Temat:
GOLAB
No to już chyba wszystko jasne: newconnect.pl/komunikat?geru_i..."Zarząd GOLAB S.A. z siedzibą w Żaganiu informuje, że w dniu dzisiejszym wpłynęło do Emitenta zawiadomienie od Komornika Sadowego dotyczące zajęcia komorniczego akcji Emitenta w trybie art. 911.8 w związku art. 909 Kodeksu Postępowania Cywilnego. Zajęcie dotyczy 4.043.500 akcji na okaziciela, stanowiących 37,61% kapitału zakładowego Emitenta, zapisanych na rachunku papierów wartościowych dłużnika pana Konrada Węglewskiego na poczet zaspokojenia roszczeń wierzyciela TMS Capital Group S.a.r.l. z siedzibą w Luksemburgu."
|
|
Temat:
GOLAB
konrad weglewski napisał(a):Te dwa lata to walka o skończenie projektu i pozbycie się poprzedniego akcjonariusza z bałaganu jaki po sobie pozostawił. Te dwa lata pokazały ze zespół, którego niejako dorobiłem się w Żaganiu jest warty zachodu. Teraz przed nami ciężka praca by skomercjalizować ten arcydobry i zielony projekt. Tymczasem obiecałem informacje na bieżąco wiec jeśli macie jakieś pytania, to jak widzicie żadne nie pozostanie bez odpowiedzi. pozdrawiam akcjonariuszy i tych co wierzą, ze się uda, ja wierzę... Jak tam te Pana miliony nie wyrzucone w błoto?
|
|
Temat:
GOLAB
Przynajmniej zgodnie z obietnicami ruszyła nowa odsłona strony a komunikaty są podawane na bieżąco.
|
|
Temat:
GOLAB
Tajne przez poufne. Historia pokazuje, że na pytanie zadane w styczniu możesz spodziewać się odpowiedzi w listopadzie.
|
|
Temat:
GOLAB
Czas pokaże. Póki co - dwa lata pokazały najwyżej stagnację, jeśli nie regres.
|
|
Temat:
GOLAB
Nowa odsłona strony już w 2017r. ... przy kursie 0,09zł Mój poprzedni post został wykasowany, bo był drwiną na właściciela. Ale proszę Państwa, jak ktoś pluje Wam w twarz, to nie mówicie, że deszcz pada. Pan Konrad w postach zobowiązał się wprost do "informowania na bieżąco" etc. czyli takiego uczciwego dialogu z inwestorami, tymczasem ... Drodzy Inwestorzy ... sami oceńcie ;) PS. Dołączyłem tak późno do forum tylko dlatego, żeby wypowiedzieć się w kwestii Golab SA. Na codzień inwestuję na płynniejszych rynkach, ale szlag mnie trafia, gdy kolejny hochsztapler usiłuje zrobić dobre wrażenie i żeruje na ufności DOBRYCH inwestorów obiecując gruszki na wierzbie... a później kuli ogon pod siebie. Wraca "po sprawie" i uważa, że wszystko jest cacy. Nie myślał Pan o karierze polityka?
|
|
Temat:
GOLAB
konrad weglewski napisał(a):jeszcze chwila cierpliwosci... wszystko idzie zgodnie z planem Drodzy Inwestorzy. pozdrawiam Państwa Panie Konradzie, jeszcze tak doprecyzowując. Co oznacza "chwila" i "zgodnie z planem" w Pana słowniku?
|
|