Temat:
PAGED
a gdzie dyskusja o wynikach? wcześniej ją czytałem teraz zninknęła...dziwne Kod:mod: panowie "dyskutanci" proszeni są o powstrzymanie się od reżyserowania "dyskusji" niezależnie od swoich motywów
|
|
Temat:
PAGED
Czaban napisał(a):A czy ten Rygalik zna się na meblach? Ważne, żeby je sprzedać, a nie żeby były ładne..
BTW: Na BAnkierze zasłyszałem o jakiejś rekomendacji dla PGD od DM BDM. Docelowo 62 zyla. Nie mogę tego znaleźć w necie. TO chyba wyciek z nieopublikowanego jeszcze raportu. Ktoś słyszał? http://www.studiorygalik.comczy się zna? myślę, że lepiej niż Ty i ja razem wzięci ;) od sprzedaży Mzyk ma już swoich ludzi. Przykład Ditrycha pokazuje, że Daniel wie na kogo postawić. problem chyba jest taki, że trzeba trochę czasu by ten biznes rozhulać. pojechać ze trzy razy do Mediolanu, dać w prezencie krzesło jakieś Victorii Beckham i strzelić fotkę. sam Mzyk powiedział,że potrzeba tu cierpliwości, nie mówię, że mu we wszystkim wierzę, ale tu chyba ma rację - zresztą nie odkrył tu Ameryki specjalnie
|
|
Temat:
PAGED
ta, trochę panegiryk, ale takie są niemal wszystkie sylwetki w Forbesie. a tak swoją drogą Rygalik to nie jest spec od marketingu tylko naprawdę znany gość. Stawiam dolary przeciwko orzechom, że w Europie to nazwisko bardzoej rozpoznawalne niż Mzyk ;)
|
|
Temat:
PAGED
Mzykom chyba nie do końca zależy na wzroście kursu. Są skłonni robić wezwania, a nie sprzedawać. A obecna cena wydaje się rzeczywiście być atrakcyjna. Biznes się kręci, bez dwóch zdań
|
|
Temat:
PAGED
widać, że biznes sklejkowy się kręci. bardzo możliwe, choć oczkiem w głowie jest i tak Morąg. tamtejszy zakład jest żyłą złota dla GK Paged
|
|