Temat:
TSGAMES
Podeśle ktoś link do tego art na Stooqu, jeżeli nie jest to zakazane (przeglądałem Stooqa, ale nie widzę niczego, co byłoby jakkolwiek gorąco zachęcające do zakupu)?
|
|
Temat:
ASBIS
Aktualny wzrost kursu o 1,74% w stosunku do dnia wczorajszego sugeruje, że taki scenariusz był już ujęty w wycenie inwestorów.
|
|
Vox napisał(a):stooq.pl/n/?f=1404258&sear...Cytat:Towarzyszący prezydentowi na konferencji prasowej prezes ML System Dawid Cycoń powiedział, że urządzenie stworzono w kilkadziesiąt dni Zalecam ostrożność. Brzmi to mocno niewiarygodnie. Czas: 7:36 "(...) i to nie jest oczywiście tak, że w 20 czy 30 dni zbudowaliśmy to urządzenie (...)" [Dawid Cycoń] Apeluje o posługiwanie się tutaj merytorycznymi tekstami, a nie plotkami. Wystarczy sięgnąć do źródła :) Link do briefingu
|
|
I pytanko do administratorów stockwatch:
Dlaczego w danych finansowych spółki w tabeli "ANALIZA WSKAŹNIKOWA NA TLE SEKTORA" w pozycji C/WK MLSYSTEM ma 5,97, najwyższa wartość w sektorze to 11,56, a COLUMBUS ma 58,64?
To ten sam sektor, to błąd, czy ja czegoś nie rozumiem?
|
|
Co myślicie o obecnej sytuacji i kwestii wypuszczenia 1 500 000 mln akcji w nadziei na zbiórkę 133mln PLN?
Owe 133mln to byłoby niecałe 30% aktualnej kapitalizacji.
Dziś WZW, jak uważacie, kiedy będzie wiadomo, czy MLSYSTEM zebrał inwestorów chcących kupić nowe akcje w obecnej wycenie?
Czy jest szansa, że nie znajdą się inwestorzy chętni kupić akcje (min. 100 000 sztuk na osobę) w obecnej wycenie? Jeżeli tak się stanie to będzie wyraźny sygnał do sprzedaży?
Jakie jest Wasze zdanie na powyższe tematy?
|
|
|
|
ZbigniewZ a gdzie zamawiałeś preorder? Mi na GOG-u od razu pobrało.
|
|
Czy ktoś z Was ma informację, czy aktualna wycena opiera się o jakieś założenia liczbowe prognozowanej ilości sztuk sprzedaży C2077? Mi z obliczeń wychodzi 25-30 mln szt, aczkolwiek to prymitywne obliczenia. Wiecie może na ile jakieś DM lub inne instytucie wyliczały sprzedaż?
|
|
1091500 to App ID.
|
|