tjxafuwe
Advertisement
PARTNER SERWISU
osdjursm
Radowan13

Radowan13

Ostatnie 10 wpisów
Witam,

Inwestorem jestem od dłuższego czasu z sukcesami poza Getbacklove4

Czy jest możliwość wygenerowania straty podatkowej od obligacji Getback na obecnym etapie. Czy w przypadku układu część umorzoną mogę odliczyć od potencjalnych zysków przyszłych z inwestycji?

Czy mogę np: sporządzić umowę cywilną z osobą trzecią dot. sprzedaży tych obligacji w celu wygenerowania straty?

Pzdr.

Witam,
obligacje mam nabyte za pośrednictwem IB/LB. Do tej pory nie podejmowałem żadnych działań.
W tym tygodniu wyślę reklamacje do IB. Układ jescze nie jest zatwierdzony przez sąd - zebranie na koniec maja.
Czy w tym przypadku ewnetualne zatwierdzenie układu coś zmienia - chodzi o możliwość dochodzenia roszczeń od pośrednika, gdy ja będę na etapie rozpatrywania reklamacji przez bank. Czy dodatkowo do tego czasu powinienem podjąć jakieś działania? Sąd, prokuratura itp.

Witam, czy jest możliwość na tym etapie - odsprzedania obligacji ze stratą w formie umowy z osobą bliską? W celu póżniejszego rozliczenia wygenerowanej straty z zyzskami z akcji.

Witam,
jestem nabywcą obligacji za pośrednictwem Lion's banku. Nie składałem jescze reklamacji. Będę nawiązywał do wprowadzenia w błąd dot. produktu oraz braku zezwolenia na świadczenie takich usług przez bank. Czy jest określony jakiś termin na złożenie reklamacji?

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 26 stycznia 2023 03:26:14
Liczba wpisów: 4
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,592 sek.

fzpqwbnp
jezlpfxc
Prezentacja inwestorska Grupy Klepsydra - 11 września 2025 r.
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +77 997,81 zł +389,99% 97 997,81 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
rcqsjhib
gbdvhrfm
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat