Temat:
FARM51
W porządku.
|
|
Temat:
FARM51
Masz problem z zarządem czy z grami? Jeśli nie widzisz potencjału WW3, no to cóż można rzec. CRJ też wydało GH w EA i byli praktycznie przez 2 lata na minusie, dopiero jak wyszli z EA to zaczęli zarabiać. Tutaj masz Chernobylite, które porównują do GH, a do tego WW3, które porównują do Warfece, COD czy Battlefield, a więc światowej czołówki. Nie rozumiem skąd ten śmiech przez łzy?
|
|
Temat:
FARM51
Śmieje się koleś, który mógł kupić za 20 i sprzedać za 70. Trochę wstyd, nie? :)
|
|
Temat:
FARM51
Może dlatego, że mieli już praktycznie gotowy produkt? Zresztą, nawet jeśli będzie podział 50/50, to wystarczy popatrzeć na to ile zarabia Warface. Kilkaset mln zł rocznie. Więc jakby mieli 200 mln mieć podziału na 2, i zarobić 100 mln to kapitalizacja 400 mln jest duża czy nie? A do tego dochodzi Chernobylite, który zbiera mega opinie, której nikt tu raczej pod uwagę nie brał.
FPSy sieciowe to gatunek gier w które grają setki milionów graczy, najwięcej na całym świecie. WW3 do tej pory wyglądało naprawdę fajnie, a jak ostatnio Bilczyński powiedział, że jak widzi starą wersję w porównaniu do tej co mają teraz to mu oczy krwawią. Pytanie tylko kiedy premiera.
|
|
Temat:
FARM51
Adamex nie wiem co Ty do mnie pijesze, bo ja uważam że Cherno się sprzeda dobrze, zaś WW3, w zależności jak dokładnie będzie wyglądać, bo tego nadal nie wiemy oraz jakie będą miały tryby gry, wierzę że odniesie ogromny sukces.
ps. fajnie, że kasujecie kolejny mój post, wszak niewygodnie to dla Was jak widać usłyszeć trochę prawdy, ale kółko wzajemnej adoracji nie może pozwolić, aby ktoś mógł im wytykać cokolwiek...
|
|
Temat:
FARM51
Farm nigdy nie potrafił zarabiać a Chernobylite i WW3 miały już swoją premierę. A i FF jest 100%.
|
|
Temat:
FARM51
Porównanie symulatora farmera do sieciowego fpsa, w który to gatunek gra najwięcej ludzi na świecie i który jak wyszedł w EA był porównywany do B4 mi osobiście wystarcza :)
|
|
Temat:
FARM51
Nie ma sensu kopać się z koniem. Wziąłem pierwszy lepszy wpis na z CDP, przed premierą W3. win1248 napisał(a):Balon pompowany pod premierę coraz mocniej. Każda złotówka więcej to prawie 100mln wartości. Ciekawe czy starczy sił żeby dopompować do 3 miliardów? być może niebawem pojawią się jakieś nowe rekomendacje pełne urojeń z cenami w okolicach 30 zł, znając nasze zuchy z dm nie zdziwiłbym się. Te informacje o GOGu są tak śmiesznie nieistotne w porównaniu z wyceną giełdową, że lepiej je przemilczeć  i chyba nie można nazywać CDP producentem gier = to trochę na wyrost, to producent gry, wiadomo jakiej
|
|
Temat:
FARM51
Ale z czym macie problem? Kupowalibyście po 20-30 zł to mielibyście 100% ale rozumiem, teraz wychodzi złość że okazja przeszła koło nosa więc trzeba próbować być elokwentnym. Wszak wraz z abonamentem za 400 zł człowiek staje się momentalnie mądrzejszy i należy do elyty :)
Nikt nie mówi, że Farm będzie rosło jak CDP albo, że zaraz znów nie spadnie na 20 zł. Jednak fajne jest to, że ta spółka w końcu się pozbyła kolarzy, którzy teraz tylko płaczą, bo czemu to rośnie :)
Pozdro
|
|
Temat:
FARM51
Bardzo dobrze, że tutaj nie ma dużego wolumenu, po co spekuła ma wpadać, robić obroty na 30 mln i 30% w ciągu jednego dnia, a za tydzień drugie tyle by spadło.
Tutaj widać od pewnego momentu, że ktoś bardzo ciekawie rozgrywa ten kurs, trzyma go w ryzach, zezwala na wysypywania się po czym zbiera i wynosi kurs na kolejne poziomy.
Tutaj gra jest o ogromną kasę, ale im mniej ludzi wie co się dzieje tym lepiej, będą kupować jak spółka będzie kosztowałą 1-2 mld zł :)
|
|