cfkqbsic
Advertisement
PARTNER SERWISU
myiqdfaa
undsame

undsame

Ostatnie 10 wpisów
- mogę sobie wyobrazić, że są ludzie którzy mają nadmiar pieniążków ale nie mają wiedzy, czasu praca, żona dzieci itp, nie mają działającego systemu a chcieli by mieć większy zwrot niż na lokacie
- często kupując portfel poznajesz system, masz jakiś punkt zaczepienia żeby zacząć naukę i testować sobie samemu
- na swoich portfelach "fachowcy" nie dorobią się milionów bo brak im odpowiedniego kapitału. Przejrzałem wiele blogów, byłem też na paru szkoleniach i skuteczność średnioroczna na akcjach rzadko przekracza 20%. Tak, IMHO prawda jest taka że na szkoleniach zarabiają często lepszą kasę
- ogólnie nie deprecjonował bym tak "fachowców". Jest parę blogów gdzie jest wartościowa treść
- co do mnie to lubię technikę i spekulacje, ale na ike chcę mieć po prostu portfel dobrych spółek fundamentalnie. Ja takiej analizy lepiej nie zrobię

ja ma abo. Właściwe to mnie interesują raporty, komentarze są przy okazji. Co do portfeli to jest 1 długoterminowy ale ostatnie transakcje są z 2015 więc idealnie nie zreplikujesz. Portfela spekulacyjnego nie ogarniam. Tzn w webinaru robionego dla innego serwisu wiem że gra bardzo prostą strategią na tygodniówkach kupując bodajże w piątki. Ale z codziennych komentarzy wynika jakby codziennie zmieniał zaangażowanie w co nie bardzo mi się chce wierzyć bo chociażby prowizje zjedzą połowę zysku

dla członków sii 5zł jeśli po nowym roku nic się nie zmieni

edit. nie mogę edytować pierwszego posta więc jeszcze zapytam czy można mieć więcej niż 1 portfel ?

mam rachunek w bossie ale zastanawiam się nad przejściem do pkobp bo są niższe prowizje
są jakieś istotne wady/zalety tego konta w porównaniu do bossy ?
czy są zlecenia typu stop limit dla kontraktów ?

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 22 września 2016 23:34:50
Liczba wpisów: 4
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,303 sek.

rmxqfdwn
lritbapy
cfztkmnx
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +77 405,22 zł +387,03% 97 405,22 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
bvtqddut
wqoukjys
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat