PARTNER SERWISU
bfxhngkq
witek63

witek63

Ostatnie 10 wpisów
Uważam, ze jeżeli choć trochę zależy bankom na dobrym wizerunku i wzmocnieniu własnej wiarygodności, to powinni również partycypować w spłacie Nas, a poza tym wybory tuż, tuż...

Zawiadomienie to nie może być, ponieważ w zawiadomieniu należy przedstawić dowody na możliwość popełnienia przestępstwa, a nam tylko chodzi o zabezpieczenie dowodów na poczet możliwości popełnienia przestępstwa; Deloitte właśnie chce ich zniszczyć. W/g mojej oceny, gdyby był rzetelny audyt i dokonany we właściwym terminie, to nie byłoby tej afery. Kluczem był audyt i długie milczenie KNF.Wracając do meritum, uważam, że tych wniosków o zabezpieczenie dowodów powinno być jak najwięcej, aby zmusić do reakcji prokuraturę, bo czasu jest niewiele, a jest brak info na temat pociągnięcia do odpowiedzialności Deloitte(jedynie szczątkowe info).

Witam Wszystkich,
Pismo do Prokuratury, to właściwy krok, ale uważam, że należy w tytule zamiast pismo użyć wniosek i wprowadzić na końcu kategorie pilności. Co o tym sądzicie?

Witam Wszystkich,
2 tyg. temu zadałem Panu Radkowi pytania, na które do tej pory nie uzyskałem żadnej odpowiedzi, jedynie tekst listu do posłów i do Uokik i oczywiście żadnej informacji merytorycznej po uzyskaniu mandatu reprezentowania Porozumienia Obligatariuszy, a jedynie informacja beletrystyczna z dnia 11.11.2018. Może uzyskam od Kogoś odpowiedzi na nurtujące mnie pytania;
Dlaczego nie zostały zmuszone banki do ponoszenia ciężarów tej afery, a jedynie Obligatariusze?
Ile wynoszą obecnie koszty zarządu Getbacku, a szczególności przedstawiciela Abrisu w spółce Getback?- są utrzymywani z pieniędzy Obligatariuszy, a nie Budżetu państwa, czy banków, czy instytucji finansowych,
Gdzie są pieniądze ze sprzedaży wierzytelności poza granicami Polski, a także jaka jest ich wartość?

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 7 marca 2019 12:38:08
Liczba wpisów: 4
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,346 sek.

pzxxbphr
akwysvii
Webinar inwestorski Answear.com SA - 22 września o 10:00
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +78 837,76 zł +394,19% 98 837,76 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +57 138,56 zł 233,27% 122 056,94 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 272,73 zł 21,28% 24 393,47 zł
cwztkady
zyprbrly
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat