PARTNER SERWISU
mumxebpp
imka

imka

Ostatnie 10 wpisów
Tak jak każdy cel inwestycyjny również i krypto wymaga przygotowania.
Ale nie wiem, czy XTB ma jakieś szkolenia z tego zakresu. Ogólnie - mnótwo wiedzy masz w sieci.
Na krypto również można inwestować w ramach konta demo, tak więc nie ma konieczności wrzucania od razu gotówki.
A tak to wszystko będzie najłatwiej sprawdzić.

To wszystko wymaga pracy i czasu - znam ludzi, którzy wykładali kasę dopiero po roku, kiedy faktycznie mieli już doświadczenie. Ale dobrze ci sugerują - najpierw zacznij zarabiać na demie, a dopiero później wpłać jakiś niewielki depozyt. Jeśli chodzi o opiekunów w XTB - tam naprawdę można trafić fajnych gości.

To Akurat nie jest wielką tajemnicą. Z brokerami masz różnie. Od wielu usłyszysz, że mają stałe spready i gwarantowany stop loss, ale kiedy np. dojdzie do wydarzenia, które może mieć istotny wpływ na walutę, to nagle spready przestają być stałe, a stop loss gwarantowane, zatem polecam dokładne wczytywanie się w regulaminy, zasady korzystania z poszczególnych funkcji. Nie opierajcie się na ogólnikach.

Nie spróbujesz, to nie ocenisz. To co wymieniałam wcześniej masz w easyMarkets. Żaden system ci nie da 100 proc. bezpieczeństwa, ale ryzyko warto ograniczać. Przygotuj się, podziałaj na demie systemu, później spróbuj z małymi kwotami. Zobaczysz, że się nadajesz, to możesz spróbować na poważnie. Pewnie, że demo to nie to samo, co inwestowanie normalnej kasy, ale powiedzmy, że pozwala poznać temat od wewnątrz. Ale już inwestując małe kwoty działasz już na normalnym forexie.

Powiem ci tylko na co ja zwracałam uwagę... Żaden system nie da ci 100 proc. bezpieczeństwa inwestowania, bo to nie jest możliwe, ale już możesz ograniczać to ryzyko. I tutaj patrz na gwarantowany stop loss, gwarancję tego, że nie zejdziesz do ujemnego salda, stałe spready, brak poślizgów w cenach transakcyjnych, opcję anulowania operacji. A dalej to już twoja ciężka praca, rozwój i nauka. Są wersje demo systemu, później możesz obracać małymi kwotami. Tak naprawdę wiele zależy od twojego przygotowania.

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 16 sierpnia 2021 09:22:29
Liczba wpisów: 4
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,254 sek.

fermdqzp
mcbycsck
xcnkvwle
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 138,84 zł +380,69% 96 138,84 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
kpxlgovu
gxowzace
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat