Podobno zbliża się finalne rostrzygnięcie, czyli wydanie wyroku o upadłości na koniec lipca. Jacyś prawnicy wydzwaniają z e-kancelarii z propozycją podpisania umowy o reprezentowanie, pozwy chcą jakies składać, itd. Wie ktoś coś o rzekomym układzie, któy Polfa miała zaproponować wierzycielom ?
|
|
Czerwiec minął. Można wiedzieć jaki wynik rozprawy ?
|
|
Czy są jakieś nowe wieści w sprawie upadłości spółki ? Czy ktoś może kontaktował się z sędzią prowadzącym postępowanie upadłościową ? Strasznie długo to trwa, nie uważacie ?
|
|
Mapez, a mógłyś podać jakieś szczegóły propozycji Aforti ? Mam wrażenie, że od służszego czasu próbują skupować obligacje Polfy, tylko nie do końca wiadomo, jaki mają w tym cel.
Z góry dzięki
|
|
A jakie, jeśli można zapytać, będą konsekwencje upadłości likwidacyjnej spółki dla posiadaczy obligacji ? Da się jakąś część pieniędzy odzyskać ?
|
|
W Polfie twierdzą, że wyrok będzie ogłoszony 6 listopada, bo sąd musi się zapoznać z materiałami. Do Nobipharmy się nie dodzwoniłem, po kilku dzwonkach uruchamia się faks.
|
|
Witam. Jestem posiadaczem obligacji serii C. Proszę o kontakt osobę/osoby, któe mają doświadczenia w odzyskiwaniu pieniędzy zainwestowanych w tą serię. Jeśli ktoś może polecić sprawnego prawnika, to będę wdzięczny.
|
|