Temat:
ALIOR
Cześć Wam. Co myślicie o dzisiejszym kursie Aliora ? 🤔 Kurs fajnie poszedł do góry A 28 maja możemy się spodziewać obniżenia stóp procentowych (Tak czytalem). Czy nie jest to podbitka żeby fundusze weszły z powrotem w shorty? Może się mylę, macie większe doświadczenie w tym temacie. Pozdrawiam Łukasz
|
Temat:
CCC
Dziękuję, za wszystkie odpowiedzi i przepraszam za umieszczenie wpisu w złej kategorii. Poczekam zobaczymy co czas przyniesie.
|
Temat:
CCC
Witam wszystkich, jestem tutaj nowy Mam nadzieję, że dzięki Wam w końcu zacznę zarabiać na giełdzie Jak Waszym, zdaniem zachowa się kurs CCC? Moderator:Wątki spółek nie służą do zapisu własnych transakcji, ani podawania własnych warunków wejścia czy wyjścia z papieru. Na tego rodzaju zapiski przeznaczony jest dział Indywidualne Kroniki Giełdowe. Nie wiem co teraz, bo kurs mocno leci. Z ostatniej Waszej analizy wnioskuje, że się nie znam i niczego się nie nauczyłem. W okresie 1-2 miesięcy możliwy będzie wzrost czy realna wycena spółki to 37 zł i lepiej uciekać? Pozdrawiam wszystkich, Świtek
|