodobnie przez to, że poszło ESPI o zakupie akcji przez Emila Leszczyńskiego. Dziękuję za odpowiedź. Czy to znaczy, że już sama transakcja Pana Emila mogła spowodować wzrost kursu ? Czy mam rozumieć, że po prostu sama informacja o tej transakcji spowodowała wzrost zainteresowania? Pozdrawiam
|
|
eskuu napisał(a):[quote=pivovarit]Prawdopodobnie przez to, że poszło ESPI o zakupie akcji przez Emila Leszczyńskiego. Dziękuję za odpowiedź. Czy to znaczy, że już sama transakcja Pana Emila mogła spowodować wzrost kursu ? Czy mam rozumieć, że po prostu sama informacja o tej transakcji spowodowała wzrost zainteresowania? Pozdrawiam
|
|
Scarry napisał(a):krewa napisał(a):Scarry, Ty się znasz na rzeczy i potrafisz przystępnie wyjaśniać meandry gamedev'u. Czy SimFab w przeszłości faktycznie pokazał na co ich stać, pomijając wątek biegunki via ESPI? Nigdy, SimFabric ma na koncie jedną grę o której było powiedzmy relatywnie głośno, jest nią Farm Expert 2018. Firma w dokumentach chwaliła się sprzedażą na poziomie 2,5 mln sztuk... tyle że gra jest w wersji darmowej i płatnej a samo Google Play mobilną wersję gry ma dużo ponad 1 mln darmowych ściągnięć.... płatną wersję gry kupiło może tysiąc osób..... ł. anty_teresa napisał(a):Oni z pewnością robią dwie gry. Skoro otrzymują wynagrodzenie za kamienie milowe to muszą być postępy tych prac. Prawdopodobnie robią coś jeszcze, bo zapasy nie wzięły się z niczego. Ale moim zdanie większość z tych projektów nie istnieje w sensie produkcyjnym. Martwić może także sama wspomniana struktura zatrudnienia. Tam nie ma żadnego game designera.... . Dzień dobry jestem tu nowy. Przepraszam z góry za poziom merytoryczny swoich pytań ;) Czy ktoś z Państwa mógłby mi wyjaśnić z czego może wynikać wczorajszy wzrost o prawie 30% akcji SimFabric?
|
|